K

Binbaşı
15 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
183 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
11 ay
[Alindi]Topladığım Sistem İçin Yorumlarınız
Güncelleme: Sistemi asagidaki sekilde konfigure edip aldim. Oyun neredeyse hic oynanmayacagi icin ekran kartini ikinci el uygun bir sey alip devam edecegim. Sistem hakkindaki yorumlarinizi merak ediyorum.

Herkese iyi gunler


< Resime gitmek için tıklayın >
K
12 ay
800€ Bütçeli APU Sistem Kasa, Soğutucu ve PSU tavsiyeleriniz
Güncelleme: Ekran kartı almaktan vazgeçtim. Ryzen 7 5700G'li APU sistem kurmaya karar verdim. Oyun işinden tamamen vazgeçtim. Bütçeyi de bu bağlamda 800€'ya düşürdüm. Orijinal mesajımda bahsettiğim gibi ufak ve gösterişsiz bir kasa ve ona uygun PSU, anakart ve CPU cooler arayışım sürüyor. Şimdilik aldığım parçalar şöyle:

Ryzen 7 5700G - 178 €
Samsung 990 Pro M.2 1TB - 99€
G-Skill Ripjaws 3600MHz 2x32 GB RAM - 147€

Toplam: 424€

---

Herkese merhaba, günlük işlerimi yapabileceğim ve öyle korkunç performans istemeyen birkaç iş ile ilgili program kullanabileceğim bir bilgisayar toplamak istiyorum. Sistemi mindfactory.de sitesinden toplayacağım, şuan büyük bir indirim kampanyası var halihazırda.

Olabildiğince ufak ve kompakt bir kasa istiyorum. Işıklı yanarlı dönerli olmazsa çok memnun olurum 64GB RAM ve bütçe dahilinde güçlü bir işlemci olursa iyi olur. Ekran kartının uçan kaçan bir model olması şart değil. Arada sırada güncel oyunları canım çeker de oynamak istersem en azından ortalama üstü detayda 60FPS oynayabileyim yeter.

144Hz 27" ya da 32" bir monitörü de bu bütçeden ayrı olarak alacağım.

Tavsiyelerinizi bekliyorum, herkese şimdiden teşekkürler
K
2 yıl
Düşük Bütçe TV Tavsiye [Max 3500 TL]
Dostlar merhaba, kardeşimin öğrenci evi için netflix, amazon prime, youtube amaçlı TV almak istiyoruz. Tek kriter 1080p olması. Varsa tavsiyeleriniz ya da kullanıp memnun olduğunuz bir model, yardımcı olursanız sevinirim.
K
3 yıl
Max 5000 TL Bütçeli İşlemci + Anakart + Ram Tavsiye
Dostlar merhaba, yakın bir arkadaşıma sistem topluyoruz ve bu 3 parçamız eksik. Ekran kartı olarak 6700xt, güç kaynağı olarak da 600w 80+gold sertifikalı bir psu'muz var. Bu bütçeye uygun bir anakart işlemci ve ram kombinasyonu tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
K
3 yıl
Crucial Ballistix 3200 MHz DDR4 DRAM (2x8GB) 63$
Fiyatı TR'ye göre uygun gibi geldi bir çift aldım. Değerlendirmek isteyenlerin bilgisine

https://www.amazon.com/gp/product/B083TRRT16/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
K
5 yıl
1050Ti\u0027lı Sisteme Güncelleme
Dostlar merhaba. Mevcut bilgisayarım teknolojinin baya gerisinde kaldı diye 2 sene önce hd5850 ekran kartımı zotac 1050ti mini ile güncelledim. Şimdiye kadar baya iyi bir şekilde götürdü beni. Sistemime yine ufak bir güncelleme yapmak istiyorum. Öğrenciydik gücümüz yetmiyordu ama şimdi iş güç sahibi olduk elimizden geldiğince şartları düzeltmek istiyorum. Öncelikle önerilenlerin hepsini direk tek seferde almayacağım o yüzden uzun vadede götürebilecek güzel bir f/p sistemi yapmayı amaçlıyorum. Bütçem 1800 lira civarı diyelim şimdilik. Üstünü altını düşünürüm yine.

Güncel sistemim şu şekilde:

KASA: AEROCOOL VX-R 600W PSU
ANAKART: GIGABYTE MA785GT-UD3H
SDD: ADATA SU800 256GB SSD
HDD: Samsung 1TB HDD
GPU: Zotac 1050Ti Mini
RAM: CORSAIR Vengeance 2X4 1600Mhz
CPU: AMD 965 BLACK EDITION
K
6 yıl
Araç Muayene Plaka Problemi Hakkında
Dostlar merhaba. Aracım plakaları nedeniyle muayeneden geçemedi. Merak ettiğim bir şey var. Plakaları yenilerken emniyetten trafik tescile gidip yeni plaka için başvuru yapmam ve ondan sonra da şoförler odasında bastırmam gerekiyor plakaları bildiğim kadarıyla. Buraya kadar tamamız ama duyduğuma göre plaka nedeniyle muayeneden plaka nedeniyle kalan araçlar tüvtürk'ten aldığı muayene raporuyla (plakadan ağır kusur yazılmış) direk şoförler odasından yenisini bastırabiliyormuş. Böyle bir uygulama var mı acaba, başından böyle birşey geçmiş olan var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
K
6 yıl
Spor İçin Meal Prep Önerileriniz
Dostlar merhaba herkese. Artık yediklerimi düzene sokmak adına önceden hazırladığım yemekleri yemek istiyorum bi 2-3 günlük. Bunu hali hazırda yapan ya da lezzetli tarifleri olan var mı acaba?
K
6 yıl
Macbook Air Muadili Laptop
Dostlar merhaba. Ben işim gereği yüksek işlemci gücü gerektiren yazılımlar kullanıyorum ancak bunu son girdiğim şirkette vnc ile uzaktan bağlanıp server makinası üzerinden yapıyoruz. Böyle olunca süper yüksek performanslı bir laptop ihtiyacı ortadan kalkıyor.

Hafif ve kolay taşınabilir ince dizaynlı
Cd sürücüsü olmayan
Bataryası uzun giden
Ekran paneli kaliteli
Bir laptop önerisi istiyorum.

Boyu hiç önemli değil başlıkta dediğim gibi macbook air muadili 12" bir model bile düşünebilirim
K
6 yıl
Öğrenci İçin Kredi Kartı Önerisi
Beyler sadece nakitim olmadığında daha sonra ödeyebilmek ve gerektiğinde taksitli alışveriş yapmak için aidatsız ve düşük limitli kredi kartı almak istiyorum. Var mı tavsiyeniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.