R

Yüzbaşı
07 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
100 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
R
2 yıl
Kablonet Özel Devre
Merhaba arkadaşlar

Online işlemlerde geçebileceğim tarifelere bakarken,
aşağıdaki özel devreleri seçebiliyorum
  • Bunlar dışında bir seçeneğim yok
  • Bu fiyatlar ucuz geldi nedense ?
  • Özel devre nedir ?

Bilgi Sahibi veya bu tarifeleri kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
teşekkürler :)

< Resime gitmek için tıklayın >
R
3 yıl
1000 TL - 1100 TL ye Kadar Steam Bakiyesi Alınacak
Merhaba hazır kapanmalar başlamışken bir kaç oyun satın alacağım..Hesabında kullanmayacağınız bakiyeleri değerlendirebilirsiniz

1000-1100 TL Değerinde oyun satın alacağım %25 kesinti ile Bakiyellerini değerlendirmek isteyen iletişime geçebilir..

Eski referanslı Aktif kullanıcılarla karşılıklı güvende sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum..

Yeni ve aktif olmayan referans gösteremeyen hesaplar hiç iletişime geçmesinler



Normal Fiyat: 1.100 TL
İndirim Tutarı: 275 TL
İndirimli Fiyat: 825 TL ( Alacağınız Tutar )

ALIM SONA ERDİ ARKADAŞLAR
R
3 yıl
İlaç fiyatlarına yüzde 22 zam geliyor
Büyük bir mali sıkıntı yaşayan SGK, bazı ilaçlar için fiyat sınırlaması getiriyor. Döviz kurunda yapılacak ayarlama ile bu ay ilaç fiyatlarında yüzde 22’yi bulan zam yaşanacak.

2021 Yılıda komple zam yılı olacak sanırım..
R
5 yıl
Smart Tv Air Mause Akıllı Kumanda
Merhaba arkadaşlar

1 Haftadır Akıllı kumanda arayışındayım. bir çok Model incelidim Logitech Harmony serisine bayıldım. yalnız air mause özelliği yokmuş sanırım

Bana Sony televizyonumda kullanmak üzere air mause özelliği olan s.sistemi tivibu televizyon gibi cihazlarımı tek kumandaya yönetimimi çözecek kumanda tavsiyesi lazım arkadaşlar
katkıda bulunan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
R
6 yıl
Modem Tavsiyesi Arris \u0026 netgear?
Merhaba Arkadaşlar. Yeni taşınacağım evde fiber veya hiper altyapısı olmadığı için uydunete abonelik actiracagim. Yalnız ben netmaster kullanmak istemiyorum. Amcam bayramda amerikaya gidecek şu 3 modemden birini almayı düşünüyorum. Birde bu modemler turkiyede çalışması gerekiyor yalnız bizim turksat kansızlık yapar mı. Uyumlu değıl gibilerinden. Modellerden hangisini alayım

https://www.bestbuy.com/site/netgear-32-x-8-docsis-3-1-cable-modem-black/5712202.p?skuId=5712202


https://www.bestbuy.com/site/arris-surfboard-ac1900-dual-band-wireless-ac-router-with-docsis-3-0-cable-modem-black/6059101.p?skuId=6059101

https://www.bestbuy.com/site/arris-surfboard-32-x-8-docsis-3-1-cable-modem-white/5839003.p?skuId=5839003
R
9 yıl
HTC ONE [ M9 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek
Merhaba;


Teknik Destek, Kronik Arızaların Çözümleri ve Tartışmaları, Telefon Donanımına Uygun Romların Paylaşabileceğimiz Ayrıca Root Kernel Cid Değiştirme gibi konularıda burada Toparlamayı Düşündüm.


2 Güne Kadar Gerekli Dökümanları Buraya Dökmüş Olacağım

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


Custom Rom

< Resime gitmek için tıklayın >

Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız
Videoyu izlemek için tıklayınız


Viper Rom Download


Sd Card a Romu Attıktan Sonra Aşağıdaki Videodaki Adımları izleyin Tüm Android Telefonlarda Hemen Hemen Aynı işlemler Mevcuttur [ Not Aşağıdaki Bootloader işlemlerini yaptıktan sonra rom yükleyebilirsiniz ]


Videoyu izlemek için tıklayınız
R
10 yıl
》HTC ONE [ M8 ] ☆Kullanıcılar Kulübü☆ Rom|Root|Kernel ve Teknik Destek \u003e
< Resime gitmek için tıklayın >

