O

Teğmen
10 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
3 yıl
Şu vokal türü nedir?
Merhaba arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim şarkıda 1.40-1.45'teki vokal türü nedir acaba?

https://www.youtube.com/watch?t=99&v=FYErvZ441oY&feature=youtu.be
O
3 yıl
Çok elektrik kesintisi olan yerde kombiyi korumak
Merhaba arkadaşlar, bulunduğum yerde çok sık elektrik kesintisi oluyor. Kombiyi nasıl koruyabiliriz acaba. Kombimiz= vaillant ecotech pure vue 236/ 7-2
O
3 yıl
Thunderbolt docklar çok pahalı. Birisi yol gösterebilir mi?
Merhaba arkadaşlar thunderbolt dock alacağım ethernet, hdmi ve kendi adaptörünün olması ve en az 80watt besleyebilmesi lazım. Araştırdığımda gördüm ki aşırı pahalılar 1000 liranın altına düşemiyorum. Sahibinden.com'da ikinci ellerde bol bol dell wd15'ler var (nereden aldılar da 600 liradan ikinci el satıyorlarsa!) onlar da ancak 60 watt besleyebiliyor. Bu kapsamda bu işi ucuza kapatmam için birileri bana yol gösterebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
O
3 yıl
Dağıtıcıyı tamir etmiyorlar. Alternatif yol?
Merhaba arkadaşlar. Binanın tamamına dağıtıcı ile normal uydu yayını dağıtılıyordu. Şimdi dağıtıcı bozulmuş ama yaptırmaya niyetlenmiyorlar. Dolayısıyla ben sadece kendi evime çatıdaki tek antenden yayın almak istiyorum. Ucuza bunu nasıl yapabilirim?
O
4 yıl
Range Extender\u0027da sürekli bağlantı kopması
Merhaba arkadaşlar 2 farklı range extender ile kullandım ikisinde de internet bağlantısı sık sık kopuyor. Modemden bağlandığımda ise problem yaşamıyorum. 2 range extenderın da problemli olamayacağını düşünerek modem de problem var diye düşünüyorum ama bir yandan da modemden bağlanınca problem yaşamıyorum. Sizce problem nerede? Yeni modem mi alayım, yeni kablosuz router mı alayım, yeni range extender mı alayım, ne yapayım? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
O
4 yıl
İşlemci sürekli yük altında
Merhaba arkadaşlar pc nin işlemcisi açılıştan itibaren %50'lerle başlamaya başladı. Hiçbir şey yapılmadığında bile öyle devam ediyor. Yaptıklarıma gelecek olursak;

-birkaç farklı araç ile virüs taraması yapıldı
-gereksiz uygulamalar kaldırıldı
-termal macun sürüldü
-fanlar temizlendi
-ram farklı yuvaya takıldı
-başka ssd takıldı ve formatlanmış win10 yüklendi.

Başka ne yapabilirim bilmiyorum

Özellikler:
-i5 7500t
-gtx 1060 6gb
-8 gb ram
-256 gb ssd
-win 10
O
5 yıl
Masa Tenisi Raketi Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar bir süredir masa tenisi oynuyorum ama kendimi pek geliştirdiğim söylenemez. Daha backhand bile vuramıyorum. Çünkü öğrenmeye yönelik oynamıyorum.
Genel oyun tarzımı sorarsanız;
Gayet düz, topu olabildiğince yerden atmaya çalışıyorum. Genelde toplarım masanın uzak köşelerine düşüyor, fileye yakın çok fazla atamıyorum.
Arada bir gayet başarılı hızlı vuruşlar yapabiliyorum.
Topu biraz spin yaptırabiliyorum (Spinden kastım tek bir yöne doğru dönüyor top, öyle aksiylu spinler değil).
Masaya yakın ve orta uzaklıkta oynuyorum.
150 liraya kadar önerilerinize açığım. Combo raket öneriniz varsa. Şu, şu ürünleri al birleştir derseniz onu da yaparım.

Bu açıklamaları neden yaptım. Çünkü defansif mi, atak mı ya da başka çeşit mi oynadığımı bilmiyorum. Çevremde bana söyleyecek birisi de yok.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
O
5 yıl
150 liraya kadar uydu alıcı tercihi
O
8 yıl
1.6 motorlu, en az 150 beygirlik az yakan araba
Merhaba arkadaşlar dediğim özelliklerde ikinci el 70000 e kadar araba tavsiye edebilir misiniz
O
9 yıl
Sony Xba-H1\u0027e geçişim çok bir şey farkettirir mi?
Merhaba arkadaşlar skullcandy'nin 80 liralık bir modelini kullanıyordum (şimdi modelini hatırlayamadım) Şimdi Sony xba-h1'e geçsem belirgin bir kalite farkı oluşur mu(93 liraya buldum, 285 liraya değil)? Ya da benzer fiyat seviyesinde daha performanslı bir model öneriyor musunuz? Bu arada çoğunlukla metal müzik dinlemekteyim(metalcore, death, deathcore vb.) ama arada dinlenmek istediğimde indie dinliyorum dolayısıyla bass'ın ön planda olduğu bir modele ihtiyacım yok. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.