G

Yüzbaşı
16 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
60 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
3 yıl
Psu Fan değişimi.
Merhaba, eski XCP-A600 X-Calibre güç kaynağım var. Fanı ciddi ses yapmaya başladı. Söktüm pinli 2 adet kabloyla bağlanmış 12 cm fanı olduğunu gördüm. üstünde 180 RPM yazıyordu.
Şu fanı alıp takmak istiyorum. : https://www.teknobiyotik.com/donanim/overclock/kasa-fani/arctic-f12-12cm-beyaz-kanatli-kasa-fani-ar-afaco-12000.html
ne dersiniz iş görür mü, bu 3 pinli ama 2 pine uydurmak için bir kabloyu iptal edip, kesip yapıştırmak lazım sanırım. CMF değeri iyi ama güç kaynağının üzerindeki fana göre rpm düşük.
Sessiz serin bir güç kaynağı amacım. Yardımcı olursanız sevinirm.

herkese iyi forumlar

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
G
3 yıl
RCA kablo tavsiyesi
merhaba, Audiopro T10 ve Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD ses kartım var. Bu kartla flac müzik dosyalarımı dinlemek istiyorum. Ses kartında RCa çıkışı var, benim hoparlörde de aux girişi var.
şöyle bir kablo lazım bana : https://www.teknostore.com/philips-3-5mm-stereo-rca-ses-kablosu, 2 metre olmalı. sizce kablocuda yaptırmalı mıyım ? yoksa tavsiye edeceğiniz herhangi bir kabloyu mu alsam. Zaten öyle ahım şahım bir fark olmaz rastgele bişey mi almamı tavsiye edersiniz :) desteğiniz için şimdiden teşekkürler

















< Resime gitmek için tıklayın >




< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
G
5 yıl
Bios ekranı gelmemesi
merhaba, M5A97 R2.0 anakart kullanıyorum. onunla birlikte Sapphire RX 570 Pulse OC 8GB GDDR5 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı 11266-66-20G model ekran kartını kullanıyorum.

sorunum şu: bilgisayar açılırken bios ekranı hiç bir şekilde gelmemektedir. power düğmesine basıp 15 saniye geçtikten sonra doğrudan windows ekranı geliyor. bios ayarlarını veyahut bios üzerinden format atacağım zaman ne yazıkki işlemi yapamıyorum. bu konuda nasıl bir yol izlemem lazım. lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
G
5 yıl
Philips Btb4800 Bluetooth Dab+ Radyo Hi-fi ve audipro t5
merhaba, Philips Btb4800 Bluetooth Dab+ Radyo Hi-fi ve Audipro t5 arasında kaldım. sizce hangisini almayalıyım. ses kalitesi bakımından önemli bir fark olacağını düşünüyor musunuz ?


teşekkürler
G
5 yıl
Raf tipi hop. tavsiyesi
Merhaba,
20 m2 bir salonda kullanılmak üzere ağırlıklı olarak; klasik, rock ve elektronik müzikte kullanılmak üzere hop.almak istiyorum. Audiopro T10 ses sistemimi iş yerine taşıyıp, eve yeni bişeyler almak istiyorum. Ses kaynağı olarak: tv., PS4 (web arayüzünü kullanıyorum). Creative DTS100 decoder ve G500 5+1 ses sistemim var. G500'ü film için kullanıyorum genelde. Audiopro'nun sesinden sonra G500 açmaz oldum :) ilerde değiştirmemek için çoğu müziğe ayak uyduracak Audiopro'dan da güzel bir sistem tavsiyesinde bulunursanız çok sevinirim. biraz acemiyim bu konularda.
Bütçeyi 5-6 bine kadar ve az biraz daha artırarak zorlayabilirim. Sanırım dac.ta almak gerekebilir.

Şimdiden teşekkür ederim.
G
6 yıl
Creative SB 7.1 Audigy 2 ZS Notebook PCMCIA
Merhaba arkadaşlar, başlıkta yazan ses kartım var. Bunu masaüstü bilgisayarda kullanmak istiyorum.

Aşağıda bulduğum ürünleri alsam USB ile bu ses kartını kullanabilir miyim ? ya da nasıl bişey almalıyım. yardımcı olursanız çok sevinirim.

1-https://www.hepsiburada.com/s-link-sl-20ex-pcmci-express-pcmci-express-to-usb-kart-p-BDUCZLKPC-1237
2-https://www.hepsiburada.com/platoon-usb-to-express-card-pcmci-usb-pcmcia-p-HBV000004FT8K


ürün özellikleri :

Ürün Adı :Creative SB 7.1 Audigy 2 ZS Notebook PCMCIA
Ürün Kodu :Audigy 2 ZS Notebook
Yapı : PCMCIA
İşlevi : 7.1 kanal PCMCIA ses kartı
Girişler :Ön,arka,sağ,sol,merkez,Subwoofer,Optic,Mic
Çözünürlük :24bit
Frekans : 192khz
G
8 yıl
Western Digital RE4-GP WD2003FYPS Mİ BLUE 1tb 7200
selam arkadaşlar, bende dün BLUE 1TB diski 170 TL ye aldım. Oyun amaçlı kullanacağım. Daha sonra bir arkadaşımın beni uyarmasıyla Western Digital RE4-GP WD2003FYPS 2TB model diskin fiyatının 169 lira olduğunu öğrendim. sorum şu bu iki disk arasında fark var mı? iade edip bunu almaya değer mi mi? ayrıca iade alırlar mı ?
G
9 yıl
ıphone 6s kılıf
selam, ince bir kılıf almak istiyorum şu ikisi arasında kaldım ;

1-http://www.hepsiburada.com/spigen-sgp-iphone-6-6s-kilif-liquid-crystal-4-tarafi-tam-koruma-kapali-sgp11596-sgp11368-p-TELKILSGP11596
2-http://www.hepsiburada.com/totu-design-apple-iphone-6-soft-seffaf-kilif-pm-telkiltotuip6soft

hangisi daha ince lütfen yardımcı olun, ayrıca cam film yerine slikonlu şu filmlerden almak istiyorumhttp://www.hepsiburada.com/spigen-sgp-iphone-6-curved-crystal-kavisli-tam-kaplayan-ekran-koruyucu-2adet-sgp11299-p-TELKILSGP11299
G
10 yıl
WD hdd çalışmıyor
Selamlar 2009 yılında aldığım wd 1 tb hdd çalışmıyor, iki ihtimal var ya adaptör bozuldu ya da disk tamamen gitti. HDD hiç elektrik gelmiyor. güç adaptörü takılır takılmaz hdd hemen güç alır mı yoksa usb bağlamak mı gerekiyor. Arızanın adaptörden oluştuğunu düşünüyorum ama emin olamadım. Sizin fikirlerniz nedir ?
G
10 yıl
WD hdd çalışmıyor
Selamlar 2009 yılında aldığım wd 1 tb hdd çalışmıyor, iki ihtimal var ya adaptör bozuldu ya da disk tamamen gitti. HDD hiç elektrik gelmiyor. güç adaptörü takılır takılmaz hdd hemen güç alır mı yoksa usb bağlamak mı gerekiyor. Arızanın adaptörden oluştuğunu düşünüyorum ama emin olamadım. Sizin fikirlerniz nedir ?

girişleri şu şekilde : < Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.