A

Yarbay
18 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
211 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
16 Ağustos Hepsiburada rezilliği !
Hepsiburada'dan ihtiyacım olan bir ürünü favorilerime atmıştım. Visa kart ile ödeyene kargo ücretsiz fırsatını görünce satın almak istedim.

Ürün : Alfais 5025 Fan Çoklayıcı Y Pwm 4 Pin Splitter Çoklayıcı Switch Kablosu
Fiyat : 8,94 TL
Satıcı : Hepsiburada

Adres ve alıcı : Kendim.
Kredi kartı sahibi : Kendim.

*Aynı kart ile birden fazla alışverişim bulunuyor.

Ürünün Cuma günü teslim edileceğini bilerek satın aldım ayrıca kargo ücretsiz indirimden yararlandım. Fakat ürün Perşembe günü (kargolanacağı gün) yerine Cuma günü (teslim edileceği gün) habersiz iptal ediliyor.

Fiyat çok önemli değil.Asıl önemli olan benim siparişimin Cuma günü bende olacağını düşünmem. Sonuç olarak Hepsiburada 3 kuruş kargo parası ödememek için yaptığı kampanyanın dışında müşterileri bırakabiliyor.

< Resime gitmek için tıklayın >


edit : Ürünün satışı devam ediyor.Elimizde yok gibi saçma bahaneler sunmazlar umarım.https://prnt.sc/otjrt4
A
5 yıl
Beelink GT1 Mini Stand By modunda kalıyor
Merhaba
Beelink GT1 Mini ürünü elektrik aldığında stand by ışığı yanıyor. Hdmi üzerinden görüntü aktarmıyor. Boot etmiyor işletim sistemini.

Arkasında yer alan reset tuşuna 5sn basıp açtım bir sonuç alamadım
usb to usb kablo ile pc bağladım driver görmedi. (USB_Burning_Tool)

re-flash işlemini nasıl yapmamız gerekiyor ?
A
7 yıl
mail.live.com tarih oldu.
An itibariyle uzun yıllardır ezbere bilip girdiğimiz "mail.live.com" adresi "https://www.bing.com/?fdr=lc" adresine yönlendirme yapıyor.

mail.live.com r.i.p

Yetkililerden bu hatayı düzeltmelerini bekliyoruz. Bing ekranındaki manzaralar güzel olabilir lakin aldanmayın.

Bu güzide domain/link adresimizi yedirmeyelim.

< Resime gitmek için tıklayın >
A
7 yıl
24000 Btu Wifi Klima Önerisi
Merhaba
Aradığım ürün tam olarak ağa dahil olabilen bir klima modeli.

24000 Btu
4000 TL altı.

Bu tarz bir ürünü Bosch markasında gördüm fakat forumda olumsuz yorumlar gördüm.

Bu özelliklerde önerebileceğiniz klima modeli var ise öğrenmek isterim. Klima konusunda hiç bilgim yok diyebilirim.

Yukarıda ki özellikleri karşılayan bir klima modeli var ise yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

@Ado : size ulaşamadım konu üzerinden vaktiniz olursa cevaplarsanız sevinirim. Teşekkürler.


Edit : Model eklemeler.
https://www.arcelik.com.tr/split-klima/24550-klima.html

-
http://urun.n11.com/klima/bosch-montaj-dahil-perfect-dc-wifi-24000-btu-inver-klima-P165692698?cid=604001&gclid=Cj0KCQjw_JrMBRDPARIsACis1Hz0HIOCzRRohswvhnG1tUQFXKOaPklPuJEne-WwWMHM2XmSAJU63WYaAnLrEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

*
http://www.bekoyetkilisatici.com/Beko-32440_3408.html
A
7 yıl
Genel Hız Düşüklüğü Problemi Çözümü - Modeme Gelen Hızı Alamama Sorunu
Merhaba

İnternet hızınızın modem ve kontrollerde 16 Mbps olmasına rağmen 1-2-3 Mbps değerlerine kadar düşük seviyelerde kullanmanızın sebebi : Santral sorunudur ! Santral ayarlaması yapılması ile bu sorun ortadan kalkacak ve modem de gözüken hızı alabileceksiniz. Yazıyı okuyarak anlayabilirsiniz...


