H

Onbaşı
22 Mayıs 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
14 yıl
Uzaya gidemeyenlere fırsat
Uzaya gitmek isteyip de milyonlarca doları olmadığından bu arzusunu yerine getiremeyen gönüllü uzay kaşifleri için Amerikan uzay çalışmaları kuruluşu NASA, internet kullanıcılarına isim ve fotoğraflarını uzaya gönderme şansı sunuyor.

NASA'nın bu ücretsiz hizmetinden faydalanmak için "faceinspace.nasa.gov" adresine girmek, fotoğraf ile ismi yüklemek ve bu hatırayı uzaya son iki mekik seferinden hangisinin götüreceğini seçmek yeterli.

Bu hizmetten faydalananlar, fırlatılışından sonra isim ve fotoğraflarını uzaya taşıyan mekiği, sanal ortamda, Twitter ve Facebook gibi paylaşım sitelerinden de takip edebilecekler.

Uzay seferinin sonunda mekiğin yere inmesinin ardından ismini ve fotoğrafını uzaya gönderenler, bu siteye tekrar girerek, sefer komutanı tarafından imzalanan "Uçuş Sertifikalarını" da yazıcıdan alabilecekler.

Mekiklerin, 30 yıla yakın hizmet verdikten sonra emekliye ayrılmalarından önce Discovery'nin eylül ortasında Endeavour'ın da kasım sonunda yapacağı son iki sefer kaldı.

NASA'nın bu hizmeti, uzaya büyük ya da küçük çeşitli eşyalar götürme geleneğine dayanıyor.

Öğrencilerin imzaları, Beatles plakları, "Toy Story" animasyon filminin karakteri Buzz'ın oyuncak bebeği, bilim kurgu dizisi Uzay yolu'nun yaratıcısı Gene Roddenberry'nin külleri gibi birçok şey daha önce uzaya götürülmüştü.

Mart 2009'da da bir yarasa, Discovery'nin yakıt tankına tüneyerek maceraya atılmış ancak fırlatmadan sonra NASA kontrol merkezinin ekranlarından kaybolmuştu.

Kaynak
H
14 yıl
DH Adana Buluşması Yapıldımı Hiç ?
Ne dersiniz yapalım mı bi buluşma ?
H
14 yıl
Discovery Channel Açılmış.
Discovery Channel , Animal Planet , Discovery Channel Science falan açılmış sadece galiba bugünlüğüne haberiniz var mı bilmiiyorum ama söylemek istedim
H
14 yıl
Bu ayakkabı nasıl ?
H
15 yıl
FOX Tv \u0027\u0027Yeni Baştan\u0027\u0027 Yeni Dizi (New York\u0027ta)
Oyuncular

Saruhan Hünel(MURAT)
Ebru Akel(DERYA)
Şenay Gürler(ELİF)
Emre Yılmaz(TOLGA)
Leyla Erdoğan(ARZU)
Cem Baza(HAYDAR)

KONUSU

Elif,Derya ve Arzu birbirinden çok farklı üç kız kardeştir.Kocasıyla uzun yıllar New York`a gelmiş olan Elif `in evliliğinde sorunlar başlamıştır.Derya başarılı bir avukat olmuş`Arzu ise kimlik bunalımı yaşamaktadır.Elif`in kocası Haydar kaçak Türklerin çalıştığı restoranlar zincirininin yöneticisidir.

Haydar ve tüm ailenin hayatı,Türkiye`den gelen akrabaları Murat ve Tolga yüzünden değişir.


Yeni Baştan`gurbette yaşamın zorluklarını anlatan bir göç hikayesi...


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
H
15 yıl
Bu adam ne yapıyor böyle ?
H
15 yıl
Adana buluşması...
yok mu forumda adana lı buluşalım ne dersiniz ?
H
15 yıl
Tetikçi (Shooter) Cuma 20:00 Star Tv (Tv\u0027de İlk Kez)
H
15 yıl
Kaç Saniyede Kravat Bağlıyorsunuz ?
Evet okullarda başlıyor kravatlarla çok haşır neşir olacağımız belli

Soru gayet basit.

Ben 9 Sn de bağLıyorum ya siz ?
H
15 yıl
Yabancı Ülkelerdeki Dizilerden Esinlenen Türk Dizileri veya Filmleri ?
Evet Hangileri ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.