B

Binbaşı
19 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
161 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
geçen hafta
TurkNet\u0027in Yaşattığı Mağduriyet
Binama TurkNet Gigafiber kutusu takılmıştı ve altyapım var gözüküyordu. Bu nedenle başvurumu yaptım ve edevletten gerekli işlemleri tamamladım. Kurulum için gelen ekip kutunun apartman kapısının dışına takıldığını içeri alınmazsa kurulum yapamayacaklarını belirttiler. Siz iletin taksınlar içeri dedim. Onlar bambaşka bir ekip biz sadece rapor oluştururuz ancak sizin tekrardan TurkNet müşteri hizmetlerine ulaşmanız gerek dediler. TurkNet ile görüşüyorum, beni arıyorlar altyapı talebiniz karşılandı diyorlar. Kutu içeri takıldı mı diyorum, takıldı diyorlar. Bir bakıyorum kutu hala apartman kapısının dışında. Farklı farklı kurulum ekipleri geliyor, kutu dışarıda kurulum yapamayız deyip geri gidiyorlar. Kendi ekipleri arasındaki iletişim 0. Haftalardır mağdur ediliyorum. Kutunun içeride dışarıda olması benim için asla farketmiyor. Ben sadece internetimin bağlanmasını istiyorum. Ancak aynı durumunu tekrar tekrar yaşatıyorlar, sonuç yine internet yok.
B
4 ay
Sokağımda GigaFiber Var Mı?
Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesine taşınacağım. Taşınacağım bina yeni yapıldığı için henüz iskanı yok. Altyapı sorguladığımda yanımdaki binalarda Gigafiber olduğunu görüyorum. Binalardaki ve sokağımdaki siyah kutuların fotoğraflarını da ekledim. Acaba bu kutular Gigafiber olduğuna mı işarettir yoksa TürkTelekom Fiber altyapısı veya VDSL mi var? Bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatırsa çok sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
B
3 yıl
Sokaktaki Agresif Akıl Hastası
İstanbul, Zeytinburnu'nda yaşamaktamayım. Mahalleye neredeyse 3 - 4 haftadır her gece bir deli gelmekte. Çığlıklar atıyor, küfürler ediyor, dükkanların kepenklerine saldırıyor, arabaların aynalarına vuruyor, vs. Günlerdir uyku bırakmadı insanda. Araba için de mecbur kalkıp bakıyorsunuz. Uyarıyorsunuz bağırarak o an gidiyor sonra yine geliyor. 1,5 hafta evvel bir gece yarısı polisi aradık ne gelen var ne giden. Bugün sabah Allah'a peygambere küfürleriyle uyandık bu sefer ilçe belediye arayalım dedik onlar da biz ilgilenemeyiz dediler. Polisi yine aradık geleceklerini hiç sanmıyorum. Bunun için nereyi aramalı? Nasıl bir çözüm bulmalı?
B
3 yıl
Sokağa Çıkma Yasağında Şehir içi İzin?
Arkadaşlar merhaba, malumunuz yarın sokağa çıkma yasağı var. Bizim bir akraba (birinci derece değil, 2.) vefat etti. Ben ve ailemin (3 kişi) yarın cenaze işlemlerinde başta olmamız ve bizim halletmemiz gerekiyor. Her şey şehir içi olacak. Bu noktada polis yarın bizim arabayı çevirirse ölüm belgesini göstermemiz yeterli olur mu? Bildiğim kadarıyla e-devletten başvurulan izin şehirlerarası yolculuğu kapsıyor. Şehir içinde bir sorun çıkar mı? Bu konuda bilgisi olan varsa, yardımcı olursa çok sevinirim.
B
4 yıl
Yeni Başlayana Lensler Hakkında Bilgi
Yakın zamanda Nikon d3500 veya Canon 2000d ikinci el olarak almak istiyorum. Bu iki makina arasında çok kaldım fakat özellikleri yüzünden biraz daha Nikon’a yatkınım diyebilirim. İlk başlarda tabi ki kit lens kullanacağım fakat ilerleyen zamanlarda lens almak istersem diye sizlerden tavsiye almak istiyorum.

