R

Yarbay
06 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
237 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
10 yıl
Encard ile psnden alisveris
Arkadaşlar psnden encard ile alışveriş yapan oldumu, eger yaptiysaniz adres kismini nasil yazdiniz. Çünkü adres kismini nasil yazdiysam sürekli adres yanlis diyor..

Teşekkür ederim..
R
10 yıl
PS4 BF4 Yükleme Sorunu
Arkadaşlar oyunu yükselttim psn den de yaklaşık olarak 35 gb boyutunda dosya çektim herşey çok güzel , yalnız şöyle bi sorunum var , campaign kısmı yüzde yüz full game çok yavaş ilerliyor bu normal mi yoksa ps4 mü normal değil ??

Cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim..
R
10 yıl
ps4 hbde stok TÜKENDİ
R
11 yıl
Yöneticilerin Dikkatine!!
..
R
11 yıl
Tv Yarışmaların dan Ödül kazandınız mı??
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar bu ve bunun gibi TV yarışmaların dan sizler yada yakınlarınız herhangi ödül kazandı mı??

Yoksa hepsi Aldatmaca mı??
R
11 yıl
s2 ekran
Arkadaşlar telefon bugün yüzüstü düşünce ekran kırıldı. Telefonculara gidip ekran fiyatlarını sordum 300 TL diyorlar yalnız şurada 120 TL gibi bi fiyata geliyor..

Siz değerli arkadaşlarıma soruyorum ne yapmalıyım , Teşekkür ederim..
R
11 yıl
Enkaz, arkadaşlarını kurtarmaya çalışan 3 kişiyi yuttu
R
11 yıl
Doping ADSL ve YALANLARI Lütfen UZAK DURUN..
Yaşadıklarım inanılmaz derecede saçma arkadaşlar.

Hattımı kapattırdım?

Ödenmemiş faturamı avukata vermişler nasıl mı?

74 TL' lik faturamı avukata veren bu ........... larını onlarca kez aramama rağmen faturamın 60 günlük süre içinde basılıp adresime gönderileceğini söylediler. Defalarca faturamın borcu neyse söyleyin yatırayım dememe rağmen ekranda göremediklerini ve bu yüzden fatura gelince ödeneceğini söylediler ve son aradığımda da yasal işlem başlatıldığını avukat numarasını verip onunla görüşürsünüz deyip aradan çekilmesini mi yoksa avukatı aradığımda borcunuzu yatırın deyip suratıma kapatılmasını mı deyip sözümü bitiriyorum.

Çok ciddiyim bu konuda yemin dahi edebilirim interneti 10 TL'ye verse alıp kullanılacak bir firma değil. Siz Siz olun bunlardan bilhassa bunlardan uzak durun. Bunlar kötününde KÖTÜSÜ..

Sağlığınız için UZAK durun BU FİRMADAN..
R
12 yıl
Panasonic Plamza ve Led
Arkadaşlar çok araştırdım ama karar veremedim keşke araştırmasaydım.

Panasonic VIERA TX-P42GT30 1799

Philip 4307 yada LG 640S arada derede kaldım.

Gittim plazma ve ledi inceledim aynı görüntü yalnız Plazma da çok karanlık ve net olmayan görüntüler vardı. Araştırdığım kadarı ile de bu TV yi aşırı övüyorlar, ben mi yanlış görüyorum yada farkında olmadığım bir olay mı vardır. Yardımlarınızı bekler bu arkadaşınız sabırsızlıkla..

Neden Plazma ?? Gördüğüm görüntü aldatıcı mı yoksa hep öyle mi kalacak..
R
12 yıl
Philips 7696 4307 ??
Arkadaşlar bu iki tv arasında takıldım kaldım.Birinde Ambilight özelliği beni cezbederken diğerinde hd uydu alıcısı var ama 3 hd kanal içinde değer mi değmez mi tabi birde biss key girilmedikten sonra bilhassa. Tabi birde 3d performansı var bu cihazların aynımıdır , tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum ona göre karar vereceğim. Tabi yerinde de test edeceğim.Benim için en önemlisi sizin fikirleriniz. Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için..

Saygılar..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.