R

Yarbay
01 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
14 üye
Görüntülenme (?)
144 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
R
10 yıl
4s Recovery Mod\u0027ta kaldı(yazılım güncellerken)
+s yazılım yüklerken recovery mod'ta kaldı ve geri yükleme yap diyincede bir değişiklik olmuyor.Daha öncede konu açtım ama orda denilenleri yapsamda işe yaramadı.ios6'da kalsaydın yorumu yapacaksınız lütfen yapmayın..
R
10 yıl
4s-Yazılım Sorunu
Kısaca konuya giriyorum io7'yi yükleyeyim dedim ve 2 saattir aynı yükleme ekranında değişen birşeyde yok.İtunes'ta bir hata yok gibi duruyor.Ne yapmam gerekiyor?bekleyeyim mi yoksa telefonu çıkartıp bir daha mı bağlamam gerek?2 saattir ilk yükleme ekranında bekliyor.(telefonu sıfırlamadan güncelle dedim acaba o yüzden mi bekletiyor beni)
R
10 yıl
Milliyet\u0027e Göre Şino Gidiyor(KOMEDİ)
Sneijder satılıyor!
Sarı-kırmızılılar, Kasımpaşa maçından önce kontrol için İtalya’ya giden Sneijder’i, beklentilere cevap verememesi ve sakatlığıyla ilgili işaretleri nedeniyle devre arasında elden çıkarmayı kararlaştırdı. Mancini’nin de satışa onay vereceği vurgulandı.
04 Aralık 2013 | 02:30A+A-

0
ÖZEL HABER - NEVZAT DİNDAR

Galatasaray’da son günlerin en çok tartışılan ismi Wesley Sneijder ile yollar ayrılıyor.
Cim-Bom’un geçtiğimiz sezon devre arasında 7,5 milyon euroya Inter’den transfer ettiği Hollandalı yıldızın bir türlü beklentilere yanıt verememesi ve sakatlığıyla ilgili şüpheler sarı-kırmızılı yönetimin kararında etkili oldu. Kasımpaşa maçı öncesi antrenmanda ağrıları artan ve cumartesi günü sürpriz şekilde İtalya’ya giderek Teknik Direktör Roberto Mancini’nin doktoruna görünen Sneijder’in, devre arasında iyi bir teklif gelmesi halinde kesin olarak satılmasının kararlaştırıldığı belirlendi. Manchester United’ın, Wesley Sneijder için 11 milyon sterlin bonservis bedelini gözden çıkardığı yönünde İngiliz basınında çıkan haberler Galatasaray’da heyecan yaratırken, konuyla ilgili Milliyet’e yapılan değerlendirmede 29 yaşındaki tecrübeli futbolcu için 9 milyon sterline bile (yaklaşık 11 milyon euro) razı olunacağı kaydedildi.


İngiltere’yi istiyor
Sarı-kırmızılı yönetimin, Sneijder’in transferinden sonra oyun sisteminin değişmesi ve bu durumun özellikle Selçuk İnan ve Burak Yılmaz gibi isimlerin performansına olumsuz yansıdığı görüşünde oldukları ifade edildi. Teknik Direktör Roberto Mancini’nin ise Sneijder konusunda yönetimin alacağı karara destek vereceği ifade edildi. Galatasaray Yönetimi’nin, Sneijder’den gelecek parayı ara transfer için kaynak olarak kullanacağı da vurgulandı.
Hollanda Milli Takımı ile 2014 Dünya Kupası’na gitmek isteyen Wesley Sneijder’in de İngiltere Premier Lig’de oynamaya sıcak baktığı ve Manchester United’a transferini dört gözle beklediği ifade edildi.

NANİ, VALENCİA, SNEİJDER VE TAKAS! HABER İÇİN TIKLAYIN...

Kulüpten alacağı yok
Wesley Sneijder’in, Kasımpaşa maçından bir gün önce İtalya’ya gitmesi beraberinde farklı yorumları getirmişti. Hatta iddialara göre sarı-kırmızılıların, Sneijder’e ödemesi gereken 2 milyon euroyu bir türlü vermediği ve bu yüzden Hollandalı oyuncunun İstanbul’dan ayrıldığı ileri sürülmüştü. Ancak Milliyet’in dün konuyla ilgili yaptığı araştırma Sneijder’e herhangi bir borcun olmadığı ortaya çıkardı. Kulübün, Sneijder ve Drogba gibi isimlere borcu bulunmazken, bazı yerli futbolcuların ise 1-2 aylık alacaklarının olduğu vurgulandı.

