D

Teğmen
27 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
14 yıl
Crucial ramlerin garantileri hakkinda
Yaklasik 2-3 sene once Bimeks ten Crucial Ballistix Tracer LED 2*1 GB 1066 mhz ram almistim. Ramleri uzun sure bu sekilde kullandim daha sonra ise bilgisayar mavi ekran vermeye basladi bende ramleri teker teker deneyerek buna bi ramin sebep oldugunu gordum.Bayadir da 1 gb olarak kullaniyordum.Gecen hafta bu 1 gb ram le de windows u acamadim. Ramlerin mhz leri ve zamanlamalarimi ne kadar ayarlasam da windowsu acamadim.

Ramlerin kutusu,faturasi veya garanti belgesi gibi bir belge bulamiyorum,zaten garantisi bitmistir diye tahmin ediyorum ama belki omur boyu garanti tarzi bisey olabilir diye dusundum.

Bir de bimeks te artik crucial ramler satilmiyor sanirsam, internet sitesinde goremedim.Su durumda ramlere elveda() mi demem lazim,siz ne tavsiye edersiniz ?
D
15 yıl
pro gaming için kulaklık ??
arkadaşlar 100 ytl civarı bütçem var.USB bağlantılı bir kulaklık arıyorum ki bide ses kartına para vermiyelim.
Steelseries 3H var bu civarda ancak internette pek bir şey bulamadım 3h kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.Bir de NCSTR den almayı düşünüyorum.Burdaki kulaklık usb değil sanırsam bunun yerine bana ne tavsiye edebilirsiniz.Kulaklığı CoD 2/4 için kullanıcam.
D
15 yıl
DDR400 Yardım
Bir arkadaşım bilgisayarına ram takviyesi yapacak şu an elinde twinmos marka ddr400 512 mb rami var

1 GB bigboy marka cas3 ddr400 pc3200 alması gereken ram bu mudur ?

aynı özellikler kingston ram

hangisini alması daha iyi olur ?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

resim eklemeyide beceremedim kusura bakmayın :)

< Resime gitmek için tıklayın >
D
16 yıl
Enermax CHAKRA mid tower a fan
Evet arkadaşlar,imzamda görüceğiniz gibi enermax chakra nın mid-tower modelinden aldım.Yandaki 25 cm lik fan gerçekten çok işe yarıyor ve sesiz ama ben birde sıcak havayı dışarı ıkarmak için bir egzoz fan almayı düşünüyorum.Tabiki sessiz çalışan performanslı bir fan olrusa ne ala :)

Bir başka konuda arkadaş bu fanı önermiş.Fiyatıda uygun.Bunun yerine önerebileceğniz başka bir fan varmı ? Aynı kasayı kullanan arkadaşlar gözlemlerini iletirlerse çok iyi olur teşekkürler ..
D
16 yıl
x1950gt agp sorunu
öncelikle sistemim :

p4 3.0

1 gb ram

x1950gt 256 mb agp

silverstone 560 watt psu


sorunum : kartın p4 le yapacağı belli ona brşey diyemeyeceğim.Ancak örnek vermek gerekirse cod4te fps 70-80 iken sıcaklık80e dayanıyor.Sonra ise pat ! Donanımsalmı yazılımsalmı anlayamadığım bir problem var.Normalde fps 70-80 iken fps 10 a 20 ye düşüyor ve ekran kartının sıcaklığı yavaş yavaş 64-65 derece sıcaklığa geliyor.

Sıcaklıklar RivaTuner ile izliyorum.Ayrıca RivaTuner dan fan hızı %77 de kullanıyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.