P

Binbaşı
03 Kasım 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
78 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
5 yıl
Baba için ahize ve hopörler sesi yüksek uygun fiyatlı telefon tavsiyesi
Babamın doğuştan kulağı az duyuyor. Şu an benim eski telefonum Xiaomi Mi5'i kullanıyor ama hem hopörler hem de ahize sesi oldukça düşük. Tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı bir telefon var mı ?
P
5 yıl
Apple veTeknosa Ayıplı iPhone 7 Plus Rezilliği !
Merhaba arkadaşlar,

Ne zamandır iPhone 7 plus aklımdaydı. ÖTV zamlanmadan alayım dedim.1 mayıs 2019 tarihinde Antalya Agora AVM'deki Teknosa'dan bir adet iPhone 7 Plus 32 GB Silver satın aldım. Mağazadaki stokta bu telefon olmadığı için beni Özdilek AVM'deki Teknosa'ya yönlendirdiler. Fatura kesildikten sonra cihazı teslim almak içim mağazalarına gittim. Görevli bayan telefonu teslim ederken " Açıp kontrol etmeyecek misiniz ?" dedim. Kendisi bana "İsterseniz siz şurada kendiniz kontrol sağlayabilirsiniz." dedi. Bende açtım kontrol ettim. Bir sıkıntı gözükmüyordu.Eve gittim. Telefonu şarja taktım ve sabah baktığımda şarj oluyor gibi görünmesine rağmen şarj olmuyordu. Başka kablolarla denedim sonuç aynı.Hemen aldığım yere geri götürdüm. Bunu bu şekilde değiştiremeyeceklerini servis raporunun olması gerektiğini söylediler. Kendileri servise verirlerse işlemin daha da uzayacağını benim Antalya KVK servise verirsem daha hızlı işlem olacağını belittiler . Hatta orada sorumlu müdür başka bir marka olsa müşteri memnuniyeti adına hemen değişim sağlayacaklarını ama konu Apple olunca ellerinin bağlı olduğunu söyledi. İlla ki servise gitmesi gerektiğini söyledi.

Cihazı 02.05.2019 tarihinde Antalya KVK Teknik servise teslim ettim. Özellikle üstüne basa basa cihaza tamir yapılmamasını, swap(değişim) cihazı istemediğimi belirttim. Oradaki görevli bana kendilerinin herhangi bir müdahalede bulunmadıklarını, son sözün Apple'da olduğunu söyledi. Aşağıda KVK teknik servise verdiğim belgeyi görebilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Aradan yaklaşık 8 gün geçti. Apple aşaıdaki ekran görüntüsünde de göreceğiniz gibi değişim cihazı göndermiş.


< Resime gitmek için tıklayın >

Teknosa beni arıyor. Değişim cihazı gönderildiği için bizim bir müdahalemiz söz konusu değil diyor. Müşterinin halinden anlamak sıfır. . Başıma bunlar geldi. Aşırı derecede şansızım.


Sizce şimdi ne yapmalıyım ?
P
5 yıl
Teknosa\u0027dan iPhone 7 Plus aldım. 1 günlük telefon şarj almıyor !
Merhaba arkadaşlar,

Dün Teknosa'dan iPhone 7 plus 32 GB Silver aldım. Eve geldim. Herşey yolunda akşam şarja taktım. Sabah baktım. Şarj olduğu yerde duruyor. Şarj ediyor gibi görünüyor ama etmiyor.

Denediklerim:

*Başka kablo ile orjinal şarj aletini denemek --->> Sonuç : Olumsuz

*Başka şarj aletiyle orjinal kabloyu denemek ---->> Sonuç: Olumsuz

*Başka şarj aletiyle başka kabloyu denemek ---->>> Sonuç: Olumsuz

iTunes'a bağlayınca telefon bölümde şarj etmiyor görünüyor.

Kardeşimin telefonunu bağlayınca şarj ediyor.

Konu ile ilgili neler yapılabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
P
5 yıl
Bu ekran kartı ikinci elde kaç lira eder ?
Merhaba,

Yaklaşık 1 ay önce Yukko'dan MSI ITX 1060 6 GB aldım. Yalnız ihityacım olmadığını düşünerek satmak istiyorum. Mining vb işlemler için kullanılmadı. OC yapılmadı. Şu an için ikinci el değeri nedir ?
P
5 yıl
Bu sisteme hangi ekran kartı gider?
Merhaba,

Arkadaşlar 2014 yılında topladığım sistemime ekran kartı almak istiyorum. Battlefield serilerini oynamayı planlıyorum genellikle. Monitorüm 27 inç Full HD 75 hz Freesync destekli bir monitor. İstediğim ultra ayarlarda stabil 60 karenin biraz üzerine çıkmak.

Sistemim

i5 4690
8 gb ddr3 ram
120 ssd + 1 tb hdd
z97 gaming anakart
500 w 80 plus ğsu

İkici el ya da sıfır olabilir. Amaç bu sistemden maksimum performansı alabilmek.
P
7 yıl
Ziraat Bankart\u0027ım yapılan izinsiz alışverişler ve Ziraat Bankası\u0027nın cevabı [SS\u0027li]
Merhaba arkadaşlar,

Kısaca olayı özet geçmek gerekirse 16 Aralık 2016 akşamında Ziraat'ten telefomuna ardarda 3d secure şifreleri içeren 7-8 adet mesaj geldi. Ne oluyor demeye kalmadan hemen hesabımı kontrol ettim ve 2 adet Amerikan sitesinden toplamda 439,9 TL para çekildiğini gördüm. Hemen müşteri hizmetlerini arayıp kartı iptal ettirdim. Araya Cumartesi ve Pazar girdiğinden 19 Aralık Pazartesi günü bankada harcama itiraz dilekçesi doldurdum ve beklemeye koyuldum. 3D Secure Mesajları ve işlem yapıldığına dair SS'ler aşağıda