Milliyet yakında Galatasaray bütün futbocular satılxak diyecek
R
11 yıl
Gene Milliyet Gene Komedi
ARDA, FENER’E 'EVET' DEMİŞ
Galatasaray’ın almak istediği Atletico Madridli futbolcunun Aykut Kocaman döneminde sarı-lacivertli formayı giymeyi kabul ettiği ortaya çıktı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın ise yüksek maliyet nedeniyle kabul etmediği öğrenildi. Sarı-lacivertli kulübün Arda’dan vazgeçmediği, 10 numarayı bile onun için sakladığı dile getirildi.

Galatasaray, Arda Turan için Atletico Madrid’e büyük baskı yaparken, yıldız futbolcunun geçen sezon sonunda Fenerbahçe’nin kapısından döndüğü ortaya çıktı.


Başkan Aziz Yıldırım ile yeni sezonun planlamasını yapan teknik direktör Aykut Kocaman’ın transfer listesinde ilk sırada Arda bulunuyordu. Tecrübeli çalıştırıcı, Başkan Yıldırım’a, “Arda ile anlaştık. 5 yıllık bir sözleşme yapacağız. Her yıl için 5 milyon euro vereceğiz. Ancak ilk yılda ayrıca 3 milyon euro imza parası ödeyeceğiz. Kulübüyle de daha sonra anlaşırız” dedi.

Ancak Fenerbahçe Başkanı, yaklaşık 50 milyon euroyu bulan bu maliyetin kendileri için çok yüksek olduğunu belirterek, “Altından kalkamayız” dedi ve bu anlaşmayı reddetti. Bunun sonrasında da Aykut Kocaman, Fenerbahçe’deki görevini bıraktı.

Buna rağmen Aykut Kocaman’ın verdiği transfer listesine tamamen uyan Aziz Yıldırım, bu listeden sadece Cardozo’yu alamadı. Bu arada Doğan Haber Ajansı, Arda konusunda da girişimlerini sürdüren sarı-lacivertlilerin, 10 numaralı formayı Arda Turan için beklettiğini ileri sürdü.

Galatasaray’ın son olarak sunduğu 16 milyon euro + Riera teklifini kabul etmeyen İspanyol Kulübü, transfer döneminde sürekli Arda’dan bahsedilmesinden rahatsız olsa da, Fenerbahçe’nin 20 milyon euroluk teklifi karşısında ne yapılacağı merakla bekleniyor. Atletico Madrid’in bu paraya milli futbolcuyu serbest bırakabileceği konuşulurken, Aziz Yıldırım’ın yıllardır beğendiği ve takımda görmek istediği Arda için hatırı sayılır kişileri devreye soktuğu belirtildi. Yıllık ücret olarak 4.5 milyon euro teklif edileceği belirtilen Arda, maç başı ve şampiyonluk primi gibi bonuslarla kazancını 6 milyon euroya yükseltmiş olacak.




biri yav he he gifi koysun
R
11 yıl
Gta 4\u0027ün Sorunu Ne?
Bilgisayara orjinal gta 4 yüklüyorum oyuna giriyor ama kasıyor oyanrken1.0.7 yükle dediler onu yükleyince ne yaparsam yapayım oyuna giremiyor?patch'ten önce görüntü ayarlarıyla oynamıştım gene kasıyordu.Kasmadan nasıl oynabileceğiz şu oyunu
R
11 yıl
Garip Bir Sorun (ayarlar 1 logosu)
Telefonumda ios5.1.1 yuklu jbsiz.haliyle ayarlarda 1 simgesi gorunuyor bugun home ve power tusuna basarak telefonu yeniden baslatayim dedim apple logosu gorundu ve altinda yukleme cubugu gorundu bende korkudan power tusuna bastim.telefon sifirlanmadan ayarlardaki 1 yazisi gitmis bu nasil oldu simdi
R
11 yıl
Vatan\u0027ın Önerdiği Oyun Pc Sistemi Nasil Sizce
İntel core i5 4670 Soket 1150 3.4 GHz 6MB Cache 22nm İşlemci

