K

Yüzbaşı
03 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
71 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
10 ay
Havacılık yüksek lisans tezi için kardeşinize destek
Arkadaşlar selam,

Yüksek lisans tezimi tamamlamak için anket yapmaktayım. 150 kişi kaldı bi destek atarmısınız?

İyi günler dilerim


Anket linki


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScG-33D46kqAbLI_shE_DfV_5KG-9LUpuoLXVxZufwCTLfoLA/viewform?usp=send_form
K
4 yıl
LG Türkiye Rezilliği
Güncelleme: Arkadaşlar brknil06 nickli temsilciyle görüştüm, malesef elektronik mağazasının çamura yatmasından dolayı yardımcı olamadıklarını belirttiler. Malesef tek çözüm yolu olarak adli merci kalıyor geriye. Yaşadıklarımı kimsenin yaşamamasını temenni ediyorum. Biliyorsunuz Türkiye yerine Birleşik Devletler yahut Birleşik krallıkta bu sorunu yaşasaydım bu şekilde sonuçlanmayacağından eminim. Bir marka Türkiye gibi premium müşterinin az bulunduğu ülkede premium müşterisini harcıyorsa sizcede bir sorun yokmudur? Sadece ürünü aldığım elektronik mağazaya yönlendiriliyorum fakat onlar zaten bu çamuru başıma çalan kişiler. Ben markaya güvenerek ürün alıyorum, güvendiğim markanın servisi dahil ayıplı mal satışının bir ucundan tutarken bir tüketici olarak ben ne yapabilirim? Ek servis raporunuda yükledim.

ekşi sözlük konu linki : https://eksisozluk.com/4-subat-2021-lg-rezilligi--6819905


Merhaba arkadaşlar,

Malesef bu başlığın temasıda tüketici haklarının tazmanya canavarı gibi yenmesinden bahsetmekte. Öyleki artık lokal, spotçu satıcıların basitliklerine, kurnazlıklarına kadar düştü yurdumda satış yapan uzak doğulu kurumsallar. Olayın baş kahramanı televizyonum olan LG65W7 OLED TV'dir. Bu güzelliği yaklaşık 6 ay önce ...NOSA adlı elektronik mağazasından aldım. Ürünü mağazadan alırken arkadaşlar ürünün outlet ve kesinlikle sıfır ürün olduğunu belirtmişlerdi. Ürünün mağazada olmadığını depodan direk servis aracılığıyla evime gönderileceğini aktardılar. Peki soruyorsunuz e sen nasıl aldın ürünü? TV reyonlarını gezerken daha önceden LG OLED kullandığım için LG standlarına özellikle bakınıyordum. Bir etiket gözüme takıldı, LG65W7 30.000 TL çizgi çekilmiş 19.900 yazıyordu. Yani bildiğiniz klasik kampanya hikayeleri. Açıkçası ürüne balıklama düşmedim, mağazada bir yarım saat düşündüm. En son tv reyonu sorumlusunun ürünün sıfır olduğunu belirtmesi ve fiyat avantajı neticesinde ürünü satın almaya karar verdim. İşte bütün hikaye burada başlıyor :) ..

Serüven şöyle devam ediyor, ürün evime LG Yetkili Servisi tarafından ulaştırılıyor. Ürünün kurulumu yapılıyor ve oda ne, üründeki demo ana menü görüntüsünde bile dikey renk kaymalarını görüyorum ayan beyan ortada. Fakat ne hikmetse yetkili servis elemanı arkadaş kesinlikle sorun olmadığını belirtiyor. Sorun var, sorun yok derken en son restimi çekiyorum, ya ürününü al git yada montaj kaydına kusuru not düş diye. Arkadaş kırmıyor beni ve montaj kaydına "müşteri ekranda kusur olduğunu belirtiyor" şeklinde not düşüyor. Sonrasında dönüş bekliyorum dönen yok. Aldığım mağazayı arıyorum kesinlikle öyle şey olmaz size dönücekler biz iletişime geçicez şimdi diyor. Vel hasılı kelam onu ara bunu ara LG ye yaz derken 6 ay'ım arkadaşlarla heba oluyor. Bu süreçten sonra güzel bir gelişme oluyor, LG genel merkezi birdaha arıyorum ve bu sefer beni başka servise yönlendirmelerini istiyorum. Yönlendirilen servise bütün durumu izah eden bir yazı yazıyor, ürünün kusurlarını gösteren fotoğraflar, servis montaj belgesi ve faturamı atıyorum. Daha sonrasında yetkili servis duruma benden daha çok şaşırıyor. LG W serisi fiyatından ve kalitesinden ötürü signature serisi bir oled tv, bu sebeple kullanıcıları premium kullanıcı olarak geçiyor ve o şekilde servis hizmeti alması gerekiyor diyerekten bana bilgi aktarıyor. Halbuki normal bir servis hizmetine bile razı ben ürün için destek beklerken... Bir kaç telefon görüşmesinden sonra yetkili servis, montaj kaydını sistemde bulamadığını söylüyor ve genel merkeze iletiyor, bu sebeple de kurulum yapan servisten savunmalar vs isteniyor. Kurulum yapan servis ürünün teşhir ürün olduğunu, müşterinin bunu bildiğini iletiyor. İşte iş burada tıkanıyor, ben genel merkeze ve yetkili servislere ürünün bana teşhir olarak satılmadığını defaatle söylememe rağmen bunu kabul etmiyorlar.