Hikayenin başlangıcından itibaren anlatıyorum.

Eylül 2014 - Eylül 2016 Tarihleri arasında 2 Yıl tahaddütle D-Smart kullandım. Bu süre içerisinde en iyi kullandığım internet diyebilirim. Genel olarak yurt dışı ping değerlerim bulunduğum bölgeden dolayı hep iyidi fakat. D-Smart kota girmemesi olayları hız problemi olmaması genel olarak en sorunsuz kullandığım servisti. D-Smart Mega paketiyle daha cazip gelmişti Aylık 90 TL ödüyordum.

2 yıl tahaddüt bitince :

16 Mbps + 150 GB (Upload Dahil Değil) Kota + D-Smart HD Mega paketini 60 TL X 12 Ay olarak anlaştık (ekstra olarak kullanmasam da TP-Link modemi de bende bıraktılar)

İndirim gayet güzel geldiği için kabul ettim. Kullanmaya başladım.

1 ay geçtikten sonra 1 gün bakım tarzı birşey oldu gece yarısı (2 yıl da neredeyse hiç kesinti bakım vs olmadı). Sonrasında sabah internet Adil Kullanım Kotası girmiş gibi çalışmaya başladı. Modeme baktığımda 16 Alan internet speedtest ve diğer servislerde çakılmış halde çalışıyordu.

Aradığımda sorunu çözemiyorlar sürekli kablolara-modeme-pc vb gibi ekipmanlara b*k atıyorlardı. Sonrasında dedim ay başını bekliyeyim bunlar akk soktular beni düzeltemediler de. Otomatik sistem düzeltir dedim. Fakat bu da sorunu çözmedi.

Sorunun santral kaynaklı olduğu kesindi. Çünkü aynı bina da herkes 10+ hızlar alırken eski kablolarla (ben yeni çekmiştim cat5 üzerinden) ben 3 Mbit zor alıyordum.

40 gün civarı bekledim her gün aradım çözemediler. Sonra mecburen iptal ettirdim. 1 Ay kullandığım hizmet için iptal bedeli 350 TL çıkardılar. D-Smart bu yönünü biliyorum kapatacaksanız D-Smart almayacaksınız herşeyi faturaya indirim diye giriyorlar. Uydu alıcısından memnun olduğum için onu kapatmak istemedim. Teklif sundular. 30 TL X 12 Ay boyunca uydu kullanın bu bedeli yansıtmayalım. Bende kabul ettim.

D-Smart kapattıktan sonra Turk.net başvurdum. Ev telefonunda tahaddüt olduğu için taşınmadı yeni bir port ile hizmet aldım. Turk.net 3 güne aktif oldu 13 Mbps hız aldım. Fakat ora da şöyle bir aldatma oldu. 150 GB hız içerisine upload dahil etmişler. Müşteri temsilcisini aradığınızda biraz zorlayınca sağa sola soruyor ve evet dahil diyor. Ayrıca ping değerleri D-Smart'dan daha yüksek.

Dipnot olarak Turk.net üzerindenwww.noip.com adresine erişemiyorsunuz. Dünyanın en büyük dynamic dns hizmeti size kapalı. Fakat turkcell-ttnet ve vodafone girebiliyor.(diğerlerini test etmedim. avea ve turkcell mobile da kapalı). Bunu da btk şikayet ettim yalan dolan ifade vermişler btk'ya bana da doğru düzgün açıklama yapamadılar. Oyalıyorlar sürekli.

Neyse konumuza dönelim.

Turk.net 20 Şubat 2017 tarihinde bakım yapacağını sms ile bildirdi. 20 Şubat 2017 tarihinde internet gitti. Apartmanda diğer kullanıcıların hepsinde internet olduğu için genel bir bakım olduğu kesindi. Çevre de Turk.net kullanan arkadaşların sadece internetleri kesildi.

