J

Binbaşı
06 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
145 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
J
4 hafta
İnternetten telefon almak hakkında
S23 FE satın almak istiyorum internetten fakat fiyatlar çok çarpık. 20.000 TL civarı bilindik sitelerde ilanlar var, Samsung Türkiye garantili olduğunu söylüyorlar. Siz güvenip alırmıydınız yoksa 2-3 fazla verip teknoloji marketlerden almak mı mantıklı
J
geçen ay
Annem için hediye telefon
Merhaba. Annem şuan S8 kullanıyor. Ona hediye telefon almak istiyorum. Bütçem 20.000 TL civarı. Whatsapp, Instagram yoğun kullanıyor, onun harici kamera vs çok kullandığını görmedim. Araştırmalarım sonucu S22,S23Fe ve Poco X6 Pro 256 gb arasında kaldım. Fiyat olarak poco 4-5 bin cıvarı saha uygun fakat Poco ve S22 için batarya sıkıntısı oldugu söyleniyor. En çok da önemli olan şarjının uzun gitmesi. Sizin öneriniz nedir? Şimdiden teşekkür ederim.
J
8 ay
Kamil Koç alırken 10000 kere düşünün
Gece 04:00 İzmirden İstanbul’a giden otobüsün içindeyim. Otobüs yemin ederim dökülüyor. Çok eski ve zıplaya zıplaya gidiyoruz. Okadar çok yerim sesi var ki Allah’a dua ediyorum inş bu yolculuk sağ Salim biter diye. 400TL ye bilet varken gittik markaya güvenip 700 tl ye bilet aldık, şoför postu postu sigara içiyor. Gerçekten yazıklar olsun.
J
geçen yıl
Yurtdisinda en uygun nereden alinir
Elimde ps3 var onu satıp ps5 almayı düşünüyorum. Eniştem her hafta Bulgaristan, Hollanda ve Almanya turu yapıyor. Rahatlıkla getirebilir. En uygun nereden satın alabilir, yardımcı olacak bilgi sahibi birisi varmidir. Şimdiden teşekkür ederim.
J
geçen yıl
Hatemoglu Gomlek 65 TL
%35 indirim var sitesinde. Gömlekler 65 tl den başlıyor.



https://www.hatemoglu.com/outlet-indirim-firsatlari?ps=11&sort=5
J
geçen yıl
Hatemoglu İki Triko 449 TL + %10
Mail kaydedene %10 indirim veriyor ekstra. İnce ama bu pahalilikta değerlendirilebilir. Diğer ürünlerde de indirim mevcut.
https://www.hatemoglu.com/triko-kazak-kampanyasi
J
geçen yıl
Kadin Erkek Sisme Mont 240 - 270 TL
Kalitesi muhtemelen çok iyi değildir ama bu piyasada fiyati çok iyi. Kadın içinde benzer fiyat mevcut, her bedeni mevcut.
https://www.morhipo.com/erkek-siyah-elyaf-dolumlu-rahat-kalip-mo/39780670/detay


https://www.morhipo.com/siyah-kadin-kapitone-astarli-su-gecirmez/36249204/detay
J
2 yıl
Netfilx üyeliği yeni android telefona aktarma
Arkadaş üyeliğini benim telefonuma girmişti ve al kullanırsın demişti. Şimdi telefonu değiştirdim ve yeni telefonda üyeliği kullanamıyorum. Şimdi gidip şifrede istemek istemiyorum ayıp olmasın diye. Smart switch ile denedim diğer telefona netfilx i direk kurdu fakat kullanıcı verilerini aktarmadi. Eski telefonda girebiliyorum yeni telefonda giremiyorum netfilx e. Nasıl çözebilirim bu sorunu.
J
2 yıl
Akilli ev sistemi odalar eksik
Merhabalar. Evde audio akilli ev sistemi mevcut. Evden çıkış yaptık ve bütün panjurlar kapandı. Şimdi vakalardan tek tek panjur lari açmak istiyorum fakat yatak odası ve oturma odası görünüyor sadece. Salon çıkmıyor. Sebebi ne olabilir? Evden çıkış komutu ile salon panjurlari kapandı şimdi acamiyorum
J
2 yıl
Yazıcı, Barkod yazıcı, Barkod okuyucu tavsiyesi
Merhaba. Nasipse bir ofis açıyorum ve bu kurye dağıtım üzerine. Tarayıcı özellikli yazıcı, Barkod yazıcı ve kablosuz barkod okuyucu tavsiyesi istiyorum sizlerden. F/P olarak kullanabileceğim, ilerisi icin bana sorun yaşatmayacak urun almak istiyorum. Tesekkur ederim simdiden.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.