B

Binbaşı
26 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
359740 Gün Cezalı
356341 gün 23 s. 42 dk.
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
Kiturami kombi ve sorunlarım
Merhaba. Kiturami world 3000 marka kombi kullanıyorum. Başlarda çok memnundum ama zamanla beni üzmeye başladı. Şuanda arızalı hiç çalışmıyor. Marka Türkiye'den çekildiği için etraftaki kombi tamircilerine kaldık, onlarda bu markayı hiç görmediklerinden anlamıyorlar ve bana güven vermiyorlar. Yani kendine usta diyen kombi tamircileri geldiklerinde, ilk yaptıkları iş kombiye su basmak, biryerine tornavida sokmak ve sonra muzaffer bir edayla 350-400ye yaparız demek.. İnanın güvenemiyorum bu insanlara. Genleşme tankı patlak ve bunun değiştirilmesi gerekiyor internetteki fiyatı 70 tl tamirci bana 370tl fiyat çekiyor ? Bu nasıl ustalık, bu nasıl esnaflık.. Neyse ben kombimle ilgili sıkıntılarımı yazayım;

Genleşme tankı patlak olduğundan kendi kendine su alıyor basınç yükseliyor ve bir noktadan sonra kombi kapanıyor. 01-02-03 hataları veriyor.

Ateşleme sisteminde hata var sanırım. Fakat emin değilim, uçlarını temizlemek yetiyor gibi bir duyum aldım.

Gaz kaçağı algılıyor bazen 97 veriyordu onu kendim tamir ettim şuanda kaçak yok. Gerçi sensörde bozulmuş olabilir.

Sirkülasyon pompasının altından su damlıyor. Birkaç yerle görüştüm bu motorlar suya uygun olmadığından çabuk arızalanıyor dediler. Vilo marka pompa önerdiler daha araştırmadım onu.

Şimdilik sorunlarım bunlar, bunları onarınca da çalışıp çalışmayacağı belli değil. Kombimi seviyorum o yüzden tamirini yaptırıp kullanmak istiyorum. Burda fikirlere ihtiyacım var özellikle bu markayı kullanan ve bilen arkadaşların yardımları lazım.
B
10 yıl
silinsin
ölmüş buralar..
B
10 yıl
HD tune raporu / Sistem sürekli uyarı veriyor
Bilgisayarım sürekli hd uyarısı veriyor yedekleyin yoksa veriler gider tarzında. Hd tune ile test yapmaya çalıştım ancak resimdeki son aşamada dondu kaldı. Eminimki şuandakinden çok daha fazla kırmızı nokta mevcut. Sizce ne yapmalıyım ? Düzeltebilirmiyim ?

< Resime gitmek için tıklayın >
B
10 yıl
Destan da oynamadığınız itemsiz karakter
Arkadaşlar elinde Destan serverinde olup oynamadığı, itemsiz işe yaramayan bi karakter olan var mı ? 59 veya üstü olabilir. Eğlence amaçlı takılmak istiyorum elinde olan bana verebilirse memnun olurum. Server Destan
B
10 yıl
Rehberle ilgili bir sorunum var..
Merhabalar. Arkadaşlar sorunum şöyle.. Akıllı telefon kullanırken rehberimdeki bütün numaralar google kişilere kaydedilmiş, yani telefonumda ve sim kartımda hiç numara yok. Nexus cihazımdan kopyalama seceneklerine falan baktım ama googledeki kişileri kopyalamayı bulamadım. Artık normal bi telefon (android olmayan ) kullanmaya başlıyorum bu numalaraları nasıl sim kartıma kopyalayabilirim acaba ?
B
10 yıl
Kuponum 24 Haz
3 te 1 neyse sağlık olsun
B
10 yıl
Jack Nicholson filmleri öneri
Arkadaşlar bugün tüm gün evdeyim zaman boşa geçmesin istiyorum. Jack nicholson'un filmlerinden önerebilecekleriniz varmı ? Guguk kuşu ve cinneti izledim.
B
11 yıl
Yeni kayıt ile ilgili
Fotoğrafçılık ve kameramanlık bölümüne kayıt oldum internetten kaydımı tamamladım çıktıyı alıp yarın gideceğim. Sormak istediğim birkaç soru var.

1: internetten ders seçmek gerekiyomu yoksa dersler otomatikmi seçiliyor. İnternetten kayıt dışından bi işlem yapacakmıyız ?
2: Askerlik durumu kağıdı götürmek gereklimi ? 2010 tarihli terhis belgem var onu götürsem olurmu ?
3: kayıt için nereye gitmemiz gerekiyo bu kısmı komik ama hiç anlamadım. Ankarada merkezlerinemi gideyim yoksa ilçedeki şubelerinemi ?
4: Fotoğraf gerekiyomu internette webcam le çekilmiş fotoğrafım var yanımdada götüreyimmi ?

Acil yardım istiyorum arkadaşlar yarın öğlenden önce bunları halledip işe gitmem lazım
B
11 yıl
Sağ, sol aynalardaki kör noktalar
Merhaba. Uzunca bir süredir kafamı kurcalayan bir sorudur bu. Ara sıra sağımda veya solumdaki aracı göremeyip korna yiyorum. Yani nasıl oluyor anlamıyorum, herşey normal giderken son anda yan tarafımda bi araç beliriyor. Ayna alışkanlıklarım falan son derece iyidir hiç bir sıkıntım yok. Dün orta şeritte otobanda giderken sağa dönüş için sinyalimi verdim. Kör nokta sayesinde bayan sürücüyü farketmedim. Kornaya basıp resmen ayar verdi. Aracı göremediğimemi yanayım bayan sürücüden korna yediğimemi.. gerçekten çok ağırıma gitti Artık bu konu yüzünden iyice tedirgin oluyorum bazen arkamı dönüp bakıyorum sırf bu durumlara düşmemek için. Birde kör nokta aynası kullanmak istemiyorum şimdilik. işim gereği çeşitli araçlar kullanabiliyorum bazen. Kendi aracımda kör nokta aynasına alışıp başka araçlarda bulamayınca sorun olur diye düşünüyorum. Bu sebebpten çözüm önerisi istiyorum sizden bu sorundan nasıl kurutlabilirim.
B
11 yıl
Lg Nexus 4 880lira (wp + avantajix ile) Kliksa [Fırsat Bitti]
500tl ve üzeri alışverişlerde 50 tl, 1000 ve üzerinede 100tl Word puan var. 1000 lirayı tamamlamak için pil vs dahil edebilirsiniz sepete. Bir tl'lik Hızlı gönderili ürün

+ 20 tl civarı Avantajix iadesi (%2.25)

Toplam 879 tl

Bence gayet sıcak fırsat.

http://www.kliksa.com/urun/lg-e960-nexus-4-akilli-telefon/901758927

Fırsat bitti fiyat tekrar 1200tl oldu.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.