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



Ziraat benim dilekçemi beğenmemiş olacak ki bana mesajla "daha ayrıntılı" dilekçe yazıp genel müdürlüğe fakslamamı istedi. İlkini internet üzerinden gönderdim. Faksın ulaşıp ulaşmadığını defalarca sormama rağmen müşteri hizmetleri bana kesin bir şey söylemedi. Sonrasında kırtasiyeden tekrar gönderdim. Ara ara arayıp sormama rağmen müşteri hizmetleri kesin bilgi vermedi. Müşteri memnuniyeti 0 zaten. (Enpara'nın gözünü seveyim.) Yazdığım dilekçeyi ekliyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

Bugün ise 5 Ocak 2017'de gönderilmiş bir iadeli taahhütlü mektup tarafıma ulaştı. Diyor ki sözde bu işlemler benim bilgim dahilinde gerçekleşmiş ama nedense benim bundan haberim yok!? Arkadaşlar 2006'dan beri internetten alışveriş yapıyorum. Hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Bu işlemleri ben yapmadım. Şimdi ben bunları Tüketici Mahkemesine versem sonuç alır mıyım ? Ne kadar bekleyeceğim umrumda değil sadece haklılığımı ispat etmet istiyorum. Ayrıca Bimer'e ve Şikayetvar'a şikayet etmeyi düşünüyorum. Sizler ne önerirsiniz? Gönderikleri mektupta aşağıda.

< Resime gitmek için tıklayın >
P
7 yıl
Ziraat Bank Kartımdan Haberim Olmadan İnternet Alışverişi Yapıldı ! [SS\u0027li]
Merhaba Arkadaşlar,

Az önce ziraat bankasından telefonuma mesaj yağmaya başladı. Baktım bilmediğim tanımadığım sitelerden çeşitli miktarlarda para çekilmek istenmiş. Onların 3d Secure şifreleri gelmiş.Toplamda 439,9 lira harcama yapılmış. 507 lira param vardı demek ki daha da olsa çekeceklerdi. Ziraat kartımı internetten en son Kasım 16'da gittigidiyorda kullandım.Bugün marketten 3 liralık kart çektirdim. Onun dışında daha önce hepsiburada.com'dada kullandım. İşin garibi en son mesajda HB'den çekmeye çalışmış. Hemen ziraat bankasını aradım durumu anlattım. Kartı iptal ettiler. En yakın ziraat şubesine gitmemi istediler.İtiraz edecekmişim. Yarında şansıma cumartesi ve kapalı bankalar. Sizce paramı alabilir miyim ? Arabanın bakımını yaptıracaktım. Canım çok sıkkın


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
P
8 yıl
4690k için uygun fiyatlı soğutucu önerisi
Arkadaşlar, 4690k işlemcim var. O.C yapmıyorum. Şu aralar Antalya’da hava 40 derece civarlarında olduğu için 2 senedir kullandığım intel stok fanla bf4 multiplayerda değerler 80 dereceyi gördü. Hem işlemciyi rahatlatmak, hem de sesi azaltmak adına uygun fiyatlı bir işlemci soğutucusu bakıyorum. Aklımdahttp://www.hepsiburada.com/deep-cool-gammaxx-200t-soket-intel-ve-amd-120x25mm-pwm-fan-islemci-sogutucusu-p-BD804833 bu soğutucu var. Sizin öneriniz varsa yazarsanız sevinirim
P
8 yıl
800-850 lira arası telefon tavsiyesi istiyorum.
Merhaba arkadaşlar,

Kız kardeşim için sosyal medya kullanabileceği, ufak tefek oyun oyun oynayabileceği, şarjı iyi giden F/P telefon bakıyorum. Daha önce Sony m4 aqua aldım fakat telefon 3. günde kendi kendine kapanmaya durdu. Direk iade ettim. n11'den 77 liralık çekim var. Aklımda g4 beat, Asus zenfone 2 Laser 5.5 ve Mi4 var. Sizce hangisi alınır ? Yada sizin bir öneriniz var mı ?
P
9 yıl
11860 Düzenbazlığı
Merhaba arkadaşlar,

Pttcell'in 14 lük tarifesini uzun süredir kullanmaktayım. Aylık maksimum vergiler dahil 15-16 lira fatura ödemekteyim ki gayet yetiyor bana. Bugün akşam üstü Pttcell faturamın 40 tl olduğu yazan bir bilgilendirme mesajı aldım. Nasıl olur derken müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri temsilcisi bana: "11860 ek servisine abone olduğunuz için ekstra bir ücret ödemektesiniz" dedi. Dedim "Ben herhangi bir yere abone olmadım." Müşteri temsilcisi bayan "Bu servisle görüşün" dedi. İşin aslı hayatımda bilinmeyenler numaraları aramadım ve işim olmadı. Neyse dedim şunları bir arayayım, durumu öğreneyim. Konuşmayı kaydettim. Dinlebilirsiniz.

Videoyu izlemek için tıklayınız


Not: Baya sinirlendim. Düzgün konuşamadım. Bir de hastaydım. Sesim için kusura bakmayın.

Bu 11860 ile ilgili bir sürü şikayet var zaten. İnsanları izinleri dışında servise üye edip, parayı götürüyorlar. Bugün bakınca bana mesaj gelmiş ama ben reklam zannedip dikkat etmemiştim. Bunları bimere şikayet etsem bir şey çıkar mı ? Başka nerelere şikayet edebilirim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.