K

Binbaşı
03 Temmuz 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
14 yıl
Nokia Ovi Orion Böle Bişey Çıkarsa ?
K
15 yıl
N97 Satışta ?
İstanbul Sirkeci Dogu Bankta N97 Kayıtsız Fiyat 1467 Ytl Den Fıyat Aldım
K
15 yıl
Nokia N97 için ön sipariş: İşte ilk fiyat...
Nokia'nın merakla beklenen dokunmatik multimedya canavarı N97, Almanca Amazon sitesinde 660 Euro (yaklaşık 1400 TL) karşılığında ön siparişe açıldı. Bununla birlikte cihazın çıkış tarihinin çok yakında olduğu düşünülüyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
Cep telefonu tam klavye, 5 Megapiksel kamera ve birçok farklı özellikle beraber geliyor. Her ne kadar kesin bir çıkış tarihi anılmasa da Amazon sitesine göre cihazı şu an sipariş eden kişilerin Almanya pazar başlangıcı geldiği anda cihaza sahip olabilecekler.
K
15 yıl
Nokia tüm 4G teknolojilerini destekleyecek
WiMAX'ten vazgeçmediğini duyuran Nokia, tüm 4G teknolojilerini kucaklamaya kararlı...


Nokia tüm 4G teknolojilerini destekleyecek
Büyük resmi görmek için tıklayın
Geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan iletişim devi Nokia, yakın gelecekte üreteceği yeni cep telefonlarında WiMax ve LTE ile birlikte tüm 4G formatlarını destekleyeceğini duyurdu.

Nokia'nın N810 WiMAX internet tablet'inin üretimini durdurmasının ardından bir diğer 4G teknolojisi LTE(Long Term Evolution) teknolojili cihazları üzerinde çalıştığı bilinen Nokia'nın WiMAX'i tamamen terk ettiği sanılıyordu. Oysa Nokia'dan gelen bu son açıklamayla birlikte iletişim devinin WiMAX'i bir yana bırakmadığı, LTE ile birlikte yoluna devam edeceği ortaya çıktı.

Nokia'dan yapılan bu son açıklamaya göre N810 WiMAX'in üretiminin durdurulması Nokia'nın WiMAX'i terk etmesi anlamını taşımıyor ve WiMAX üzerindeki çalışmalar devam edecek.

Son olarak sektörün bu iki formatı birbirlerine rakip olarak değerlendirmediğini belirten Nokia, LTE'nin 3G, WiMAX'in ise Wi-Fi'in varisi olarak yakın gelecekte kullanıcılarla buluşabileceğinin de altını çizdi.
K
15 yıl
Nokia ve Facebook mobil web için birleşiyor
Nokia ve Facebook mobil web için birleşiyor
< Resime gitmek için tıklayın >
Nokia ve Facebook, belki de çoğu cep telefonu sahibinin beklediği hamle için işbirliği yapacak...



Nokia ve Facebook mobil web için birleşiyor
Nokia N96: Yakında Facebook ile arkadaş mı olacak?
Wall Street Journal'ın (WSJ) iddialarına göre cep telefonu pazarının devi ve sosyal network Facebook sıkı bir işbirliği yapmak istiyor.

Planlar arasında ABD ağlarını doğrudan Nokia cep telefonlarına entegre etmek de var. Bu sayede bir Facebook üyesi arkadaşını aradığında onun Facebook'ta oturum açmış olup olmadığını öğrenebilecek. WSJ'ye göre şu an bu uygulamanın bilgi gizliliği şartlarını zedeleyip zedelemediği araştırılıyor. Ayrıca Facebook'un Nokia kullanıcılarına ait geniş bir veritabanını oluşturma ve yönetme kapasitesine sahip olup olmadığı da kesinleşmiş değil.

iPhone ve T-Mobile G1 cep telefonlarına has Facebook uygulamaları bir süredir mevcut. Fakat her ay dünya çapında 30 milyon Nokia cep telefonu satılıyor ve Facebook bundan yararlanıp muazzam bir kitleye ulaşabilir.

Bilgi için: Nokia Danışma Hattı
Telefon: 0 212 337 17 17
K
15 yıl
Nokia 5800 XpressMusic 6 Ay Boyunca Ücretsiz Full Müzik
< Resime gitmek için tıklayın >
Nokia 5800 ücretsiz müzik
Nokia Türkiye, Nokia 5800 XpressMusic cep telefonu için özel bir müzik servisi sunuyor. Cihazı alanlar, dokundinlepaylas.com adresindeki müzik arşivinden istedikleri şarkıları cep telefonlarına ya da bilgisayarlarına 6 ay boyunca ücretsiz olarak indirebilecekler.
K
15 yıl
Nokia 5800 XpressMusic\u0027in Fiyatı belli oldu
< Resime gitmek için tıklayın >


Nokia'nın dokunmatik ekranlı ilk müzik cihazı Nokia 5800 XpressMusic, 7 Şubat'tan itibaren Türkiye'deki bütün Nokia Shop'larda satışa sunulacak. 7 Şubat günü saat 15.00'da İstinye Park Nokia Shop'tan 5800 XpressMusic alan ilk 100 kişi, hem telefonlarını Ceza'nın elinden alma şansı yakalayacak, hem de Sennheiser PMX 100 marka kulaklığa sahip olacak.

