M

Teğmen
06 Şubat 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
13 yıl
Hosting hizmeti ile ilgili bir soru
Merhaba arkadaşlar,

Benim hem kendi kullandığım web sitelerimi yayınladığım, hemde veritabanlarımı yönettiğim bir kiralık sunucum var. Bu sunucumun aylık masrafı yaklaşık 150 TL.

Sunucumda kurulu plesk panelinde 10 domaine kadar lisansı var ve 4 tanesini kullanıyorum.

Ben sunucumun masrafını azaltmak için bir kaç esnaf arkadaşıma hosting hizmeti sağlasam bu yasal mıdır? Hukuki olarak nasıl bakılıyor buna fikri olanlardan fikirlerini sunmalarını rica ediyorum.
M
16 yıl
Yazı ipi Sorunu!..
Arkadaşlar ben bir ASP site tasarladım. Yazı tipi olarak Trebuchet MS kullanıyorum ama bilgisayardan bilgisayara farklı görünüyor. Vista da sorun olmuyor ama XP de oluyor :S Nasıl bir çözüm önerirsiniz?
M
16 yıl
Bir Türlü Yapamadım -Bilgisayardan sesleri 5.1 alma
Arkadaşlar elimde Sony Dav-DZ260 ses sistemim ve Creative Fatal1ty X-Fi 7.1 ses kartım mevcut.

Ses kartından aldığım tek analog kablo ile ses sistemine giriş yapıyorum. Sesi alabiliyorum ama sadece ön 2 hoparlör ve subwqoofer çalışıyor.

Bir türlü 5.1 alamadım. Sadece Ses sisteminden DVD film izlerken aldım. Acaba birbirine uymuyor mu? Yoksa ben mi yanlış yapıyorum?
M
16 yıl
Lütfen Yardım! Bilgisayarım 20-25 dakikada açılıyor
Arkadaşlar Anakartın logosu geliyor ve makina 15-20 dakika bekliyor. Daha sonra normal şekilde açılıyor. Problemi bulamadım. Bilen, çözüm tavsiyesi olan varsa lütfen yardım edin. Teşekkürler.


Anakart : Gigabyte P35 DS3L
İşlemci : Quad 6600


Diğerlerinde problem yok hepsini denedim.
M
16 yıl
SONY DAV-DZ260 - Gigabyte P35-DS3L SES BAĞLANTISI YARDIM LÜTFEN!

Arkadaşlar Gigabyte ın P35-DS3L Optic ve Coaxiel ses çıkışlı (Output) ve Sony DAV-DZ260 Optik ve Coaxiel çıkışlı (Output) parçalarım var.

Hem optikten hemde Coaxielden bağlantı yatım bir türlü ses alamadım. Bence problem ikisinin de Output olması. Bir sürümasraf ettim kablolara. Ne yapmam gerek ses almak için ? Hangisinin input olması gerekiyor ?
M
16 yıl
Lütfen Yardım Optik kablodan ses yapamadım !
Arkadaşlar elimde Gigabyte P35 DS3L Optik Ses çıkışı olan Anakart ve Sony DAV-DZ260 model optik Ses girişi olan ses sistem var.

Optik kablo aldım PC ye taktım kablonun ucunda kırmızı ışık yandı ama ses sisteminin optik giriş yerinde herhangi bir lamba yanmıyor. Kabloyu taktığımda ne ses sisteminde nede Gigabyte ın Ses Programında bir değişiklik olmuyor.

Bana ses sistemindeki girişinde ışık vermesi gerekiyor gibi geldi ama yinede hiç bilgim yok.

Yardımlarınız için şimdiden Teşekkür Ederim.

Metin DİKBAŞ
M
16 yıl
Visual Basic 2005 Buton ile ilgili YARDIM!!!!
Arkadaşlar Visual Basic te bir hesap makinası yaptım. Herşey tamam ama küsürlü sayı gircekken "." butonuna tıklamaya engel olamadım. Ard arda nokta konulabiliyor. Nasıl bir döngü ile "." koymayı 1 kere yapabilirim?????????
M
16 yıl
Arkadaşlar Bakarmısınız ? ASP
Arkadaşlar belki bu konu daha önce yazılmıştır ama adını bilmediğimdne bulamadım.

Asp site yazıyorum ama http://forum.donanimhaber.com gibi nasıl url yapıyoruz bulamadım.
M
16 yıl
Q6600 kullanıyorum Overclock denemelerim kitlenmeyle sonuçlandı YARDIM LÜTFEN!!!!
Arkadaşlar Overclock ile yeni tanıştım daha doğrusu overclock olabilen makina ile. Özelliklerini vercem Acaba nasıl overclock yapabilirim. 0 dan başlayacağım. hiç bişey anlamadım :D biraz coltaja yüklendim makina kafayı yedi.

İşlemci : q6600 Revision B3
İşlemci Fanı : Zerotherm 12 cm fanlı (masaüstünde en düşük devirde 30-35 derece işlemci)
Anakart : Gigabyte P35 DS3L (biosda overclock ayarları var)
Ram : OCZ Platinium 800 MHz 1 Gigabyte DDR2 4 tane
Ekran Kartı : Zotac 8800GT AMP
Power : Thermalmake TR2-500 500Watt

Arkadaşlar Nasıl overclock yapacağım. Nereden başlayacağım ve nerelere voltajı falza vercem ? Dğer başlıklaşrda okudum pek anlamadım açıkcası :S
M
16 yıl
Q6600\u0027e En iyi Şekilde Nasıl O/C Yapılır?
Q6600 işlemci Kullanıyorum. Soğutma Olarak ZEROTHERM NIRVANA 12CM FANLI INTEL/AMD CPU SOĞUTUCU – NV120 Modelini Kullanıyorum.

İşlemcimden Maximum Performans Almak istiyorum. İşlemciyi Yakmadan Nasıl bir O/C yapabilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.