Y

Binbaşı
01 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
11 yıl
MDRZX900R mı HD 428 mi ?
İkiside hemen hemen aynı paraya geliyor. HD'nin 18 ay garantisi kalmış. 900R'ı alırsam sıfır alcam. Tavsiyesi olan ?
Y
13 yıl
PS3 İÇİN TV.
Y
14 yıl
\u003e Bluetooth Kulaklık TAVSİYESİ
Arkadaşlar Samsung S5603 kullanıyorum. Kulak yapıma hiçbir kulaklık hiçbir şekilde oturmuyor. Okullarda açılmak üzere ve yolum uzun müzik vazgeçilmezim. Önerebilceğiniz uygun ve performanslı bir ürün var mı Sbh500 tarzında ? Özellikle techno müzik dinliyorum.
Y
14 yıl
Aşk ve Çelişki..
Merhabalar;

Benim kafamı kurcalayan bir süredir bazı şeyler var ve paylaşmak istedim artık olabildiğince çok kişi CİDDİ fikirlerini almak istiyorum.

Şimdi konuya gelicek olursak. Ben 16 yaşıma girdim ve istediğimi elde edicek yakışıklılıkta ve kaliteye sahibim. Neyse işte okulda çapkınlıklarımla tanınırdım. Bigün bi arkadaşım dedi A.... adında bi kız var ve çok güzel kardeşim tam senlik falan. Kızı ekledim konuşuyoruz bian beynimden vurulmuşa döndüm resmen bu kız farklıydı bian sıcaklık hissettim. Sonra baya baya yakınlaştık ben en sonunda açıldım kıza. Kız dedi olmaz falan ama onunda bende gönlü vardı biliyorum. 5 ay peşinden koştum nuh dedi peygamber demedi. Çıkma teklifi ettim giyinip kuşanıp hayır dedi. Zaten o günden sonra dünyam yıkıldı resmen içkiye, arabeske vurdum kendimi. Yasin dedim kendi kendime üzülmez yok pes etmek yok. Bırakmadım kızın yine peşini. 1 ay sonra bu çıkma işlerinden bahis açıldı ve daha önce onun kardeşi kadar yakın birisiyle çıktığımı bunu ona yapamıycağını söyledi. Kavga etmişler benim yüzümden ve silmişler birbirini. Dedim artık ben senin yanındayım bak o olmasa bile falan ikna ettim kızı başladık çıkmayaaaaaaaaa.. Abi kıza öyle bi yüz verdim ki çıkmadan önce ve çıktıktan sonra kızın g*tü tavan resmen bana yapmadığı eziyet kalmadı yemin ederim 2 günde 1 kavga eder olduk. Bazen ayrıldık sonra yine barıştık falan ama inanılmaz seviyorum anlatamam. Yüzüme karşı bi kere bile aşkım demedi ama bi sarılışı yeterdi. En sonunda 14 mayısta kötü bi şekilde ayrıldık ve bi daha çıkmadık. Ben barışmak için herşeyi yaptım 2 ay peşinden koştum inanın yapmadığım şey kalmadı yinede barışmadı.

Artık ondan ümidimi kestim ve G..... diye bi kızla çıkmaya başladım. Kız beni inanılmaz derecede çok seviyodu ve mutlu ediyodu. Bende sevmeye başladım içim ısındı kıza sevgisine aşık olmuştum. Beni mutlu etmek için herşeyi yapmaya hazırdı ve ediyoduda ama bikaç yanlışı oldu ve ayrıldık. Herneye kız baya bi peşimden koştu s.... bile çektim peşimi bırakmadı en sonunda yine tutuldum. Herşey güzel kızla sık sık buluşuyorum çok tatlı hoş falan filan derken.. Ne olsa beğenirsiniz ? A..... hanım doğum günümde İyiki doğdun ömrüm. yazmış ve aklıma öyle bi girdi ki anlatamam. Ve arkadaşlarına hala beni unutamayıp sevdiğini söylemiş. Bide geldi 4 ay sonra beni G..... ile çıktığım için resmen yargıladı. Şimdi içimden bi his A....'nin peşinden git ne olursa olsun diyo.. Bi yandanda içimden bi his G.....'e bunu nasıl yapcaksın diyo ? Aklım karıştı beyler.