Nokia'nın dokunmatik ekranlı ilk müzik cihazı Nokia 5800 XpressMusic, 3 Şubat'ta Ghetto'da, Avrupa'nın en çok beğenilen şarkıcısı seçilen Emre Aydın'ın konser verdiği bir lansman partisiyle tanıtılmıştı. Yurtdışında satış rekorları kıran Nokia 5800 XpressMusic ile ilgilenenler için açılan nokia.com.tr adresindeki online kayıt sayfasına Ocak başından itibaren 10.000'e yakın kişinin başvuruda bulunduğu bildirildi.

Nokia 5800 XpressMusic, 7 Şubat'tan itibaren, önce Nokia Shop'larda, kısa bir süre sonra da tüm Türkiye'de satışa sunulacak. 7 Şubat günü saat 15.00'da İstinye Park Nokia Shop'tan 5800 XpressMusic alan ilk 100 kişi, hem telefonlarını Ceza'nın elinden alma şansı yakalayacak, hem de Sennheiser PMX 100 marka kulaklığa sahip olacak.

Nokia Türkiye Pazarlama Müdürü Çiçek Uyansoy İcan, Nokia 5800 XpressMusic ürününün gerek teknolojisi, gerekse tasarımı ile çok başarılı bir müzik telefonu olduğunu belirtti ve şunları söyledi: "Türkiye'de yaptığımız fokus grup çalışmalarında, özellikle genç tüketicilerin, ürünün dokunma, paylaşma ve müzik gibi işlevleri bir arada sunmasından hoşnut kaldıklarını gördük. Ürün-fiyat dengesi de beğeniyle karşılanan özellikler arasında. Tavsiye edilen son tüketici fiyatı 899 TL olan ürünümüz, 7 Şubat'ta satışa sunulacak."
K
15 yıl
Nokia 5800 XpressMusic Türkiye Nokia Shoplarda Artık Satışta
K
15 yıl
Nokia: Bir ayda 500.000 adet 5800 XpressMusic
Nokia, sadece bir ay içerisinde pazara sürdüğü 5800 XpressMusic sayısıyla rakiplerine göz dağı verdi



Nokia: Bir ayda 500.000 adet 5800 XpressMusic
2008 yılı cep telefonu satışlarından oldukça memnun olan ve bu yılı da diğer telefon üreticilerini geride bırakarak birinci sırada kapayan Nokia'nın CEO'su Olli Pekka Kallasvuo, Aralık ayı içerisinde yaklaşık 500.000 adet 5800 XpressMusic model cep telefonunu satışa sunduklarını açıkladı.

Ancak elbette Nokia'nın 500.000 adet 5800 XpressMusic model cep telefonunu satışa sunmasıyla, bu telefonları satması aynı şeyi ifade etmiyor. Yine de dünya genelinde halen devam etmekte olan global ekonomik krizin etkileri düşünüldüğünde, Nokia'nın böyle bir zaman diliminde oldukça iyi bir iş çıkardığı söylenebilir. Zira bu rakam, sadece 30 günlük bir dilimi kapsıyor.
K
15 yıl
Yeni Nokia 5730 XpressMusic
< Resime gitmek için tıklayın >















+ Another Nokia's QWERTY Slider Leaked And Reviewed!!!

20 January 2009

Nokia 5730 XpressMusic
Nokia's QWERTY Slider Leaked And Reviewed

Nokia 5730 XpressMusic Eldar Murtazin from the well-known Russian Mobile Portal has managed to impress me once again with the first glimpse of the upcoming Nokia’s midrange side-qwerty phone.

He just rolled out in-depth review of the Nokia of 5730 XpressMusic, upcoming slider QWERTY phone from Nokia based on the same concept as the recently leaked Nokia E75! Review is unfortunately only available in Russian at the moment but ‘m pretty sure it will be translated as soon as possible! In mean time you can use Yahoo’s Babelfish or Google translation engine or wait few days until Eldar's slaves translate text and move article to English section of the site.

Messaging related phones have become all the rage as the texting continues to grow as a preferred way of quick communication, sms, e-mail and messengers are very poplar way of the communication nowadays and Nokia decision to increase the effort on QWERTY devices is not surprise at all.

My Russian isn’t as good as it once was and the review is obviously based on the very early proto hardware and the buggy software that looks like the classic 3rd ed version with addition of the Feature Pack 2. He also mentioned something about the improved active standby similar the Nokia 5800 contact bar shown in the promo material but he didn’t manage to find it on the actual device.

Nokia 5730 XpressMusic

Although it features the famous Carl Zeiss optic, camera will not be the key point of this device and Eldard claims that quality is comparable to Nokia N78! Furthermore, phone is equipped with disappointing Nokia BL-4U Battery with capacity of just 1000 mAh! With its diagonal of just 2” and totally outdated QVGA resolution screen is disappointing as well even for the midrange device like this one. There is an also some kind of tap control which based on the accelerometer I guess?

Nokia 5730 XpressMusic

There is an also 128 MB of RAM and 140 MB of build in flash memory expandable over the microSD card slot with the 8 GB card in the box. To sum up, Nokia of 5730 XpressMusic is not a phone for freaks like us, but with expected price of just 220 Euros, QWERTY keyboard and wide range of connectivity options it could be pretty good solution for those who are looking for the cheaper QWERTY device.
UPDATE:
Review Is Now Available In English
Eldar's Review In Russian
Yahoo's BableFish Translation

Nokia 5730 XpressMusic
Source: Author: Teo















DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.