V

Binbaşı
10 Nisan 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
106 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
geçen ay
Işıklı kablo
Merhaba bir tablo etrafında dolandırmak için ışıklı kablo arıyorum. Şerit led döndürmek sorun. Böyle bir ürün var mı?
V
11 ay
Ford focus mars basmamasi
Merhaba 2016 otomatik arac aldim. Aldigimda da birkac mars basarken zorlanmisti. Bugun mars basmadi. 5-6 kere denedim bir tanesinde sanziman arizasi dedi. Arac bilgisayarinin sacmalamasi mi yoksa sanziman mars basmayi engeller mi? Birde araci kilitleyince aynalar katlanirdi. Bu sefer katlanmadi.
V
12 ay
2017 C4 Cactus 1.6 e-HDi Shine nasıldır?
Merhaba,

Otomatik araç istediğimizden dolayı bu araca bakıyoruz. Model hakkında bilgi sahibi olanlar yorum yapabilir mi? Olumsuz ise 2017 üzeri 700-750 arası otomatik sorunsuz araç öneriniz ne olurdu?

Şu an manuel 2010 i30 kullanıyoruz.
V
2 yıl
Günlük kullanım ayakkabı
Herkese merhaba,

Buradaki arkadaşlar tecrübeli olduğu için danışmak istedim. Kış için ayakkabı bakıyorum. North face vibram tabanlı falan bakıyorum ama günlük kullanıma uygun değilmiş. Ben araç kullanıp, metro marmaray ile işe gidiyorum. Ofis ortamında çalışıyorum. Spor ayakkabı formunda yağışlı havalarda zeminde kayma olmayacak, içine su girmeyecek rahat bir ayakkabı arıyorum. Geçen sene quechua modeli bir ayakkabı giydim. Karda, yağmurda hiç sorun yaşatmadı ama çok rahat değil tabanı. Birde ıslak zeminde kayıyordu. Ayakkabıcı da düzelttirdim. Önerilerinizi bekliyorum.
V
2 yıl
Zoom ses sistemi
Herkese merhaba,

Bir yardım istiyorum. İki ofis arasında haftada bir gün etkinlik yapıyoruz. Merkez ofiste 30 kişi civarı 5x12 metre gibi bir terasta oluyor çalışanlar. Diğer ofiste de 3x3 metre gibi ufak bir toplantı odası alanı var.

Merkez ofis: Tv üzerinde bir webcam var. Notebook ile Jabra Speak 750 kullanıyoruz.

2. Ofis: Buraya da notebook ve webcam alacağım. Burada 15-20 kişi civarı oluyor.

Sesler çok net olmuyor ortamdaki sohbet ve gürültüden. Merkez ofiste konuşacak IK'ya ve patrona ne kullandırabilirim? IK webcam açısı dışında tv yanına masa koyarak konuşuyor. Patron da konuşacaksa masaya geliyor.

Ufak ofiste karışık kişiler konuşuyor. Buraya ne koyabilirim?
V
2 yıl
Avrupa yakası yıldönümü akşam yemeği
Arkadaşlar avrupa yakası manzarası güzel olabilir veya iç mekan atmosferi güzel olabilir bir yer önerebilir misiniz? Çok tuzlu olmazsa sevinirim.
V
2 yıl
Wordpress www yönlendirmesi
Merhaba, site de www çıkmıyor. htaccess deki ayarı yaptım ama değişmedi. Bazı yerlerde ayarlar general kısmından göstermişler. Ama bende o kısım yok. Ne yapabilirim?
V
3 yıl
reels müzik kısma
Reels videolarında tıklayınca müzik sesi kısılıyordu. Şimdi tıklayınca video'yu durduruyor. Çok kötü olmuş. Değiştirilebiliyor mu?
V
3 yıl
Klasörleri exe olarak şifreleme
Merhaba, bir ara kullandığım bir program vardı. Gizlemek istediğim klasörü Exe'ye dönüştürüyordu. Programdan bağımsız kullanabiliyordum. Folder Guard gibi kalmış aklımda ama ona baktığımda özelliği göremedim. Encryp - Decrypt şeklinde komple çözme-şifreleme yapıyor.

Benim kullanım şeklimde klasörüm exe uzantılı haldeydi. Tıklayınca şifre soruyor girince de sanal bir sürücüde içeriği görüyordum. Yüzen bir menü oluyordu ekranda oradan exit dediğimde sanal sürücü kapanıyordu. Bilen var mıdır?
V
3 yıl
Lego organizer kutu
Merhaba, cocuk icin boyle bir kutu yapmıştım. Ama kartonlar artik dayanmıyor. Boyle bir organizer da bulamadim. Daha saglam nasil yapabilirim? Bu kutular isimi goruyor. Tatile vs giderken ust kapagi kilitleyip goturuyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.