G

Çavuş
21 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
10 yıl
Gaming MousePad Önerisi
Merhaba arkadaşlar Logitech m705 marka mouse kullanıyorum bir mousepad almak istiyorum 50 lira max olmak üzere.League of Legends oynuyorum genelde ne önerirsiniz ve neden?

Teşekkürler
G
10 yıl
Laptop Hoparlöründe pıt sesi
Ben Samsung NP550P5C-S05TR model laptop kullanıyorum son birkaç gündür laptop hoparlöründen anlık patlama sesi tarzında sesi geliyor yeni sekme açınca, sekmeyi kapatınca, bi program başlatınca falan bu sorunu yaşıyorum.Browserdan mı kaynaklanıyor acaba diye birkaç browser denedim hepsinde aynı sorunu yaşadım ve bu ses PCdeki bütün sesleri kapatmama rağmen çıkıyor yardım edebilecek var mı acaba?
G
11 yıl
Bilgisayar alacağım
Merhaba arkadaşlar bu sene inşallah yerleşirsem üniversiteye başlayacağım.E tabi bir dizüstü bilgisayar şart.Benim masaüstüde baya eskidi zaten.Size sorum şu olucak fazla tuzlu olmayacak ama Wow,dota 2 ve diğer mmorpg tarzı oyunları rahat oynatabilecek bir sistem nasıl olur özellikleri ne olur bilgi verebilir misiniz bana? Teşekkürler şimdiden
G
11 yıl
mf4 9k tercihlerde yardım
Mf4 puan türünde 9200 sıralamam var mf3te de aynı civarda tercih konusunda kafam çok karışık.Öncelikle ailemin durumu iyi olmadığı için istanbul düşünmüyorum pek ankaraya gidiyor kafam daha çok.Kafamda ODTÜ Makine,ODTÜ Havacılık ve Uzay,ODTÜ İnşaat,Boğaziçi Kimya,ODTÜ Metalurji gibi bölümler var sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.