4 gün boyunca internet gelmedi. Sonrasında telefon da biz size sinyal gönderiyoruz siz alamıyorsunuz dediler. Modemi tekrar kurun dediler. Tekrar tekrar kurduk arkadaşım da bende fakat gelmedi. En son modemi VDSL modunda çalıştırıp kurduğumuzda link aldı fakat bölge de VDSL yok. Sonra tekrar ADSL dönünce internet geldi. 2-3 Mbps olarak.

Telefon ettiğimiz de saçma sapan önerilerde bulunuyorlar.

Kablolar bağlantıları bozuk ( Hat yeni çekildi diyorum )

Modem size internet veremiyor (Netgear D7000 kullanıyorum diyorum)

Bilgisayar arızalı diyorlar ( 5+ cihazda denedim diyorum )

Beni deli etmek için ellerinden geleni yaptılar. Sonrasında hattınızı iptal edebilirsiniz biz bunu çözemeyiz dediler.

Şuan yeni bir sisteme geçtik bu sistem sadece "Superonline ve bizde var dediler".

Sonrasında arkadaşım telefon etmiş saatlerce uğraşıp şans eseri adam akıllı işten anlayan birisini bulup santral üzerinden ayarlamalar yaptırmış ve sorun çözüldü.

İnternet hızları 13 çıktı.

Türkiye'ye 25 MS gibi değerler atıyoruz. Fast Patch moduna almayı başaracak müşteri temsilcisine ulaşabilirsek bunu da iletmeye çalışacağız bu da 1 ay sürer sanırım.


Biraz uzun oldu belki ama ben bu sorunu daha önce D-Smart ile tecrübe edinip internet üzerinde ki yazıları görünce ve bundan bir kaç gün önce tekrar bir çok kişinin bu tarz sorunlar ile karşılıp internet servis sağlayıcıların sözlerinin üzerine birşey diyemedikleri için düşük hızlara mahkum bırakılmasını engellemek adına umarım bilgilendirici bir yazı olmuştur.



ekleme : Şimdi aklıma gelen bir olay ise bahsettiğim arkadaşım ttnet kullanırken 3 mbit alabiliyordu. Turk.Net geçince 13 yükseldi. Muhtemelen aynı santral sorunu orada da vardı. Aynı port üzerinden bir anda 13 aldı. Yani bilgisiz çalışanlar ve umursamaz şirket politikaları yüzünden mağduriyetlerin bitmesi imkansız.
A
7 yıl
Son Dakika 81 ilde huzur uygulaması
Haber kaynakları böyle bir haber giriyor.
http://www.ntv.com.tr/turkiye/81-ilde-huzur-uygulamasi,RquC3Q3-qUWmSAzmleNqTw

81 ilde huzur uygulaması yapılıyor, İçişleri Bakanı yönetiyor. Polis, jandarma ve Sahil güvenlik'ten 10 bin kişi uygulama yapıyor.

Ayrıntılar birazdan...

NTV

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://www.hurriyet.com.tr/turkiye-genelinde-huzur-uygulamasi-yapiliyor-40362123

Türkiye genelinde huzur uygulaması yapılıyor
81 ilde huzur uygulaması yapılıyor. Uygulamayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yönetiyor. Polis, jandarma ve sahil güvenlikten 80 bin görevli uygulamaya katılıyor.
AYRINTILAR GELİYOR...

Hurriyet
A
7 yıl
Turk.net Noip.com artık erişebiliyor sorun çözüldü.
Merhaba
Dynamic DNS kullanmak için noip.com adresine erişilemiyor. Farklı iss ler denedim ve bazıları giriyor. Bizim kadar düzensiz başka bir ülke olamaz. Yasakladıysanız diğeri neden giriyor ? Saçmalıklar diyarı ....

