S

Yarbay
06 Haziran 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
17 üye
Görüntülenme (?)
714 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
Sertifika sorunu ?
siteyi açarken kullandığım tarayıcılar 1-2 saniye süre ile bu site güvenli değil diyor sonra açıyor. bana has bir durum mudur bu genel midir ?
S
6 yıl
Bu şarkıyı bulana 100binlira vermek isterdim ama zor :)
Afrika ya da benzer bir ülkeye ait şarkı olabilir. hatırladığım şey klibinde ufak bi çocuk etrafı geziyor ve zamanı durdurarak bişeylere müdahale ediyordu. kaleye giden topu kalevinin yanına getiriyordu vs. uçuşuan bi de kelebek vardı sanki. yeleyelumbaaa gibi bir kelime kalmış sadece aklımda. müziği vs az çok aklımda ama onu yazıyla tarif edemiyoruz :)

var mı eskilerden birileri bu tip bir klip hatırlayan ?
S
6 yıl
Kullanıcı sözleşmesi güncellemesi.
Son 1 2 gündür üye olduğum firmalardan sürekli bilgileriniz önemlidir , şuraya göz atıp onay verin vs diye sms ler gelmeye başladı.

Kanun mu değişti yada değişecek mi var mı bilgisi olan, ne oldu da tutuştu bunlar?
S
7 yıl
Sürekli sayfa özelliği sorunu.
Bu özellik mobil app için getirildi sanırım ama webde işkence oluyor. alt sayfanın yüklenmesi işkence. Olsun ya da olmasın diye bunu biz seçemiyor muyuz ? bazı forumlarda var bzılarında yok çünkü.
S
7 yıl
Güç kaynağı sigorta attırıyor. Tamir edilir mi ?
Xilence 750W modüler güç kaynağım var, gurup prize takılıydı. Prizi açtım, pc nin düümesine bastım ufak çaplıu bir patlama oldu ve elektrikler kesildi. Sigortayı açtım açar açmaz aşağı indi ve bu sefer bina girişndeki daire sigortası attı :)

grup prizi ve kabloyu değiştirdim yine aynısı oldu. başka psu taktım pc normal açıldı. önceki güç kablosunu yenien deniyeyim dedim, hiç bir yere takılı değilken boşta duran gurp prize taktım elektrik çarptı, sanırım kabloda birikmiş.

psu da bir koku vardı ama şuanda hiç koku kalmadı. psu'nun nesi bozulmuştur ? ve tamir edlebilir mi dersiniz ? 750w psu yu çöpe atmak istemiyorum :(
S
7 yıl
Logout oluyorum.
Bugün 3-4 kere başıma geldi, durduk yere çıkış yapmış gibi oluyorum yeniden oturum açmam gerekiyor. Bu bana has bir durum mu genel mi?
S
7 yıl
Akbank kullananlar dikkat....
Akbanka saldırmışlar bilgiler gitmiş olabilir, gerçi banka açıklama yapıp müşterilere yansıyan güvenlik sorunu bulunmamaktadır demiş ama yine de tedbirli olmakta fayda var gibi..

haber içeriğini sildim, şimdi sağı solu belli olmaz, ben de sakata gelmiyeyim
S
8 yıl
Youtube Reklamı.
Forumu warez sitelerine çeviren reklamla yetmdi şimdi otomatik yürüyen youtube reklamına mı geldi sıra ? allah aşkına bati otomatk başlamasın.

hani "enayi misin neden reklam engelleyici ile forumu açmıyorsun" demenin başka bir yolu mu bu ?
S
8 yıl
Trabzonspor doğranıyor...
https://www.facebook.com/AynstaynWasHere/videos/1037205956352159/

Erkanın da bi pozisyon vardı hiç alakasız rakibe gidip tekme sallamaya çalıştı 2 kere... ama ne sarı ne kırmızı... işinize gelince trabzon doğranıyor...
S
8 yıl
Fenerbahçe Sermaye Arttırımı
SPK, Fenerbahçe'nin tahsisli satmak için gerçekleştireceği bedelli sermaye artırım başvurusunu onayladı.

http://www.hurriyet.com.tr/fenerbahceye-spkdan-onay-40055264

konu hakkında çok bilgim yok ama bunun Galatasaray'ın yaptığı sermaye artışlarından farklı olup olmadığını yazabilecek var mı ?

Fark yoksa ortalık şenlenir zira
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.