Android cihaza sahip olanlar yakından bilirler, cihazı root etmek, custom cwm yüklemek, custom romlar ve uygulamalar yüklemek pek çoğumuz için oldukça eğlencelidir. Ancak Htc cihazlarda telefonu root edebilmek ve bütün bu işlemleri yapabilmek için cihazınızın öncelikle bootolader kilidi açık olması gerekmektedir.  Htc cihazlarını bootloader kilitli olarak satışa sunsa da, kendi developer sitesi üzerinden bu cihazların kilidini kaldırmaya imkan vermekdedir. Htc One M8 cihazınızın bootloader kilidini kaldırarak yukarıda saydığımız işlemlerin hepsini bu cihazınızda da yapabilirsiniz.  Aslında bu işlemler bütün Htc cihazlarda birbirine benzemektedir ve Htc One M8′de bunun dışında değil. Ancak hemen belirtelim,bu işlemi yapıp yapmamak tümüyle kendi sorumluluğunuzdadır. Bu işlemi yaparak aşağıdaki potansiyel riskleri kabullenmiş sayılırsınız.Cihazınızın bootloader kilidini açmak cihazınızı garanti dışı bırakır.Cihazınızdak bütün kişisel bilgilerinizi kaybedebilirsiniz. Bu işlemi yapmadan önce mutlaka yedek alınız.Cihazınız bootloader kilidi açıksa, Htc tarafından yayınlanan resmi güncellemeleri OTA yoluyla alamazsanız.


Cihazınızın modelini Öğrenin

Burada anlatılan unlock işlemi HTC One 2014 | Codename: M8 modelleri içindir. diğerlerinde denemeyiniz.

Cihazınızdaki Kişisel Verilerinizi Yedekleyiniz


Bu işlem esnasında cihazınız fabrika ayarlarına döneceğinden kişisel verileriniz sıfırlanacaktır.
Bu nedenle işlemi yapmadan önce cihazdaki tüm verilerinizi yedekleyiniz. 

Güncel Sürücüleri/Driver Yükleyin

Bu işlemi yapabilmek için bilgisayarınıza uygun ve güncel Htc sürücülerinin yüklü olması gerekmektedir. Htc müstakil hct sürücüsü dağıtmamaktadır. Htc sürücülerini yüklemek için bilgisayarınıza htc sync programını yüklemiş olmanız yeterlidir.

Gerekli Dosyalar

Elinizin altında Fastboot dosyasının olması gerekiyor. Aşağıdaki linkten indirin

Fastboot Dowload


Adım Adım Bootlader Kaldırma:Yukarıdaki iki mesajda anlatılanları yerini getirdiyseniz, aşağıdaki adımları atarak bootloader kilidini kaldırabilirsiniz.
Öncelikle Htc Developer sitesine gidin ve kayıt olup hesap oluşturun.

Kayıt işlemini tamamladıktan sonra verdiğiniz e-posta adresine gidip, hesabınızı doğrulamanız gerekmektedir.

Doğrulama mesajını 30 dakika içinde almış olmanız gerekiyor.Hesabınızla giriş yapın ve http://www.htcdev.com/ adresine gidin. Unlockbootloader'e tıklayın ve "Get Started" dügmesine tiklayin.

< Resime gitmek için tıklayın >


Yukarıdaki Adımlardan Sonra:Telefonun bilgisayarla bağlantısını kesin ve telefonu bootloader modda başlatın. Bunu yapabilmek için.Telefonu tümüyle kapatın ve kapandıktan sonra 5-6 saniye bekleyin.Seskısma+Power butonlarına birlikte basın ve ekranda "Locket" yazısını görünceye kadar basmayan devam edin.Sonra FASTBOOT seçeneğini seçmek için ses tuşlarını kullanın ve Fastboot seçeneğinin üzerine geldiğinizde Power butonuyla onu seçin. Bu ekranda dokunmatik ekran çalışmaz hareket etmek için ses tuşlarını kullanmalısınız.Şimdi cihazınızı usb ile bilgisayara bağlayın ekranda, Fastboot usb yazısını göreceksiniz. Eğer bu yazı görünmüyorsa, htc sürücüleri bilgisayarınıza yüklü değildir. Önce sürücüleri yüklemelisiniz.Sonra bilgisayarınıza indirdiğiniz Fastboot.zip klasörünü masaüstüne açın. Sonra klasörü açın ve klasörün içinde iken Shift+Sağ tıklama ile, "Windows Komut Penceresine" girin.
< Resime gitmek için tıklayın >

Yukarıdaki İşlemlerden Sonra:

Windows Komutu Penceresinden aşağıdaki komutu yapın
Fastboot oem get_identifier_token
Ekranda uzun bit şifre metni görceksiniz. Onu kopyalayın. Metni koplayamak için boş alana sağ tıklayıp "seç"e gelin ve
seçtiğiniz alanı kopyalayın.