Canon ile Nikon lensler arasında yüksek fiyat farkı var mıdır? Hangisi daha pahalıdır? İkinci el lens pazarı ve uyumluluk konularında hangi marka daha zengindir?
B
6 yıl
Acil yardım windows kuramıyorum
Sistemimde 60 GB SSD 1tb HDD var. Format atayım dedim SSD ye. Windows 10 pro , home denedim Windows 7 denedim yok yükleyemiyorum. Yüklüyor önce restart atıyor PC sonra windows setup could not configure windows to run on this computer's hardware hatası veriyor. Bunun bir çözümü var mıdır? HDD ye de yükleyemiyorum dinamik diskmiş.
B
6 yıl
TWITCH İZLEYEN VAR MI?
Evet dostlar başlıkta da belirttiğim gibi Twitch izleyen var mı? Varsa bir izleyici gözüyle baktığınızda nasıl bir içerik olmasını istersiniz yayıncıda. Yani ne gibi özellikleri olursa zevk alırsınız izlediğinizden. Donate, subscribe olaylarından bahsetmiyorum sadece izlediğinden zevk alma durumu.

İzleyicilerle iyi iletişim, oyunu iyi oynama, video izleme, blind id trolleme gibi zaten var olan içeriklerden bahsetmiyorum. Orijinal içerik olarak soruyorum.
B
6 yıl
Hayvan Sahiplenme Sizce Doğru Mu?
Uzun zamandır kafama takılan bir durum. Hayvan sahiplenme olayının çok iyi bir şeymiş gibi gösterilmesi. Hayvanları severim. Dışarıya mama,su gibi şeylerin konulmasına, hayvanların korunmasına lafım yok hatta çok güzel şeyler bana göre. Ancak insanlar hayvanları alıyorlar veya sahipleniyorlar evlerine getiriyorlar hatta hayvanları kısırlaştırıyorlar. Bu durum bana çok kötü geliyor. Bir canlıyı doğal ortamından koparıp hatta üremesini engellemeyi falan nasıl etik görüyorsunuz? O hayvan istediği gibi çiftleşmeyi, istediği yerde gezmeyi, istediği yere işemeyi-kakasını yapmayı haketmiyor mu?

Bunun cevabı olarak şeye daha çok gülüyorum ama kediler,köpekler evrildi artık genetikleri böyle. E siz bu hale getirdiniz çünkü.

Bu durumda bir tek at, av köpekleri gibi zamanında insan hayatında önemli olan hayvanlardan bahsetmiyorum. Sadece zevkine evde beslenen kedi ve köpeklerden bahsediyorum.
B
6 yıl
Ethernet Kartı Driver
Toshiba Satellite L-50 C laptopum kasıyordu. Windows 10 yüklüydü. Windows 7 32 bit işletim sistemi yükletim ancak şimdide Ethernet kablosunu takıyorum internet yok. Ethernet kartı driver bulamıyorum internette yüklemek için. Bir sürü driver denedim olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
B
6 yıl
Yılbaşı Çekilişi
Jahrein, yılbaşı çekilişi yapmış, baya şey dağıtıyor. Sevgili DH halkı mahrum kalmasın diye linki koyuyorum.

​MSI GeForce GTX 1080 Gaming X 8G
Jahrein'in ex-GPU'su GeForce GTX 970
Corsair - Void Pro Kulaklık (Beyaz)
Corsair - Strafe RGB Klavye (Kırmızı Switch)
Corsair - Glaive RGB Fare (Aluminium)
Corsair - MM300 Extended (Mouse Pad)
ByNoGame - 10 x 150 TL (BNG Bakiyesi)
GPay - 1 x 250, 10 x 100 TL (Gpay Bakiyesi)
G2A - 10 x 20 € (G2A Bakiyesi)
Monster - 10 x 12lik Monster Enerji İçeceği


https://wn.nr/REcyGd
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.