D

Yüzbaşı
24 Ocak 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
66 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
6 yıl
GTX 660 SLİ veya 660 Sonraki upgrade
Arkadaşlar merhaba. bende 8350 işlemci sabertooth 990fx r2,0 anakartım var. suanda hali hazırda zotac gtx 660 ekran kartım var fakat sistemi ufak ufak yenilemek istiyorum.Bir süre sonra threadripper 1900x işlemciye geçme ihtimalim var ama ona biraz daha var. Şimdi sizce elimdeki karttan bir tane daha alıp sli yapmam mı mantıklı yoksa daha farklı bir karta yükseltmem mi? ileriye dönük 4k monitör vs aldığımda sıkıntı çıkartmıcak bir fikriniz varmı? teşekkürler.
D
7 yıl
5Ghz Ac Destekli Vdsl2 Modem tavsiye
Arkadaşlar Türknet'e hattımı taşıdım hattım 100 mb destekliyor. çevremde çok modem var bu yuzden 5 ghz ac olmalı ve kapsama alanı geniş olmalı kronik hiçbir sorunu olmamalı. Asus'u yıllardır kullandım ve memnundum ac56u yu beğendim ama çekim alanı nasıldır hiçbir incelemesi yok. sizin tavsiye edebileceğiniz bir modem varmı?
D
8 yıl
Bullwark BLW-4008H
Bullwark BLW-4008H kayıt cihazı hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum. kalitesi nasıldır sorunu varmıdır? kullananlar varsa önerirmi? bilgi verirseniz sevinirim bu cihazı almak istiyorum.
http://www.biges.com/bullwark-blw-4008h-8-kanal-dvrnvr-hybrid-kayit-cihazi-urn-6329
D
8 yıl
Canon - Samsung - Brother
arkadaşlar bu yazıcının 3 modeli arasında kaldım bu haftasonu alıcam siz hangisini tercih edersiniz? 3 modelde ihtiyacımı karşılıyor ama benim için kaliteli olması önemli.
canon ile brother aynı fiyat samsung biraz daha pahalı. modeller;
CANON I-SENSYS MF216N
BROTHER MFC-1911W
SAMSUNG XPRESS M2070FW

yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
D
8 yıl
apartman için yazıcı tavsiyesi
arkadaşlar bulunduğumuz apartmanda kullandığımız yazıcı var. fakat mürekkep püskürtmeli sanırım devamlı tıkanma yapıyor. biz ayda 20-30 belki 2 ayda 40-50 sayfa baskı alıyorum yani makina her gün çalışmıyor. genelde ay sonraları baskı alınıyor. Faks, tarayıcı, fotokopi özelliği olmalı. Benim hangi tip yazıcı almam lazım? mürekkep mi lazer mi yoksa başka bir ürün mü? önerdiğiniz model varsa bakabilirim. yazıcı konusunda çok fazla bilgim yok ama 2 ay çıktı alınmazsa bile sıkıntı cıkartmıcak bir ürün olmalı. teşekkür ederim.
D
9 yıl
55HU8500 vs 55JU6570 arasındaki farklar nelerdir
arkadaşlar bu iki model arasında kaldım. ikisi arasındaki 2 fark birinde kamera ve 3D var diğerinde yok. Bu özellikler yüzünden 8500 serisine 2 milyar fazla vermeye değer mi? 2 ay sonra evleniyorum evime ileriye dönük olarak uyum sorunu yaşatmıcak bir tv almak istiyorum. hangisini önerirsiniz?
D
9 yıl
amaca uygun access point onerisi
Arkadaşlar öncelikle iyi aksamlar. Bulunduğun yerde pencere kenarından ücretsiz wireless görüyorum ve nete hızlı baglaniyorum fakat pencereden biraz ayrılınca bağlantı gidiyor. Bağlandığim modemin markası tp link muhtemel ağ adi o şekilde gözüküyor. Simdi bu ağı odaya nasıl yapabilirim hangi access pointi alabilirim, modeme müdahale etmeden nasıl bağlantı sağlarım access pointe ve odaya yayarim bilgisi olan varmı? Tesekkurler.
D
10 yıl
RM750,AX760i,SUPERNOVA 850 G2.
Arkadaşlar bu 3 psu arasında kaldım lütfen yardımcı olur musunuz hangisi almam doğru karar olucaktir? Sessizlik önemli bir etken. 1,2 yıl sonra cinlama sesi vs duymak kesinlikle istemiyorum. Kaliteli ürün almak istiyorum.
rm 750
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6105
evga
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6471
ax760i
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5503
D
11 yıl
Monitör değişimi sonrası sayfa küçüklüğü
arkadaşlar dün monitörümü değiştirdim fakat web sayfaları hep küçük cıkıyor bunun ayarını nasıl yaparım. denetim masasından gruntu ayarını 1920 1080 yaptım fakat web sayfalarında olmuyor hala kucuk cıkıyor.

örnek:
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

nerden nasıl ayar yapmam gerekiyor. monitör vga kablo ile ekran kartına bağlı.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
D
11 yıl
3 adet monitörden hangisi
arkadaşlar ince eledim sık dokudum bütçeme göre monitörler kestirdim gözüme. aşağıdaki 3 monitörden 2 si ips led, biri normal led. kullanım amacım %70 surf normal bilgisayar kullanımı muzik video vs izleme haber okuma vs. %30 ise oyun bunlardan biri araba yarısı tarzı oyunlar, diğeri çok basit bi online oyun adı ultima. şimdi benim amacıma hangi monitör uygundur. aşağıdaki monitörleri gördüm beğendim fakat ipslere sorunlu almayın vs diyorlar o yuzden normal monitörde ekledim seçeneklere. cevaplar için teşekkürler.

A) ASUS 23" MX239H AH-IPS LED

B) AOC 23" I2367FH LED-IPS

C) SAMSUNG 24'' S24B350H LED
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.