.

Binbaşı
12 Haziran 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
311 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
.
3 yıl
Silinebilir
Silinebilir
.
3 yıl
RX6800XT PSU tavsiyesi
Merhaba, aslında Corsair CX750(5 yaşında) psu'ya sahibim 1080ti kullanırken çok az ses çıkıyormuş duymuyormuşum. 6800xt'ye geçince(Deli gibi güç çektiği için) meğer cazır cazır coil whine varmış.(İlk ekran kartında var CW var zannedip çok üzülmüştüm.) Şimdi aşağıdaki sistem için en az 850 watt psu düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

ASUS TUF Gaming X570-Plus
AMD Ryzen 7 3800X 3.9 ghz (with Wraith Prism RGB stock Cooler)
AMD XFX Radeon RX 6800XT
G. Skill RipjawsV 32GB(2x16)3200MHz DDR4 RAM
1TB WD Blue SN550 NVMe SSD
1TB Seagate HDD 7200 rpm
2 TB Seagate HDD 7200 rpm
256 gb Samsung 850 evo ssd
.
6 yıl
Steelseries Rival 600 sizce doğru tercih mi?
Selamlar, gece çılgınlığı yapıp, biraz araştırma ve vlog incelemelerinden sonra Steelseries rival 600 satın aldım. Şu an elimde A4 Tech Bloody V7 mevcut ama yaklaşık 2 senedir uzun süreli kullanımda bilek ağrısı yapmakta, istediğim randımanı alamadım. Ellerim büyük ve palm grip şeklinde kullanıyorum. Ya naptın kardeşim keşke bunu alsaydın dediğiniz bir mouse var mı, yoksa mutlu olur muyum? Teşekkürler. Genelde fps, tps oyunları oynuyorum. (R6 Siege, Titanfall 2, Pubg, Wolfenstein...)
.
7 yıl
Silinsin
Silinsin Lütfen.
.
7 yıl
Bilgisayarım açılıyor ekrana görünü gelmiyor.
Arkadaşlar, bilgisayarı açınca ekrana görüntü gelmiyor ama fanlar, ekran kartı vs. çalışıyor. Birde anakartta kırmızı bir ışık yanıyor, onun yanında bir düğme var ona basınca bilgisayar düzgün açılıyor ama bios reset oluyor ve her seferinde boot drive seçmek zorunda kalıyorum ve ekran da geliyor, ama bilgisayarımı bu tuşa basmadan açamıyorum, ne yapmam gerektiği hakkında önerisi olan varsa sevinirim. Not : Bios pilini de değiştirdim.
.
7 yıl
Android(Native) uygulama yaptırmak isteyenler
Profesyonel Android(Native) uygulama yaptırmak isteyenler iletişime geçebilir. Amatör uygulamalardan tutun en profesyonel uygulamalara kadar hepsi için iletişime geçebilirsiniz.
.
7 yıl
Bu köpeğin türünü bilen var mı?
Selamlar türünü bilen?

< Resime gitmek için tıklayın >
.
7 yıl
Garanti sanal kart iptali
Merhaba arkadaşlar, gün içinde Garanti bankası sanal kartı iptal olan var mı? Müşteri hizmetlerini aradım genel bir kart kopyalama durumu varmış ve kartları iptal etmişler.
.
8 yıl
Profilo AVM\u0027de yaşanan olay...
Selamlar herkese, bugün General Mobile'ın bulunmuş olduğu profilo avm'ye telefonumdaki tuş arızasını gidermek için gittim. Gittiğimde orta yaşarda(40-50) biri bağırıp çağırıyordu. Uzaktan izlemeye başladım. Kişinin yakındığı şey ise telefonunun bataryasında problem olduğu ve tamir sonrası verilen kağıtta değiştirildiğinin yazmasıydı. Ama vatandaş gerçekten akıllılık edip telefonu vermeden önce bataryanın üstüne kalemle işaret koymuş ve telefonu açıp bataryaya baktığında bataryanın işaret koyduğu batarya olduğunu görünce olay çıkardı, baya tartışmalar oldu, adam herkese bakın görün nasıl hizmet aldığımızı arkadaşlar tarzında seslendi, çalışanlarda önüne geçip bağırmaya başladı, birbirlerini iteklediler. Sonrasında benim vaktim olmadığı için telefonumu alıp çıktım gittim. Bir başka mesele ise telefonumu almaya geldim, gişedeki kadın bana telefon uzattı ve benim telefonum değildi, bembeyaz bir gm elite uzattı. Kötü niyetli biri olsa telefonu alsa gitse hiç haberleri olmayacak, bu kadar lakayıtlık görmedim. bu telefon benim değil dedim, pardon dedi telefonumun olduğu poşeti getirdi verdi. Uzun lafın kısası artık general mobile'a tövbe ettim, bir daha bu firmadan cihaz alacağımı sanmam. Bu olayı paylaşmak istedim, çünkü yukarıda anlattığım vatandaşı gerçekten madur ettiler ve bu duruma üzüldüm ve kızgınım da, umarım paylaşımım sizlere biraz olsun ışık tutar.
.
8 yıl
Topladığım sistem ile ilgili yorum alabilir miyim?
Sistem nasıl arkadaşlar, sizce şu daha iyi olur dediğiniz bir şey var mı? Harddisk ve ssd'yi eski sistemimdekileri kullanmayı planlıyorum. Yorumlar gelsin.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.