Bi yanda beni mutlu eden kadın, diğer yanda sevdiğim ama beni üzen. Şimdi ben ne yapmalıyım ?
Y
14 yıl
Hangi Xbox ?
Arkadaşlar 15 yaşındayım xbox almaya karar verdim ve ben ailemden maddi destek almayan birisiyim. Çalışarak kazandığım parayı akıllıca kullanmam lazım o yüzden size danışmam lazım. Sizce Jasper Arcade mi , Jasper Elite mi , Jasper Jtag Arcade mi ?

Fiyatlar :

Jasper Arcade = Fw + 5 oyun + Altın Hdmi kablo + 1 yıl garanti = 440 TL
Jasper Elite = Fw + 5 oyun + Altın Hdmi kablo + 1 yıl garanti = 600 TL
Jasper Arcade Jtag = 600 TL

Benim gönlüm Jasper Arcade alıp soğutucu bir fan takmaktan yana. Çünkü Elite ile arasında pek bir fark yok benimde maddi durumum pek el vermediği için Arcade almak istiyorum. Arcade ile devam edip sonra gerekirse Jtag yaptırmayı düşünüyorum.

Sizinde görüşlerinizi almak isterim.
Y
15 yıl
ŞARJI DAYANAN TEL. Acil tavsiye
Arkadaşlar bana acil tavsiyeler lazım.Şarjı iyi dayanan,mesaj çekmesi kolay 300 liraya kadar tel. arıyorum.Nokia,Samsung,Se gibi markalar tercihim.
Y
15 yıl
Facebook acılmıyo.
Facebook acılmıyor.Chrome,mozilla,explorer hepsini denedim ama nafile.Resimde atıyorum.Lütfen yardım.



< Resime gitmek için tıklayın >
Y
15 yıl
P4 Sistem
Merhabalar.Benimde biraz tavsiyeye ihtiyacım var.

Arkadaşa sistem yapıcaz.Elinde p4 2.8 800 lük işlemci var.Acer kasa var.Hard disk dvd yazıcı falan var.

Ben şöyle birşeyler düşündüm.

OEM 2 GB 667 MHz DDR2 RAM CL5 - 38
Sapphire HD3850 512 MB 256Bit GDDR3 16X - 135
420 WATT TR2 POWER GÜÇ KAYNAĞI - 93
Biostar P4M900-M4 DDR2 SES+VGA+LAN+SATA+16X 478pin - 88

= 354 TL

Ekran kartı ve işlemci en son cıkabildiği yere kadar oc edilicek.Sizce böyle bir sistem mantıklı mı? Ve nasıl bir performans alınır ? Arkadaş yüksek çözünürlük manyağı değil ama kırık detaylar istemiyo yani aa istiyo ve takılmıycak şekilde olmasını istiyo.GTA4 falan oynanmıycak grid undercover call of duty gibi oyunlar oynanıcak.
Y
15 yıl
ANTEN TAVSİYESİ
Sizce hangisi? Airlive wt-2000 turbo-g card ile kullanılacaktır.

EDIMAX EAIO7D 7DBI INDOOR OMNI ANTEN - 34

TP-LINK ANT2409A 9DBi ANTEN - 48

AIRLIVE WAI-102PA 10dBi INDOOR HAREKETLİ (TILT/SWİVEL) PATCH ANTEN (4X MESAFE) - 52

D-LINK ANT24-0700 7dbi ANTEN - 58

NETMASTER 7 DBI WIRELESS ANTEN-DIPOLE(INDOOR) - 25

AIRLIVE WAI-080 8dBi ÇİFT KUTUPLU KABLOSUZ ANTEN - 23

AIRLIVE WAI-101 10dBi ÇİFT KUTUPLU KABLOSUZ ANTEN - 32

Fiyat olarak ve performans olarak hangisi iyi ?
Y
15 yıl
EXCEL
Arkadaşlar bana cok acil en geç sabaha kadar yalnızca excel setup lazım.excel dosyalarını görüntüleyen bir programda olabilir.Microsoftun sitesinde hata veriyor lütfen yardım.Kota biraz aştığı için komple office indiremiyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.