K

Yüzbaşı
13 Nisan 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
8 yıl
Samsung twin cooling hakkında
Arkadaslar selamlar.. bemektar buz dolabını degistirme vaktimiz geldi.. sizlerden bi konuda yardım istiyorum.. evde dolaplı derin dondurucu aktif kullanıldıgı icin buzdolabında derin dondurucuya ihtiyac yok.. ve ben derin dondurucu alanını da buzdolabı olarak kullanacagım bir makine bakıyordum ve samsung u buldum.. benim merak ettigim bu ozellik sadece samsung damı var.. yani baska markalar bunu dusunmemis mi .. birde bu modellerin bu sekilde kullanılmasından dolayı herhangi bir sorun yasanıyor mu ?.. ayrıca suna da bir bak diyeceginiz modeller varsa tavsiyenizi alırım tesekkurler..
K
8 yıl
Araç Tercihi Corolla , Golf, Leon
Arkadaslar selamlar.. Sirket aracım degisiyor su an fluence kullanıyorum ve asırı derece rehatsızım.. yeni olarak onerilen 3 arac var corolla toucn 1.4 4d4 MM, Golf BM 1.6 TDİ Midline Plus ve Leon Style DSG dizel, benim icin en onemli noktalardan biri cc olmasıydı corolla ve golfde yok.. ayrıca coluk cocuk var fluence in ic hacmine alısınca golf ve leon dar gibi geldi.. corolla bir adım one cıktı.. corolla ile ilgilide anlamadıgım bi ikilem var forumda ve internette kimisi cok iyi diyor kimisi rezalet diyor.. anlamadım.. kısmet olursa bugün toyota ya gidip bi test surusude yapacagım.. sonuc olarak gonlum golfden, sartlar corolladan yana leon icinse hicbir bilgim yok.. secimde bilgi verebilecek arkadas vaarsa sevinirim... tesekkurler..
K
10 yıl
İstanbul içi Ulaşım Yol Tavsiyesi
Arkadaslar selam haftaya istanbula gelecegim uçak Sabiha gökçene iniyor ben haliç kongre merkezine gidecegim.. ulaşım icin sizden yardım istiyorum.. en hızlı ve rahat nasıl gidebilirim. ben netten baktıgım da su ulaşım tercihlerini buldum..


-- Sabiha Gokcen den kartal metroya ve sonra sögütlü cesmeden metrobus ile Halıcıoglu duragına..
-- ikinci secenek deniz yolu ile pendik iskele den ido ile bostancı oradan da haliç tarafına yine deniz otobusu. ama bunu nette teyit edemedim.. ido ya girince pendikten yalovaya sefer gorunuyor. pendikten bostancıya nasıl giderim bulamadım..
-- arac kiralama (Bu secenek nasıl olur bilmiyorum ama sonucda trafikde vakit gecirmek istemiyorum.. )


benim bulduklarım bunlar.. sizin önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim.. tesekkurler..
K
12 yıl
2.6.32 ye dönemiyorum Lütfen Yardım!!!
Arkadaslar telefonumu servise gönderecem telefonum 2.6.35.7 bunu 2.6.32 ye dondurmek istiyorum fakat basaramıyorum.. Lütfen yardım rica edecegim. bi kaynak veya tarif ederseniz makbule gecer.. birde cwm menuyu de kaldıramadım... onun icinde yardım rica edecem.. tesekkurler..
K
12 yıl
Arkadaslar Telefonum Arızalandı Lutfen Yardım ::::
X5 min ekranında pin kodu girilie rkenki 1 3 5 ve tamam ın bulundugu sutun hic calısmıyor. yani ekranı dikey 3 esit parcaya bolundugumuzu dusunursek sol1 calısmıyor. bi fikri olan varmıdır.. sanırım garantiye gondermem gerekecek ama uzerinde mui ve su acılısta ses tusuna basınca gelen menu yuklu bunları kaldırmam mı lazım servise nasıl gondermeliyim yardım rica ediyorum..
K
12 yıl
Vdf 64Kb Pil sorunumu Sorunsalı mı ??
2 gun once turkcell den vdf ye gecis yaptık.. ve huwai x5 cihazımda normalde 1 tam gun giden sarjım bir anda yarım gunde dibi buldu ayrıca cihaz da ısınma basladı ulu google a sordum ve vdf 64 kblıkda genel bi sorun oldugunu soyledi cozum olarak bisey bulamadım sorunu yasayan ve cözen arkadas varmıdır ? yoksa boyle elimizde sarj kablosuyla dolasacakmıyız..
K
12 yıl
hp de ürünün garanti süresi bitmiş görünüyor
Arkadaslar hp monitorum 2010 eylul ayında alındı.. faturası mevcut.. urunun uzerindeki uretim tarihide haziran 2010.. urunu hp de sorguladıgımda urunun garanti suresi bitmis gorunuyor. hp yi aradıgımda da aynısını soyluyorlar.. TC de bu urunun garanti suresi 2 yıl degil mi ? faturası varsa islem yaparız diyorlar.. faturası var faturayı gonderdim bu sefer fatura uzerinde seri numarası yazmıyor diyorlar.. bu HP ye ne olmus allah askın bi monitoru yapmamak icin ellerinde geleni yapıyorlar.. hayır anlamadıgım en buyuk nokta urunun tr de uretim tarihi itibari ile 2 yıl garantili olması gerekirken hp nin bunu yok sayması.. 2 yılı gecse faturam var bu tarihte aldım demem normal. bu arada arkadaslar aklınızda olsun aldıgınız urunlerin faturaya mutlaka seri nolarını yazdırın.. simdi onunla ugrasıyoruz. 100 tl lik monitor icin aradıgım tel faturası tamir parasına ulastı..sinir harbide cabası.. ama hp kredi kaybediyor.. boyle devam etsin bakalım.. cok kral gorduk biz simdi esamesi okunmayan..
K
13 yıl
Ustadlardan Bir yorum!!!
Ustadalar bu adresteki urun icin hem fiyat hemde urun yorumu bulunabilirmi acaba...

http://firsaturunu.com/Default.aspx?ProductId=906
K
13 yıl
Şirket Kullanımı için dizel yakıt tasarruflu binek araç TAVSİYESİ!!
Arkadaşlar şirket için binek araç araştırıyorum dizel olmalı ve yakıt ekonomisi uygun olmalı su an 2007 opel combo 1.3 var 100TL/26 Lt lik mazot ile 400 km yol yapıyoruz.. ticari den binek araca gecmek ve yakıt yönünden de tasarruflu bir dizel istiyoruz. tavsiyelerinize ihtiyacım var. fiyat yonunden su an bi aralık belirlemedim ama fikir olması acısından belirledigimiz iki modeli örnek verebilirim. toyota auris veya corolla yada vw polo.. bunları baz alarak kullanan arkadaslar fikir verebilirse sevinirim. tesekkurler..
K
13 yıl
Yerden ısıtma sistemi hakkında bilgisi olan ???
arkadaslar nette arastırma yaparkenhttp://www.yerdenisitma.net/sss.htm sitesine ulastım ulu google sayesinde. bu konuda fikri olan kimse varmıdır acaba..belki soguk memleketlerde istenilen ısıya ulasamaz ama akdeniz bolgelerinde cozum olurmu??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.