< Resime gitmek için tıklayın >

Şimdi şu linke gidin: Here.
Aşağı doğru My Device Identifier Token bölümüne kadar gidin ve kopyaladğınız şifreyi oraya yapıştırın.


yukarıdaki işlemlerden sona aşağıda adımlarla işlemi tamamlayın:Yukarıdaki işlemleri doğru bir şekilde yaptıysanız, kayıt olduğunuz e-posta adresine bir e-posta gönderilecek ve dosya ekinde Unlock_code.bin dosyası bulunacak. Bu dosyayı indirin ve masaüstündeki fastboot klasörünün içine taşıyın.Windows Komut Penceresinden aşağıdaki komutu girin:fastboot flash unlocktoken Unlock_code.binŞimdi telefonunuz yeniden başlatılacak ve yeniden Unlock Bootloader ekranına dönecek. Ses tuşlarını kullanarak "Yes" seçeneğine gelin ve power tuşuyla seçin.Cihazınız yeniden başlatılacak ve bootloader kilidi açlımış olacaktır.Cihazınız bootolader kilidinin açılıp açılmadığını kontrol etmek için Bootloader yukarıdaki adınlarda Bootloader mode girdiğinizde "Unlocked"yazısını göreceksiniz.



RECOVERY YÜKLEME

1. Android klasörünü indirip pc de c de ana dizine klasör olarak ekleyin ( iç içe iki klasör olmasın )

Android Dosyası Download

2. TWRP Recovery asagidaki linkten bilgisayar indirin C dizinine oluşturduğumuz Android dosyasının içine atın.

TWRP Recovery Download

 
3. Ayarlar- cihaz hakkında - yazılım bilgisi- Daha -build numarasına 8 kez dokunarak geliştirici seçenekleri aktiflestirin.
4. Ayarlar-geliştirici seçenekler-usb hata ayıklama modunu aktif edin
5. Telefonu ses kısma ve power tuşu ile boot konuma getirin,bir kez power a basın, fastboot usb kırmızı olarak yazıyor ise driver sorunu olmayan bir bağlantı yaptınız demektir.


- Bilgisayarda Başlat Çalıştıra:

Cmd Yazın

çıkan ekrana

 cd c:\android Yazın

Fastboot flash recovery openrecovery-twrp-2.7.0.2-m8.img yazın.

Ana ekranda bir hata mesajı yok ise cihazınıza recovery yüklenmiş demektir. 1 kez power a basıp hboot ekranına dönüp recovery e girin.şu an recovery içindeyseniz ilk yapmanız gereken şey backup -restore seçeneğinden backup almanız ve bu yedeği iyi muhavaza etmenizdir.backup extsdcard seçerseniz, sd karta backup usbotg sdcard seçerseniz usb otg kablosu ile bağlanmış ve flash belleğe yedek alabiliyorsunuz demektir.backup intsdcard seçmeyin, bu ana hafızadır ve wipe yaptığınızda silinebilir. 


HAZIRLANIYOR
R
10 yıl
MOVED: Facebook Eski Haline Getirme ( Çalışıyor ! )
R
10 yıl
Beylikduzu Cafe işi Kurma
Merhaba,Arkadaşlar Beylikduzunde Luks bir cafe acmak istiyorum Bunun icin ciddi bir butce ayirdim.Aklimdaki Elit bir Ortam olusturup sosyal aktiveteler ile olayi canlandirmak istiyorum. Mesela 2 3 tane ps4 odalari koymak birtane vip sinema odasi koyabilirim okey tavla nargile standart seyler zaten. Sizlerden ricam hangi mevkide acmaliyim nelere dikkat etmeliyim. Beylikduzunde en uygun yerler vs
R
10 yıl
Beylikduzu Cafe işi kurmak
Merhaba,Arkadaşlar
Beylikduzunde Luks bir cafe acmak istiyorum
Bunun icin ciddi bir butce ayirdim.Aklimdaki Elit bir Ortam olusturup sosyal aktiveteler ile olayi canlandirmak istiyorum. Mesela 2 3 tane ps4 odalari koymak birtane vip sinema odasi koyabilirim okey tavla nargile standart seyler zaten. Sizlerden ricam hangi mevkide acmaliyim nelere dikkat etmeliyim. Beylikduzunde en uygun yerler vs
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.