H

Binbaşı
22 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
13 yıl
Fransızca bilen ?
Fransızca bilen (google translate düzeyinin üstü yeter) biri aranıyor sadece bir cümle hatta bir tamlama çevirteceğim hayrına...
H
14 yıl
Mobil Modem 3 Ay Yarı Fiyatına Kampanyası Hakkında
Selam , dün vodafone dan faturalı 18 ay taahhütlü siyah modemi aldım.Alırkende böyle 3 aylık yarı fiyatını ödeyebileceğimiz bir kampanya olduğunu söylediler.Benim sorum şu vodafone da kota aşımında fatura stop noktası 99tl sanırım bu 3 ay içinde ben kotayı aşarsam 49 tl mi ödiyeceğim yoksa kampanyada kota aşımı ile ilgili kısıtlamalar falan mı var?
H
14 yıl
E725 Ekran Parklaklığı Sorunu?
Selam,

Acer emachines E725 laptopuma geçen gün Windows7 yükledim.Doğal olarak bu laptopun Win7 uyumlu programları olmadığı için ,programları yüklemedim.Bu önemli değil ama ekran parlaklığı sorunu yaşıyorum.Ekran Parlaklığını ne Fn tuşunu kullanarak ayaralayabiliyorum ne de denetim masası güç seçeneklerinde ki planlarda çıkmıyor.Hiçbir şekilde ekran parlaklığını değiştiremiyorum.Bunu nasıl halledebilirm yardımcı olursanız sevinirim....
H
15 yıl
2009 Fransa Turu
Forumda bu 100 yılı aşkın spor organizasyonuyla ilgili hiç bir başlık göremedim.Açıkcası bende açmaya pek hevesli değildim; bu kadar ilgisiz bir ortamda uğraşıp boşa kürek çekmek istemiyorum.

Sadece şunu sormak istiyorum , kaç kişi Fransa Turunu ,5 saat etapları oturup izlemese de ucundan olsun ona bile razıyım :), takip ediyor?
H
15 yıl
Vista ve Donmalar ....
Selamlar ,

Bugün Vista kurmaya karar verdim (vermez olaydım) neyse sorunsuz bir kurulum ardından masaüstü açıldı ayarları vesayre herşeyi yaptım sıra haliyle driver & program kurmaya geldi ve sorunlar başladı ,

Hangi programı yüklersem yükleyeyim yüklemenin belli bir bölümünde PC bir anda donuyor , yükleme duruyor sadece imleci hareket ettirebiliyorum sonra keyfi yerine geliyor beyefendinin devam ediyor , istisnasız her yükleme işlemi bu şekilde uzun ve sinir bozucu oluyor.Az önce Left 4 Dead adlı oyunu, yükleme çabamın hiç bitmeyeceği ve ayağımın solunda duran kasaya hafiften bir vole atma olasılığımı düşünerek kapattım.

Sorun Pc demi Vista da mı bende mi :)

Kullanılan ; Vista Ultimate x86
Sinir harbi ortasında kullanılmaya çalışılan sistem , Amd 3800+ 2.0 , Ocz 2gb ram ...

Soruna bir çözüm gelirse sevinirim , yoksa Xp ye kesin dönüş yapacağım...
H
16 yıl
The Office -TNT


Az önce yanlışlıkla TNT yi açtım ve ne göreyim 'The Office' in İlk Sezonunun İlk Bölümü yayınlanmakta :).Çoğu kişinin benim gibi dizinin yayınlandığından haberi olmadığını düşünüyorum haberdar etmek isterim.Dizinin adını ilk defa şimdi duymuş olanlara şiddetle tavsiye ederim.Ben İnternetten edinmekte açıkcası zorlanıyordum Televizyondan devam edeceğim ...

< Resime gitmek için tıklayın >http://www.imdb.com/title/tt0386676/

The Office Her Perşembe 19:15 de TNT de, aynı gece 00:30 da Bölüm tekrarı ...
H
16 yıl
Ekran Kartı ile İlgili Ufak Bir sorun,
Selamlar ,

Ekran Kartımda HDMI çıkışı , Dvi ve Analog çıkışlar mevcut.Buraya kadar sorun yok :) sorun benim Ekran Kartı nı TV ye bağlamak istememden dolayı oluşuyor.Elimde ki televizyonlardan hiç birinde Hdmi bağlantısı yok.Fakat diğer bütün bağlantı türleri mevcut (S-vhs,Scart ...).Haliyle TV ile bir kontak kuramadım.Sorum şudur ; Bu durumdaki TV ve Ekran Kartı nı nasıl ilişklendirebiliriz , herhangi bir aparat bir kablo yok mu?

Bu konuları pek bilmediğimden biraz yardıma ihityacım var ilgilenen olursa sevinirim...
H
16 yıl
Download Hız Sorunu .
Selamlar ;

Ben bu ay tarifemi 1mb 6gb sınırlıdan 1mb sınırsıza yükselttim ve bir rapid üyeliği aldım. 3 gündür neredeyse aralıksız download yapıyorum ve download hızım 100 altına hiç düşmemişti .Aslında bugün saat 10:00 a kadar herşey normaldi içeri girdim kahvaltı yaptım ve döndüğümde download hızıma baktığımda 60 olduğunu gördüm daha sonra önemli birşey olmayacağını düşünüp modemi kapatıp açtım fakat yine durum değişmedi hız 60 ın üzerine çıkmadı.Sonra reset attım modeme ve internet bağlantısı geldiğinde aşağıda 'Yerel Ağ bağlantısı Sınırlı ...' diye bir baloncuk çıktı.Onar butonu vesayrenin artından yine bir sonuç alamadım.Hızımı test ettiğimde 518.00 kpbs sonucu alıyorum .


Sizce sorunun kaynağı ne ben miyim? Yoksa telekomdan mı kaynaklanıyor ? Yoksa bu bir telekom oyunumu Zira bugün ayın 3 ü ve kotam şu anda 22 gb ...


Yardımcı olursanız çok sevinirm.
H
16 yıl
Grbavica: Esma’nın Sırrı - 24
Grbavica: The Land of My Dreams



Savaş sonrası Saraybosna… Esma 12 yaşındaki kızıyla kentin Grbavica mahallesinde yaşamaktadır. Babasının savaşta şehit olduğuna kızını inandırmıştır. Yoksulluk ve yalnızlık içinde kızını büyütmeye çalışan Esma, bir gece kulübünde garson olarak çalışmaya başlar. Savaşın yaralarını sarmak için, bir yandan da düzenli olarak kentte dul kadınların katıldığı rehabilitasyon merkezine gider. Bir gün kızı, sınıf arkadaşlarıyla okulun düzenlediği geziye katılmak ister. Geziye ücretsiz olarak katılabilmesi için de babasının savaşta şehit düştüğüne dair bir belgeye ihtiyacı vardır. Esma, kızına böyle bir belge olmadığını söylediğinde de yavaş yavaş gerçekler ortaya çıkmaya başlar.


Salı 21:30 Kanal 24 Tematik Film Kuşağı
H
16 yıl
Fifa 2008 \u0027analog\u0027
Selamlar,


Konyula pek alakam yok biraz araştırdım fakat bir sonucada ulaşmadım sorum şu ;

Ps3 de Ffa 2008 i analog yerine yön tuşlarıyla oynayabiliyor muyuz? Evet ise nasıl?


Sorulduysa pardon ...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.