M

Yarbay
31 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
238 (Bu ay: 13)
Gönderiler Hakkında
M
10 ay
Sıfır Tourneo Courier Bulabilir Miyim?
Yeni kasaya geçiyorlar, bu yüzden bayilerde bulunamıyor. Otomobil versiyonu var ancak astronomik pahalı. Sizce bir yerlerde Titanium veya plus bulunabilir mi?
M
geçen yıl
Park Halindeki Aracımın Camını Patlatmışlar
Evimin hemen çaprazına yol üstüne koyduğum aracıma bu sabah binmeye gittiğimde ön camın sağlam şekilde dağıldığını gördüm. Düz ve ağır bir cisimle 2 kez vurulmuş. Daha 7 bin km de aracım bir sene olmadı alalı.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
Etrafa bakındım bölgeyi gören bir kameraya rastlamadım. Karakola gidip ifade verdim, fotoları işlediler. O taraftan birşey çıkacağını sanmıyorum. Sonrasında servise bıraktım kaskodan değiştirecekler. Bunu yapabilecek kimse yok etrafımda. Hangi kafayla yapıldığını çok merak ediyorum. Şu an kimin yaptığını bulmak için ciddi para verebilirim.
M
geçen yıl
Yıllık bakım uyarısı erken geldi
14 nisan 2022'se Ibiza model aracımı sıfır almıştım. İlk yağ bakımı 1 yıl biliyorsunuz. Ancak bu sabah araç ekranında 'Yağ bakımına 30 gün kaldı' şeklinde uyarı aldım. Yani bana 1 martta servise gelmemi söylüyor. Ben nisanda gidersem garanti kapsamı dışına mı çıkacağım bu mantıkla?
M
geçen yıl
Tampon Hasarında Kasko Durumu Ne Olur?
Merhabalar, ilk defa aldığım sıfır aracıma yine ilk defa kasko yaptırmıştım. Az önce geri geri giderken arkamda duran araca vurdum ve tamponum görseldeki gibi. Eureko'dan kaskom var, görünüşe göre tampon değişecek. Peki şu an ne yapmalıyım. Kasko hasarı karşıladığında bir sonraki dönemde poliçe fiyatım artacak mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
M
2 yıl
Geri Viteste İlerlerken Gelen Tok Sesi
Merhaba arkadaşlar, 1 aylık sıfır aldığım Ibiza aracımda, park ederken geriye takıp ilerleyip debriyaja bastığımda ön kısımdan tok şeklinde 1 kez ses geliyor. Sanki birbirine kenetli iki parça kurtuluyor gibi. Hill hold aklıma geldi ancak öne giderken hiç ses yok. Sizce bunun sebebi ne olabilir?
M
2 yıl
Kasko Bozulup Farklı Marka Yapılabilinir mi?
Doğuş'tan sıfır araç aldım. Peşin almama rağmen zorunlu kasko şartı koştular. 5600 e yapıldı. Peki ben aracımı alıp ertesi gün daha uygun bir yerden yaptırabilir miyim?
M
2 yıl
Turbo Manuel vs Atmosferik Otomatik?
Uzun zamandır sıfır araç arayışı içindeyim. Bütçeme göre 2 model arasında kaldım. Araçlardan biri turbo manuel diğeri atmosferik otomatik. Otomatik olursa eşimin kullanma durumu olabilecek, satarken de otomatik daha rahat gidecek. Ama diğer tarafta daha dolu ve kaliteli araç ancak 5 ileri manuel TSI. Fiyatları ve motor güçleri aşağı yukarı aynı. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
M
3 yıl
Cihazdan Sildiğim Fotolar SD Karttan da Silindi
Merhaba arkadaşlar
İş yerinden bir arkadaşım eski model samsung telefonu var ve cihaz hafızası dolmuş. SD karta klasör açıp cihazdaki fotoğrafları taşıdım. Kopyalayıp 2 bölümde de fotoğrafları gördüm. Daha sonra cihazdaki fotoğrafları sil dedim. SD karttaki fotoğrafların da silindiğini fark ettim. Sizce bu neden olur? Ve pratik olarak nasıl getirebilirim?
M
4 yıl
Led tv ekran kararması sorunu
Merhabalar. 32'' LG led tv mizin 3 sene sonra ekranı karardı, yani görüntü yok yalnızca ses vardı. Biraz araştırınca Led lambaların yandığını ve tamirinin masraflı olduğunu öğrendim. Biz tv den ümidi kesmişken bir kaç güm sonra ekran yeniden geldi. Tamamen kararmadan sonra tamamen net görüntü geldi. Geçenlerde tekrar kararmaya başladı ancak kararma ekran ışığını azaltma gibiydi yani ışık homojen şekilde azaldı. Dün epey gitti bugün yine yarı aydınlık şekilde açıldı. Sorun şu, led lamba sorunlarında tv nin belli bölgelerinde kararma veya aşırı ışık var. Benim tv de böyle bir şey yok. Kendim açıp birşeyler yapayım dedim ama 2 adet görüntü ekledim. Sizce bu sorunun çözümü basit midir?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
M
5 yıl
Note 4 bilgisayara bağlanmıyor
Geçen hafta notebook aldık sırf note 4 teki dosyaları yedeklemek için. Usb kablosuyla veya herhangi bi şekilde bağlayamadık. Bilgisayar görmüyor.
< Resime gitmek için tıklayın >

Bu konu hakkında ne yapabilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.