I

Yarbay
06 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
50 üye
Görüntülenme (?)
2237 (Bu ay: 24)
Gönderiler Hakkında
I
12 ay
\u0026#129413; Beşiktaş 2023/2024 Sezonu[ANA KONU]
Selamlar arkadaşlar,

Yeni ana konumuz hayırlı olsun. Umuyoruz yeni sezonumuzda hocamız ve yararlı transferlerimizle şampiyon olup avrupada başarı elde ederiz. Yeni transferleri de ekleyebilirim konuya zamanla sizlerin de isteklerini gözeterek güncelleriz. TheCalıph adlı yönetici arkadaşımız da yeri geldiğinde ben 1-2 gün giremediğimde vs müdahale eder zaten.

Kısaca özetlersek geçen seneyi Şenol Hoca geldikten sonra bir toparlanma oldu, eksik kadroya rağmen ligin ikinci yarısı süper bir galibiyet serisi yakaladık 5-6 kemik oyuncu çok yararlı oldu onları tutup 11 ve alternatif olacak 6-7 oyuncu gelirse rahat bir sezon getiririz. Atibaya çok ayrı bir teşekkür ediyoruz umarım hoca olarak bir gün bizimle olur tekrar.




< Resime gitmek için tıklayın >
kji
I
2 yıl
4K dan Normal video ya cevirme programi
Arkadaslar PC icin bildiginiz videolari 4k dan normal HD 1080 e fln cevirecek ve ayrica video kesme parcalama ayirma yapacak bildiginiz ucretsiz programlar var mi?

Tesekkurler,

Inonu88
I
2 yıl
Isvecliler Insan Degilmis
Selam arkadaslar,

Bu konuyu twitterda sonra ekside gordum cok garibime gitti. Isvecte misafir cocuk varken cocugu odada birakip yemek yerlermis misafire vermemek icin tweette alttaki yorumlarda misafirlere yemek verilmez yemege davet edilenlere de restoran gibi hesap keserlermis herkesden. Diger kuzey ulkelerinde de ayni sekilde olduklarini soylediler.

Sunu soyliym diger bati ulkeleri dahil hicbir yerde normal degildir bu Amerika Irlanda vs bircok yerde bulundum ve 70 milletten insanin evine misafir olmusumdur. Hani hemen bati yapiyor diye iman edecek asiri derecede bati hayrani insanlar bu durumu savunmaya kalkip tufaya dusmesin diye bastan yazayim.

https://twitter.com/SamQari/status/1529868644846641153
https://eksisozluk.com/isveclilerin-misafirlerine-yemek-ikram-etmemesi--7289971?a=popular
Yorum sizin.
I
2 yıl
Zengin Koca arayan kizin drami
Turk kizlarindan uzak durun ne yapip edip yabanciyla birlikte olup evleniniz.

https://twitter.com/TCabarti/status/1517940053166731264
I
2 yıl
Bedelli Askerlikte Yas siniri var mi? Yurtdisi?
Merhaba arkadaslar,
 
Romanyada yasiyoruz 39 yasini dolduran bir arkadasimin ailesi yasadigi yerdeki askerlik subesine gitmis bedelli vs sartlari sormak icin. 39 yasini doldurdugu icin bedelli hakkinin yandigini ve Turkiyeye gelirse bir daha yurtdisina cikamayacagini askerlik yapmadan bildirmisler.
 
Bana mantikli gelmedi sitelerde vs oyle bir bilgiye de rastlamadim. Konsoloslugumuza gidip soracak ama bu tarz bir durumda olanlar veya yakin cevresi vs tecrube edinmisler var midir? Yurt icinde veya disinda bedelli yapacaklar icin yas siniri var mi?
 
