A

Binbaşı
30 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
204 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
geçen yıl
FİFA 23 (PS5) Pro Club
Merhaba arkadaşlar her gün aktif iki arkadaşız oyunu bilen arkadaşlara ihtiyacımız var. Lig 1 de oynuyoruz eklerseniz psn im II-ARDA-I ekleyemeyen arkadaşlar özelden psn adresini yazsın ben eklerim.
A
5 yıl
[PS4] FIFA 19 ULTIMATE TEAM ELITE OYUNCULAR !
FIFA 19 FUT Champions da düzenli olarak en az ELITE 3 yapabilen oyuncular aranmaktadır. Fut Champions oynayarak para kazanacaktır. Ücret konuşulur.
A
5 yıl
[PS4] FIFA 19 ULTIMATE TEAM ELITE OYUNCULAR !
FIFA 19 FUT Champions da düzenli olarak en az ELITE 3 yapabilen oyuncular aranmaktadır. Fut Champions oynayarak para kazanacaktır. Ücret konuşulur.
A
12 yıl
PS3 Yardım Fifa 13 günlük level xp hatası
Arkadaşlar 2-3 gündür maç dan sonra level xp alamıyorum sadece pro kulüp maçlarında maçın adamı olursam 20 xp arttığını görüyorum fifa 12 ye girip deniyorum orada veriyor yardımlarınızı bekliyorum
A
12 yıl
Windows 7 ve Office 2010 çoklu kullacılı almak istiyorum Yardım
Merhaba arkadaşlar iş yerine (inşaat firması) 12 kullanıcılı windows 7 ve Office 2010 almak istiyorum windows 7 nin hangisini ve nereden alabilceğimi söylermisiniz ? Teşekkürler
A
14 yıl
(PS3) Pes 2011 Lig yapan arkadaşlar yer varsa benide lige dahil edin lütfen
(PS3) Pes 2011 Lig yapan arkadaşlar yer varsa benide lige dahil edin lütfen böylece averaj sıkıntınız falan olmaz rahat olun :) bir türlü zamanında bulamadım şu ligleri hep gözden kaçırıyorum eğer lige katılmış ancak maçlarını yapmayan arkadaşlar yerine beni dahil eden olursa çok sevinirim bir umut bekliyorum.

Msn : ardarda@msn.com

Psn : TR_BJK1903_ARDA
A
15 yıl
PSP oyunları görmüyor
Merhaba arkadaşlar psp slimim system 5.03 chickHEN R2

daha önce oynayabildiğim oyunlar memory stick in içinde olmasına rağman psp klasörü boş gösteriyor oyunlara ulaşamıyorum nedeni ne olabilir ? yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
A
17 yıl
UMD OYUN olmadan oyun oynayabilirmiyim ?
Slm Arkadaşlar PSP im 3.40 OE-A
UMD OYUN DİSKİM YOK BİRÇOK ISO OYUNUM OLMASINA RAĞMEN OYNAYAMIYORUM YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TŞKLER
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.