Ev İnterneti :
Turk.net : Bağlantı yok
Uydunet : Bağlantı yok

Superonline : Giriyor
TTnet : Giriyor

Mobil internet :
Vodafone : Giriyor

Turkcell : Bağlantı yok
Avea : Bağlantı yok


Edit 30.03.2017 : Turk.net ile yetkili kişilere forumda yer alan Turk.net çalışanları aracılığıyla ulaştım. Çağrı Merkezinin 2 aydır söylediği hiç bir şeyi teknik ekibe bildirmediği ortaya çıktı. Teknik ekibe bilgi verdikten 1 hafta içerisinde site açıldı.

2014 Yılında noip.com yasaklandığı ve sitenin engelini kaldırmaları için gerekli olan iznin Turk.net gelmediğini belirtti arkadaşlar. Sonrasında bu izni almak için harekete geçtiklerini, 1 hafta içerisinde sorun çözüleceğini belirttiler ve sorun çözüldü.

Şuan Turk.net üzerindenwww.noip.com adresine erişim sağlayabiliyorum.
A
8 yıl
Galaxy Note 4 ekran değişim fiyat?
Merhaba
Yaklaşık 1 ay önce aldığım Samsung Galaxy Note 4 cihazına Spigen Marka bulma sevdasından dolayı ekran filmi ve koruyucu kılıf takmadım.

Bugün farkettim çok ufak bir çizik var. Gorilla Glass 4 ekranın gereksiz olduğunu da farketmiş olduk...

Çok rahatsız edici bir çizik olmamasına rağmen cihazı yeni satın aldığım için beni rahatsız etti.

GARANTI DAHILINDE dokunmatik hariç ekran cam değiştirmek ne kadar mâl olur.

Mobiltel garantili başarı servisi bakıyormuş sanırım.

Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. İlk iş günü telefon ile bilgi alacağım buraya yazarım.
A
8 yıl
İngiltere Premier Ligi Yayın Hakları DSMART Satıldı
Kısa bir süre önce yapılan açıklamada İngiltere Premier Lig yayın haklarının Dsmart tarafından alındığı belirtildi.

Kaynaklar :

Mackolik :https://www.facebook.com/mackolik/photos/a.457875970939842.106627.144002632327179/1162359007158198/?type=3&theater


D-Smart, Premier League'in yayın haklarını satın aldı! Bu akşam oynanacak Manchester United - Southampton maçı naklen yayınlanacak.



Dün digiturk üyeliğimi uzatıp spor ekstra paketi için düşüneyim yarın ararım demiştim. Bugün bayağı şansa denk geldi.

Dsmart Mega Paket var. Ekstra ücret çıkacak mı 1-2 güne belli olur.
A
8 yıl
Rekabetçi\u0027den düşen M4A4 Poseydon Az Aşınmış SS\u0027li
Merhaba

Maçın hikayesi : 2 Kişi maça girdik. 1 tane trol geldi oyundan atmaya çalıştık atamadık. Sonra diğer 2 kişi oyundan çıkınca o adamı direk oyundan attık ve 2 Kişi eli aldık. Sonra giden 2 kişiden birisi geldi ve 3vs5 maçı aldık.

ve bir anda patlama sesi geldi drop düştü. "M4A4 | Poseydon Minimal Wear"

Skinleri fazla takip etmem. Ama oynadıkça oyunda görüp aşina oluyoruz. Fakat sesin şiddetinden anladığım kadarıyla iyi birşey düştüğünü hissettim. Fiyatına baktığımdaysa 300 TL gördüm


Bundan önceki yaklaşık 4-5 maçta yine bu şekilde 4vs5 ya da 2vs5 şeklinde oyun taşıyarak kazandık. Bunu "Yüce Gaben" dan bir hediye olarak düşünüyorum

( Yaz indirimlerinden önce de Desert Eagle | El Topu Görevde Kullanılmış düşmüştü )



SS :http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=723636972

Steam Profilim :http://steamcommunity.com/id/acbold


Ürünü satmak için açmadım eğer bir kısıtlama varsa bu bölümde bilgim yok fazla takıldığım bir alan değil. Kusura bakmayın. Satmak yasaksa da hikayesini yazmış olduk :)

İyi forumlar

Fotoğraf
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.