F

Teğmen
26 Aralık 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
108 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
5 yıl
2+1 ses sistemini televizyona bağlama
Arkadaşlar Navitech ld 4022 model tv aldım buna 2+1 ses sistemini bağlamak istiyorum fakat ses sisteminin bir beyaz bir yeşil jack çıkışı var tv de bir tane jack takabilecegim çıkış var. jack coklayici aldım taktım yine ses yok. Yardım edebilecek bir bilen var mı?
F
9 yıl
A4 Tech x7 xl750hb mouse scroll
Arkadaşlar bu mouse u kullananlardan ricam scroll tuşunun sadece sol tık ı mı var yoksa her iki yöne de tık var mı? Yeni aldım bu mouse u scrollun sadece sol tık ı var sağ tık yok.
F
9 yıl
Anten çıkışlı akım korumalı priz
Anten çıkışlı akım korumalı prizin bu anten çıkışı ne işe yarıyor? Mesela hem priz hemde uydu ile bağlantıyı mı kuruyor?
F
9 yıl
vaillant turbo tech plus kombi su boşaltma musluğu
Başlıktada belirttiğim gibi vaillant turbo tech plus kombi su boşaltma musluğu nerdedir bilen var mı?Tahliye borusunu takip ettiğimde musluktan ziyade kendine doğru çekebildiğin bir küçük kol var onu çekiyorum suyu boşaltıyor fakat biraz bekleyip yine çektiğimde yine su geliyor.Kombiye hava basacağım bir türlü beceremedim.Lütfen yardım.
F
10 yıl
Hangi Modem asus mu airties mı
Arkadaşlar asus DSL n14u mu airties 5650 mi? Airties olanın ikinci el 90 TL Ye buldum ama Asus'un sıfırı da aynı fiyat fakat airties ın sıfırı neredeyse asusun iki katı fiyat. Sizce hangisini almalıyım?
F
10 yıl
salomon ayakkabı
http://www.n11.com/salomon-329829-kalalau-erkek-ayakkabi-P22605193?rf=gunun-firsati linkteki ürün orjinal midir?uygun gibi geldi eğer orjinal ise..
F
11 yıl
donanım haber apk
Iyi günler herkese arkadaşlar forum donanimin android uygulaması vardı galiba marketten kalkmis markette olanlar verimli değil. Acaba o uygulamanin apk si var midir? Link verebilir misniz?
F
11 yıl
sistemin nesi var
Herkese iyi günler . Amd X2 270 islemci msi 760 gm ankart 4 gb ram 500 gb toshiba hdd 300 watt psu sistem garip şekilde kasiyor . Şöyle ki sicakliklar normal ram tüketimi cok az olmasina ragmen cpu yuzde ellilerde geziyor. Bi kasiyor bi rahatliyor. Daha yeni format attim xp home edition. Sizce ne olabilir.
F
11 yıl
sizce almali mıyım?
yi günler herkese. Elimde amd x2 5000+ işlemci Asus m2n mx se Plus Anakart 2 GB 800 mhz ddr2 Ram olan sistem var. Ben buna 5570 1gb 128 bit ekran kartı almayi düşünüyorum. Siz olsanız alır mısınız?Sebep olarak pc internette gezinirken bile kasıyor.Bu darbogazi belki biraz asarim diye düşünüyorum.
F
11 yıl
performans farki
Iyi gunler amdx2 64 5000+ ile amd x3 8450 arasinda cok fazla performans farki olur mu
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.