Hakeza faturada da teşhir olduğunu belirten hiç bir ibare yok. Gerçi olsa almazdım o ayrı konu. Biliyorsunuz OLED TV teşhir olarak alınmayacak elektronik ürünlerin başında gelir. Genel merkez ise buna çözüm olarak mağazaya gidin bunun teşhir olmadığına dair size bir yazı versin diyerek bir çözüm sunuyor. Mağazaya ulaşabilene aşk olsun, bunu yine deniycem fakat vericeklerini hiç ama hiç sanmıyorum. Sonuçta kurumsal bir firma ve kafasına göre yazı verecek bir yetkili olur mu muamma. Bir ikincisi ben müşteri olarak neden böyle bir sürece girme mağduriyetini yaşamalıyım oda uzak doğunun kültüründen aksediyor sanırım. Genel merkezin son olarak sunduğu çözüm, ekranı değişelim ama cihaz değişemeyiz oldu.

Ne garip değil mi? İnsan canı yanmadan, mağdur olmadan dersini almıyor. Şuanda hukuki süreç başlatma mecburiyetinde kalıyorum ve biliyorum ki bu süreç uzun sürecek. Beni paramla rezil eden, ayrıca mağduriyet üstüne başka mağduriyetler yaratmaya çalışan LG Türkiye'yi tebrik ediyorum. Yorum sizlerin değerli forumdaşlar. Bu arada tavsiyem onuruyla ün salmış komşularına yönelmenizdir. Bunlardan daha iyi yönetildiği kesin.
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
K
5 yıl
Osmaniye\u0027nin Düziçi Belediyesi, ilçeye giren araçlardan işgaliye parası alıyor
:)) el kadar osmaniyede yapılan uygulamaya bak.

Düziçi Belediyesi'nin 5 Aralık'ta yapılan meclis toplantısında, meclis üyelerinin oy çokluğu ile alınan kararla ilçeye giriş çıkış yapan araçlardan işgaliye parası adı altında ücret toplanmasına karar verildi. Alınan meclis kararına göre ilçeye giren TIR'lardan 25 TL , kamyondan 20 TL, 50 NC Transit türü araçlardan 15 TL, hafif ticari araçlardan 10 TL, taksi türü araçlardan ise 5 TL toplanmasına karar verildi. Alınan karar gereği şehir merkezi girişine zabıta kontrol noktası oluşturuldu. Meclis kararında alınan karara yönelik ilçeye giriş yapan araçlardan araç türüne göre makbuz karşılığında işgaliye parası toplanmaya başlandı.

Şoförlerden ise Düziçi Belediyesi'nin bu uygulamasına tepki geldi. Bir ilaç firması temsilcisi olduğunu belirten sürücü, ilçeye girişte 15 TL para ödediğini belirterek “Yakışmayan bir uygulama olmuş. Ben yıllardır Düziçi’ne gelip giderim. İlk defa böyle bir uygulama ile karşılaştım. İlaç dağıtımı yapıyorum. Düziçi’ne hizmet ediyoruz ama böyle bir olay ile karşılaşıyoruz. Yakışmıyor umarım bu yanlıştan dönerler” şeklinde konuştu.

Bir esnaf ise “Belediyenin yaptığı bu uygulamayı yanlış buluyorum. Biz küçük esnafız. Zaten yakıt paramız zor çıkıyor. Bu uygulamanın kaldırılmasını istiyoruz” dedi.

