1

Yarbay
23 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
170 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
1
3 yıl
Turknet Bilgilendirme
Bugün ve 2 gün öncede internetim kesildi. Sonrasında hem destek oluşturdum hemde aradım. Aradığımda min 40dakika bekliyorsunuz kesin. Sonrasında Avcılar cihangir mahallesinde gigafiber de oto jeneratörün çalışmadığını söylediler.

Bende diyorumki bizi arattırmayın. Bir arızamı var yada bir çalışmamı olacak SMS ile evet SMS ile Allah aşına bilgilendirinki zırt pırt aramıyalım destek kaydı oluşturmayalım. Çok zor birşey değil.

Turknet CEO su Allah aşkına bildirim sistemi yapın. Hem destek kısmının yoğunluğu olmaz hemde müşteri hizmetleri meşgul olmaz.

Çok zor değil SMS ya SMS. Bilgi verin çalışma var diyin.
1
4 yıl
NAS sunucu tavsiyesi
Özellikle evde4 k videoları sıkıştırıp göderebilecek cihaz arıyorum.Qnap mi Synology.
Bu iki markanın avantajşarı dezavatajlarını öğrenmek istiyorum. Yazılım bakımından ve servis bakımından benim için önemli. Min 2 disk max 4 disk kapasiteli bir sistem bakıyorum. Disk konusunda sıkıntım yok.

Örnek olarak telefonumdaki verileri birkaç tuşla akatarabilmek. Nas tan herhangibir videomu "8k ve 4k videolarım mevcut" ulaşıp izliyebilmek izlerkende tam formatında değilde cihaz bunu sıkıştırıp bana o şekilde yollayıp izlemek. Bu tarz özellik arıyorum. Firmalarla görüştüm bildiğimide unutturdular. Bilgiden ziyade u model şukodlu model diyorlar.

Hangi özelliğine dikkat etmeliyim, hangi donanımlar olmalı. Birde Statik ip gereklimi yoksa olmasada olurmu.

Şuan DSL-AC68U nas niyetine kullanıyorum ve memnun değilim verilere ulaşabiliyorum ama sınırlı ve stabil olmuyor.

Videolarımı uzaktan rahatlıkla atabileceğim.Telefonumdan , fotoğraf makinesinden çektiğim ham video ve frmatları pc üzerinden atıp alabileceğim. Tablet ve telefon üzerinden uygulama aracılığıyla ulaşıp filmlerimi videolarımı fotoğraflarımı izleyip paylaşabileceğim. Uzaktan Video paylaşımı yapabileceğim DSL-AC68U da yapıyorum dlna bunu hem projeksiyonuma hemde tv me yansıtıyorum bunun aynısı yada daha iyisini yapabileceğim bir marka tavsiyeniz yada şu özellikte olması gerekli diyebileceğiniz donanım ve yazılımlardan bahsederseniz sevinirm.

Kullanan arkadaşların tecrübeleri daha önemli benim için.
1
4 yıl
TV yapay tazeleme
Arkadaşlar 55 seg aldım 800hz yapay tazeleme var ve bunu kapatmak istiyorum. lg ve samsung panasonicde bunu yapabiliyorum. Ama bunda ayarları bulamadım. Vestel anakart kullanıyormuş SEG . Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi.
1
5 yıl
Max 3000 liraya notebook
Arkadaşlar 3000 liraya kadar hem iş hemde video işliyecek notebook arıyorum bir arkadaşım gibi. Harici ekran kartları kafamı karıştırıyor hangisini tercih etmeliyim. işlemci kısmında i7 çıkınca fiyatlar 4000+ ya çıkıyor i5 kısmında ise ekran kartının ne olması yönönde kararsız kalıyorum.

3d program işliyecek video işlemleri yapabilecek bu fiyat aralığında tavsiyeniz varsa yahut donanım yönünde tavsiye verirseniz sevinirim.
1
7 yıl
Display port metre ?
Pc ayrı bir odaya taşıyacağım ve monitor diğer odada alacak. Şimdi HDMI olarak sıkındım yok. HDMI 4k 60 hz 10m kabloda sorunsuz kullanıyorum. Ama ben display port için kablo almayı düşünüyorum. Hiçbir tecrübe ve bilgim yok.

Bu display kabloda mesafe arttıkca kayıp yaşanıyormu. Tavsiye edeceğiniz kablo önerisi tecrübeniz var ise lütfen paylaşabilirmisiniz. Min 10metre kablo olması gerekli.

