E

Yarbay
15 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
144 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
9 yıl
Window 8.1 ve ağ sorunu
Arkadaşlar herkese Merhaba

15 gündür uğraşıyorum,bir türlü çözemedim.Sorunum Windows7'den 8.1'e geçince başladı,ağ bağlantısı kablolu bağlantılarda hiç bir sorun bulunmamakta,ancak bana ait bilgisayarı açınca bütün kablosuz bağlantılar yok oluyor,telefon,tablet,laptop bağlantıları gidiyor,çok araştırdım kayıt defterinden,program yüklemeye kadar o kadar çok şey denedimki bir ara düzelir gibi olmuştu,ama şu an bilgisayar açık'da olsa kapalıda olsa bağlanamıyorlar tavsiyelerinizi bekliyorum.
E
9 yıl
Sık Tekrarlanan kondansatör Arızası hk.
Arkadaşlar elimde Inca IL-820A lcd monitörüm var 7-8 yıldır kullanıyorum çokda memnunum ancak son 1 senedir kondansatör arızası veriyor ilk önce 3 kondansatör şişmişti gidip mecideyeköyde teknik servisinden alıp değiştirmiştim,çok kısa bir süre sonra resimde işaretli olan yine arızalandı bu sefer elektronikçi arkadaşıma değiştittirdim bir hafta sonra yine sorun aynı yerde tekrarladı yine arkadaşıma götürdüm orjinalindeki ile aynı değerlere sahip kondansatör ile değiştirdik 4-5 ay kullandım 2 gün önce yine arızalandı.

Sorularım Bunun çözümü varmıdır,sorun başka bir yerde olup kondansatör zarar mı görüyor tavsiye edeceğiniz bir marka kondansatör varmı? Sanıyorum elektronikçi arkadaşım elindeki çıkmalardan taktı bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.




< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
E
10 yıl
Cevap: ETS 2 MP YENİ KONVOY DH 15 TEMMUZ 2014 SAAT 21:45
quote:

Orijinalden alıntı: waziley

ern tamirhanesi neresi tam olarak uzaktaysam oraya bırakıyımda tırı akşam sıkıntı olmasın

Sanırım Bern olacak en azından ben öyle anladım.

Bern'deyim ama kimse yok.


< Resime gitmek için tıklayın >
E
10 yıl
Dizüstü için öneri ve tavsiye
Arkadaşlar Merhaba

2000,tl bütçemiz var,iş,ofis ve arada sırada oyun için dizüstü bakıyorum ancak yiğenim sony istiyor ben asus veya samsung alalım diyorum çünkü sony bundan sonra dizüstü üretmeyecek diye söyleniyor tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
E
11 yıl
ağ bağlantıları sorunu
Arkadaşlar herkese Merhaba

Aylardır uğraştığım ama bir türlü çözemediğim bir sorunum var,önce sistem bileşenlerim.

Anakart Asrock 775V88+www.asrock.com/MB/overview.asp?Model=775V88%2b

İşlemci İntel P4 630 http://ark.intel.com/products/27478/Intel-Pentium-4-Processor-630-supporting-HT-Technology-2M-Cache-3_00-GHz-800-MHz-FSB

Ekran Kartı Sapphire hd3650 ddr2

Ram 2 gb Kingston ddr pc3200

Psu 400 Watt

Bu sistemi 32bit xp yükledim 2-3 sene sorunsuz kullandım hatta windows7 kurup yine kullandım daha sonra sorun çıkarmaya başladı yalnız sorun normal çalışırken birdenbire olmadı bir format sonrası çok uğraştım ama internete bağlanamıyordum ilk açıldığında 2-3 dakikalığına bağlanabiliyordum sonra birden bağlantı gidiyordu,dedim ethernet kartı bozuldu usb ile bağlanıyordum.