CHP’li Düziçi Belediye Başkanı Dr. Alper Öner ise meclis kararı ile alınan işgaliye parası ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.
https://www.mynet.com/osmaniye-nin-duzici-belediyesi-ilceye-giren-araclardan-isgaliye-parasi-aliyor-110106335079
K
6 yıl
Philips led lambadan gelen ses
Merhaba arkadaşlar ,

Dün philipsin akustik lambasından odam için 3 adet aldım. Kargodan geldi ve viko marka dimi duvara takıp lambalarımıda avizeye taktım. Şöyle bir sorun var dim edip ışığı tam güçten kısınca cızırtı sesi geliyor. Sanki kapasitör inceden ses yaparya ona benzer ama daha cızırtı şeklinde. Trafoların dibine geldiginizde duydugunuz cızırtıya benzer. Lambanın tanesine dünya para verince içim hiç sinmedi ondan konu açtım. Bilen birisi varsa aydınlatabilir mi ona göre geri vereyim yada gitsin garantiden baksınlar bu ses normal mi?

Lamba şu; https://www.hepsiburada.com/philips-led-filament-50w-2000k-sari-isik-e27-normal-duy-altin-renk-dim-edilebilir-p-HBV00000D38E1
K
6 yıl
GsxS1000F yan çanta ve depo üstü çanta tavsiyesi
Merhaba abilerim ve arkadaşlar. Motorumj yeni aldım ve yan çanta takıcam fakat dandik soft çanta istemiyorum. Estetik ve modern görünümlü bir çanta arıyorum tavsiyeleriniz varmıdır? Depo üstü olarakda givi st603 ve st602 arasında kaldım 603 çok büyük kalır mı? 603lü fotoyuda yukluyorum buyrun.Bu arada motor yakışmış mı
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
K
6 yıl
Samsungwa (samsungshop) onlineshop rezaleti !
03.05.2018 tarihinden aldığım phantom 4 model drone u stokta olduğunu söyleyip sipariş geçirten samsung görevlisini öpüyorum. Hergün arıyorum aynı terane yarın size dönülecek aranacaksınız bilmem ne yapılacaksınız. Siparişimi gönderin dersin , merkezle irtibat kurmaları gerekiyomuş. Güney koreyle irtibat kuruyor bu herifler. Burdan büyük ebatlı bişiy alana Allahtan rahmet diliyorum adamı kanser yaparlar! bi koli aleti gönderemeyen reziller koca buzdolabı satıyor.
K
6 yıl
UBIQUITI ACCESS POINT 3 LÜ PAKET 417 TL
https://www.gelbura.com/urun/ubiquiti-ap-lr-uap-1-port-300mbps-access-point-tavan-tipi-3lu-paket


Thh ye gideceğim için katılmak isteyen varsa mağdur konusunada bu linkten ulaşabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/gelbura-ubiquiti-access-point-magdurlari--132486853#132486853


Gelbura bunuda iptal ederse hiç acımadan thh yapıştırıcam. Bana kalırsa artık bilerek yapmaya başladılar , yok bilerek yapmıyolarsada acemiliğin bedelini öderler.
K
6 yıl
GELBURA UBIQUITI ACCESS POINT MAĞDURLARI !
Evet arkadaşlar bu başlık altında topluca bilgi paylaşıp thh ye gidecek arkadaşlara yardımcı olalım.< Resime gitmek için tıklayın >
K
7 yıl
Montlar hakkında yorum
Merhaba arkadaşlar bugün kardeşler motorsikletten indirimde olan 1 i yazlık 1 i kışlık olmak üzere 2 adet mont ve 1 adet yazlık pantalon aldım.

Almadan araştırdım fakat kafamda birkaç soru var bunları size danışmak istiyorum.

Kışlık mont; Revit Defender Gore Tex Monthttp://www.kardeslermotosiklet.shop/urun/revit-defender-gore-tex-mont-kirmizi-gri

Yazlık mont; Revit GT-R Air monthttp://www.kardeslermotosiklet.shop/Revit-GT-R-Air-Mont-Gri,PR-2579.html

Yazlık pantalon; Revit Airwave pantalonhttp://www.kardeslermotosiklet.shop/Revit-Airwave-Pantolon,PR-2596.html

Şimdi kafama taklıan sorular şöyle;

1) Revit Defender montumun pro versiyonu var ve benim aldığım pro versiyon değil. Proda cep vs farklı olmasının yanında sırt korumalığıda var. Ben bu sırt korumalığını kendi montumada takabillirmiyim ekstradan satılıyor.

2)Pantalon hafif uzun geldi ne gibi tavsiyeleriniz var ?

3)Aldığım rakamlar gerçekten uygun mu? 2014 yılında forumda yazılmış 1300 lira civarlarındaymış.

4)Tekstil almakla hata mı yapmışım?

5)Bu kombinlere uygun ayakkabı öneriniz varmı?
K
7 yıl
A2 ehliyet ve 800cc
181 kg 78.5 kN alet kullanabilirmiyim arkadaslar?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.