İkinci olarak Usb kısmında kablosuz yerine kablolu klavye kullanacağım. Bu uzatma aparataları özellikle veri depolama olarak USB 3.0 larda kayıplar mevcut mu.
1
7 yıl
Yorumsuz...
Lisans ve yüksek lisans diplomam var ve 1954 yılında açılmış üniden doğum yılı 1985

< Resime gitmek için tıklayın >
1
7 yıl
DSL-AC68U cift wan
Bu cift wan olayını yaptım ama ne denersem deniyeyim aynı anda kullanamıyorum

Evde yurknet 16mbit ve superonline 8 mbit var.

Bunu asusmodeme tanımladım ayarlarınıda yaptım başarılı oldu ama download ederken ikisinin toplamı kadar daha doğrusu 16mbit hızdan öteye gidemiyorum

Bu işlem iki hızı birleştirip daha yüksek download değerleri elde etmeye yaramıyormu.

iki modu var biri yukarıdaki sitediğim diğeri ise stabil internt yani bir iss kapanırsa diğerine geciyor yada pink süresi hangisinin düşük ise ona geciyor.

Ama bana ilk mod daki lazım yada ben yanlış anladım.

Yük dengesi modu diğeride üstlenme modu.

İki interneti olup bunu deniyen yada detaylı bilgisi olan yardımcı olabilir mi
1
7 yıl
HEPSİBURADA Utanmazlığı! Destekleyin Tüketiciyi kandıranları kınayın.
Yaklaşık 2 aydır 1050ti almaya çalışıyorum. Biraz daha fiyatlar düşsün diye bekliyorum.
Hepsiburada bilenler hatırlar bir KDV indirimi yapmıştı bilgisayar bölümünde 850 civarı olan Asus strix 4GB OC 1050ti modeli o zaman 634TL gitmişti.
Sepette yoğun talepten dolayı alamadığım bir ürün oldu. Ama bekledim bir daha olur diye ara ara bakıyordum. Az önce reklamlarda aynı KDV kampanyasını yapmışlar.
Bir hevesle geldim pc başına ne görelim;

Bundan önceki KDV kampanyasında 634TL ye satılan ekran kartını şuan aynı kdv kampanyası ile 848TL ye satıyorlar. Tamam serbest piyasa var istedikleri fiyata satmak hakları ama bu ürün hiç bir zaman üstünün çizildiği 1109TL olmadı bence bu kadar büyük bir kurumun bu kadar ahlaksızca davranmasına gerek yoktu. Dolar aynı piyasalar aynı yaklaşık 2 ay önce yaptıkları aynı kampanyayla arada 220 lira fark var. Kaldı ki 1080 gibi üst modeli çıkmışken ucuzlayacağına bir de fiyatı yukarıdan veriyorlar utanmadan. Yazıklar olsun.

1300 e normal fiyattan satılan RX480 1600 olmuş peh
http://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-nvidia-geforce-gtx-1050-ti-4gb-128bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-strix-gtx1050ti-4g-gaming-p-HBV000004KOEW?magaza=Hepsiburada
1
7 yıl
corolla 2009 led
ARkadaşlar 2009 corollaya led far takmayı düşünüyorum kısa ve uzun. Bu led ampuller hakkında bilgisi önerisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. Birde bu tür ürünler muayne de sıkıntı yaratırmı. Önerebileceğiniz marka model varmı.

Derseniz boşver gerek yok taktırmam. sAtan birkaç adam xenondan daha iyi gibi yorum yapınca inanmadım güvenmedim daha doğrusu.

Aslında iyi birşey ise kaliteli bir model taktırmayı düşünüyorum.
1
7 yıl
HDD KUTUSU
Arkadaşlar bana en az 4 slotlu 3.5" lik hdd kutusu gerekiyor. Buna benzer nas ürünleri var ama çok pahalı. Türkiyeden bulabileceğim bir yer varmı. Arşivimi tek biryerde olmasını sitiyorum. ufak bir kutuyada 500 lira vermek istemiyorum.

DArk ın istediğim gibi ürünleri var ama nas türü olduğundan fiyatları çok pahalı. çözüm bulamadım çaıkcası.

Eğer diyorsanız hiç uğraşma paraya kıyacaksın arkadaş nas al diye Hangi özelliğe dikkat etmeliyim. Açıkcası sadece film izlemek için kullanacağım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.