G

Çavuş
20 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
14 yıl
Beyler bi bakın
Bugün kaza yaptım da arabayla. Çok şiddetli bişey de olduğu söylenemez ama çamurluk içine gömüldü babamın da haberi yok henüz farketmedi.
Ne yapsam o görmeden söylesem mi kararsız kaldım.
G
14 yıl
Ömer Üründülün harika sesi
G
14 yıl
MSN
Hocam benim messenger adresimi hacklemişlerdi ama nasıl olduysa girdim bilmiyorum:D artık giremiyorum değiştirmiş bilgileri. Her neyse ben anlık kişi listemi aldım yeni açtığım adresime ekledim fakat davet gitmemiş arkadaşlara Neden böyle yahu ? Sabahtan beri küfür etmekteyim baktım işe yaramıyo pes ettim
G
14 yıl
Müzik yine yine yine...
Arkadaşlar böyle slow dans edilecek bir müzik önerebilcek misiniz bu saatte manyak mısın diyeceksiniz elbette ama yarın parti var lazım olacak diye düşünüyorum şimdiden teşekkürler :)
G
14 yıl
Beyler kop kop müzik lazım desem ?



Türkçe Pop olmasında ne olursa olsun
G
14 yıl
Yaş 35 ve Herşey Sende Gizli
Herşey Sende Gizli ve Yaş 35 şiirini okulun düzenlediği şiir dinletisinde okuyacağım da bu iki şiirin ardından hani şarkılar iyi gider,hangisini önerirsiniz ?
G
14 yıl
Ahlak Felsefesi
Sayın Arkadaşlar,

Felsefe hocamızın güzel ödevlerinden bir tanesi bu. Grup 6 kişilik. Konu ahlak felsefesi anlatılacak ama internetten bi çıktı alıp sınıfın ortasında okuma filan değil. Daha yaratıcı şeyler istiyo mesela bir tiyatro,bir resim olabilir. Benim aklıma bi tartışma programı canlandırmak geldi.Mesela bi sunucu 4 filozof konuyu tartısıyo olabilir.Diğer bi kişide kameraman olabilir.Belki daha yaratıcı düşünceleri olan bi arkadaşım vardır diye umut ediyorum bunu benimle paylaşırsa sevinirim.Yani bi yardımcı olsanız hani :) şimdiden teşekkürler..
G
15 yıl
ayakta su toplanması :S:S
sabah kalktığımda fark ettim sağ ayağımın serçe parmağının altında kalan bölümü su toplamış.3 kere patlattım ısrarla aynı yerde su toplanıyor:S


yardımcı olabilecek birileri vardır umuduyla açtım bu topici şimdiden herkese teşekkürler
G
16 yıl
Site Engellemeler
Babamın girmesini istemediğim bi oyun sitesi varda onun bi daha o siteye girmesini nasıl engelleyebilirim
G
16 yıl
Rüştü milli takımı bırakmış
Yemedi sanırım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.