Bu sene modem değiştirdim onda usb girişi yok bunun üzerine xp kurdum diriverleri üretici sitelerinden kurup çalıştırdığımda yine sorun yaşamaya başladım taki anakartın cd'sini bulana kadar oradan driveri yüklediğimde internetim bazen hiç bazen 10 dakika bazende3-4 saat sorunsuz kullanabiliyordum bugün (merak ettim) win 8 yükledim ama henüz hiç internete bağlanamadım sorun gider dediğimde (geçerli ip yapılandırmasına sahip değil) bunu araştırdığımdahttp://technet.microsoft.com/tr-tr/library/cc736535(WS.10).aspx bu sayfaya kadar geldim kafam durdu artık.

1.Ethernet kartı arızalımıdır ?
2.Sürücü sorunumudur ?
3.Ağ bağlantıları yapılandırmasında sorunmu vardır ?
4.Sorun var ise bunları düzeltebilecek bir program varmıdır ?
5.Uzunca bir yazı oldu hakkını
zı helal edin.
E
12 yıl
Bu filmin adını bulamadım
Arkadaşlar internet'te sörf yaparken rastladığım bir film 10 dk. fragman var bilgi olarak başka yutube sayfasının altında bilgiler var ama ben filmi bulamadım.
Bilen arkadaşlar filmin ismini paylaşabilirlerse sevinirim.

http://www.youtube.com/watch?v=bWpK0wsnitc&feature=youtu.be
E
12 yıl
Silinmiş resimleri geri alma
Arkadaşlar Herkese hayırlı sabahlar

Çok uzun yıllar önce bir gazeteden eşim kuponla linkteki kamerayı almıştı.Çocukların resimleri vardı hatta oğlumun sünnet resimleri ozaman fotoğrafçıya götürdüm resim almak için hiç unutmuyorum 25 yaşlarında birisi vardı,kamerayı ona verdim bundan resimleri alırmısın diye bak çıkartamazsan hiç uğraşma dedim ne yalan söyleyeyim yapabileceğine inanmamıştım ve ne yazıkki haklı çıktım, bak yapamazsan resimler silinir benim için çok önemli derken abi sildim yanlışlıkla neler söylediğimi ne küfürler ettiğimi tahmin edebilirsiniz....

Yıllar sonra o kanerayı buldum acaba bir programla en azından bir iki tanesini olsun kurtarabilirmiyim camerahttp://forum.donanimhaber.com/m_2262205/tm.htm
özelliklerini bu linkte buldum benim için çok önemli tavsiyelerinizi bekliyorum.



Edit başlık yazmayı unutmuşum kusura bakmayın
E
12 yıl
farklı marka ram uyumu hk.
Herkese merhaba

Pcde 2gb cl9 ddr3 kingston ram var,takviye yapmak istiyorum linktekihttp://www.hepsiburada.com/liste/team-elite-4gb-ddr3-1333mhz-ultra-low-voltage-tek-modul-ram-tm3e13334g/productDetails.aspx?productId=bd100527&categoryId=47
Team Elite 4GB DDR3 1333 almak istiyorum acaba diğer ramle uyumlu çalışırmı,teşekkürler

Anakartım buhttp://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5G41TM_LX/#specifications
E
12 yıl
Bip sesi sorunu
Arkadaşlar herkese merhaba elimde P4S800 asus anakart atıl durumdaydı bugün uzay kurulum yaptım,ancak 5-6 saniye süren bir bip sesi önce ramleri değiştirdim farklı slotlarda denedim ekran kartını değiştirdim ama sonuç aynı en son bütün ramleri çıkarttım yine aynı bip sesi yalnız hdd bağlamadım amacım bios ekranını görebilmekti biosa düşebilseydim bir kasada toplayacaktım uzun lafın kısası sorun ne olabilir.ilgi gösterenlere teşekkür ederim.
E
12 yıl
Google\u0027da IP sorgulama hk.
Herkese iyi sabahlar arkadaşlar bir kaç gündür google ıp yazıyorum benden kullanıcı adı ve şifre istiyor bu nedir bilgisi olan varmı?Teşekkürler

http://f1203.hizliresim.com/v/p/3q92g.png
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.