Ekstra sormak istediginiz bisey olursa sorabilirsiniz,

Tesekkurler,
 
Inonu88
I
3 yıl
Sophia Urista sahnede seyircinin yuzune isedi!!!
Sok edici goruntuler. Fake sandim ama degilmis ekside gordum.

https://www.youtube.com/watch?v=cZLHSHnqF8Q&ab_channel=CleverYouTubeChannelName
I
3 yıl
Dun Gym\u0027de rezil oldum.
Merhabalar,

Romanyada yasiyorum burada vakalar 1000 de 4 e ulastigi icin spor salonlari artik asililari aliyor sadece. Ben de ilk dozu yaptirmistim ikinci dozu Pazartesi olacagim sms var telefonda. Gittim bende bu sekilde alirlar diye. Resepsiyonda duran kadin, yoga hocasi kadin ve diger 3-4 tane kiz daha vardi giriste.

Iste geldim mrb fln asin var mi diye sordu resepsiyoncu kadin ben basladim anlatmaya iste ilk dozu oldum ikinciyi pztsi olacam sms i gosterdim. Tabi aksanli ve yarim yamalak rumence konusuyorum basladilar gulmeye. Resepsiyoncu kadin yoga hocasi hatuna sordu ne yapalim diye yanima geldi hadi alalim ama Pazartesi asiyi olcan kesin dimi dedi olcam yaw dedim. Iyi hadi gec dedi yanaktan makas aldi arkada kizlar fln guluyor. Hemen sagolun dedim kactim soyunma odasina.

Resmen bebek muamelesi yaptilar, sinirden 200 kilo bastim.
I
3 yıl
Pinetwork e uye oldum zengin olmayi bekliyorum
Evet arkadaslar muthis bir ticari zeka, ilerigorusluluk, efendime soyliym The Wolf of the Wall Street lik gostererek bu kripto currencye uye oldum. Mobil mining yapiyormus durdugun yerde para kazaniyorsun.

Uye olmak isteyenler Inonu88 kodunu kullanarak mobil app indirerek uye olabilir.

Para yatirma vs olmadigi icin bir risk yok indirin dursun. Ilerde Miami de yatinizda 4 tane mankenle gures tutarken vaybe o gun iyiki konudisina girip Inonu88 i dinlemisim dersiniz.

Ben nette yat ve helikopter bakmaya gidiyorum size kolay gelsin.
I
3 yıl
COVID Testi oldum.
Selamlar,

Kismetse Carsamba gunu Turkiye ye ailemi ziyarete gelecegim Romanya dan. Turkiye su aralar negatif test istiyor son 72 saat icinde olan. Ben bu sabah testi yaptirdim sonucu yarin cikacak.

Umarim Negatif cikar yoksa ucak bileti vs yanacak. Merak edenler icin konu acmak istedim. Burundan ve agizdan pamuklu cubukla ornek aliyor.

Agizdan alirken bogaza sokuyor o kotu biraz. Teste 230 Lei verdim 450 lira civari yapiyor. TR de test ne kadar? Ve farkli sekillerde mi test oluyor yaptiranlarin cevaplarini merak ettim.

Iyi haftalar olsun.


Edit: Arkadaslar sabah test sonucu negatif geldi cok sukur, yarin Tr ye geliyorum 2 haftaligina aile ziyareti.

Hes kodu da almistim sorgulattim gecerli hala yaziyor bir sorun olmaz heralde. Yeni almama gerek var mi bilen var mi?
I
3 yıl
Behzat C yi yeni kesfettim ama Netflixte bitecek
Arkadaslar Behzat C dizisini yeni kesfettim 15 bolum izledim 2 haftadir ama alcak Netflix 28 subatta kaldiriyormus blutv ye kaptirmis. Netflixin bu huyundan nefret ediyorum.

Stari n sitesinden izlenebiliyor diyorlar tum bolumleri izlemek mumkun mu bunca yildan sonra?

Eger star sitesinden izlenebiliyorsa ne diye artistlik yapiyorlar yok kaptirdik yok 28 subata kadar zaten bedava degil mi?

Bir de alternatif olacak siteler youtube kanali var mi izleyebilecegim?

Sormak istedim 2010 yilinin dizisini yeni gordum yurtdisinda yasayinca boyle oluyor Leyla ile mecnunu da 4 ay once kesfettim mesela.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.