Asus Z87-A intel Z87 soket 1150 DDR3 3000MHz(o.c) Sata 3.0 usb 3.0 hdmi&dvi anakart

Sapphire HD7870xt GDDR5 2gb 256bit Amd Radeon DX11.1 ekran karti

WD 3.5" 1 tb caviar blue sata 3.0 7200Rpm 64mb cache harddisk

Pioneer dvr-s20lbk24X Double layer labelflash sata dvd yazici

Corsair Carbide serisi 400r 80plus 750w MidT atx siyah kasa

Aoc 23"6 e2461fwh genis ekran led monitor

Thermaltake water 3.0 pro sivi sogutma sistemi

Evet vatan bilgisayar bu sistemi onerdi toplam fiyat olarak dogruysa %25 indirimle 3207,95 tl dediler bu sistem nasil acaba
R
11 yıl
Oyun Pc\u0027si Bu sistem nasıl?
i5 4570 hatta 4430 işlemci
MSI Z87 - G45 GAMING, Asus Z 87 a anakart
7850 yada olursa 7870 mümkünse OC ve çift fanlı ekran kartı
En az 600 Watt 80 plus şeklini beğendiğin bir kasa kasa
120 GB force 3 GT Corsair SSD
500 GB seagate barracuda Harddisk

GSKILL
8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

AOC 23.6" E2461FWH GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR


Oyun pc'si topluyorum böyle bir tavsiye aldım nasıl acaba bu sistem değişmesi egrekn yerleri var mıdır eksisi artısı nasıl acaba yazarsanız sevinirim..
(Monitör olmak zorunda büyüklüğü pek farketmez gibi)
R
11 yıl
4S Youtube Sorunu
Dünden beri youtube uygulamasina telefondan giris yapamiyorumBir anda cikmis hesaptan.dunden beri her denedigimde kimlik dogrulama basarisiz oldu diyor bunun bir yolu yok mu
Lutfen yardim
R
11 yıl
Akil İnsan Komedisi
Akiller Heyeti: Kurtlar Vadisi yayından kaldırılsın
Güneydoğu Akiller Heyeti'nin raporunda Kürt kimliğinin tanınması talep edilirken bazı TV dizilerinin de kaldırılması yeraldı.


AKİL İnsanlar Güneydoğu Heyeti'nin önceki gün Başbakan Erdoğan'a sunulan raporunda sürece toplumsal desteğin yüzde yüze yakın olduğu belirtilerek talepler bölümünde çocuk evlilikler için tedbir alınması, Şefkat Tepe, Kurtlar Vadisi gibi dizilerin kaldırılması, araç plakalarındaki il hanesinin kaldırılarak Batı'ya rahat seyahat gibi maddelerin yer alması dikkat çekti.

Kürtlere statü tanınsın

Raporda "devlet içinde çözüm taraftarı olan Turgut Özal, Adnan Kahveci, Org. Eşref Bitlis, Tuğeneral Bahtiyar Aydın tasfiye edildi" ifadesi yer aldı. Güneydoğu'da herkesin barış sürecinden yana olduğu ve desteklediği belirtilen raporda "Kürtler ülkenin batısında yaşayan ayrılma ve bölünme tartışmalarını yadırgamaktadır. Toplantılarımızda konuşulmayan tek şey bayrak, sınır, bölünme ve benzeri konular oldu" dendi. Raporun talepler kısmında şu ifadeler yer aldı: Anadilde eğitim hakkının anayasal güvenceye kavuşturulması, Anayasal vatandaşlık anlayışının benimsenmesi, Kürtlere statü tanınması, Kürtçede kullanılan ve yasak olan harflerin kullanımının serbest bırakılması, Koruculuğun kaldırılması; Yerleşim yerlerinin eski adlarının iadesi, Genel bir siyasi af çıkarılması, Abdullah Öcalan'ın serbest bırakılması, Andımız metninin kaldırılması, "Ne Mutlu Türküm diyene" ve benzeri yazıların silinmesi, Şefkat Tepe, Sakarya Fırat, Kurtlar Vadisi ve Tek Türkiye benzeri TV dizilerinin yayından kaldırılması.


hadi diziler anlarımda diğer istekler ne ya
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.