V

Yüzbaşı
14 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
8 yıl
Ne olmuş olabilir? (Vitese geçmeme)
Dün sabah dik bir yokuşu geri geri çıkmak zorunda kaldım. O acı balata kokusunu hissettim haliyle. Daha sonra gün içerisinde araç ilk başlarda vitese geçişlerde çok zorlandı. En sonunda tam park etmek için manevra yapacakken vitese hiç geçmemeye başladı. Debriyaj pedalına sonuna kadar basmış olmama rağmen geri vitese atarken, pedala hiç basmadan vites değiştirmiş gibi ses geliyordu. Zorla geçirdim vitese, bu sefer de stop ediyordu araç. Baktım olmayacak, çekici çağırıp yetkili servise gittim.
Orada durumu anlattım, "Biz deneyelim bir de" dediler. O da ne? Araç gayet güzel vitese geçiyor, stop etmeden ileri-geri gidiyor. Servise alıp incelediler ve bir şey bulamadılar. Pedal altına paspas sıkışmıştır dediler. Bana muhtemel gelmedi paspas sıkışması çünkü paspas sabitlenmiş, ileri-geri kayması mümkün değil.
Bu durum neden olmuş olabilir?
Araç 2013 Polo Bluemotion 140000 km'de. Baskı-balata hiç değişmedi.
V
9 yıl
Benzine 11 Kuruş Zam
Bu geceden itibaren benzine 11 kr. zam geliyor.

Kaynak

Yakında motorine de gelir herhalde.
V
9 yıl
VW Göstergede Servis Uyarısı
VW Polo 6R manuel aracımın bakımını kendim yaptım. Bakımı yaptığım sırada bakım sayacını sıfırlamadım . Şimdi de sayaç doldu ve anahtar işaretinin yanında "KONTROLÜ" yazısı çıkıyor her kontak çevirdiğimde, belli bir süre sonra gidiyor. VAG-COM'la da 0.0/Set tuşuyla da denedim, bir türlü silemedim bu yazıyı. Var mıdır bir yöntemi bu yazıdan kurtulmanın?
V
9 yıl
Otoyolda Kirlenen Yan Aynalar
Ev-iş arası gidip gelirken TEM'i kullanıyorum ve yağmurlu havalarda yan aynalarım aşırı ıslanıyor, ısıtmayı açınca da su gidip kiri kalıyor. Bu durumda aynalardan trafiği görmekte sıkıntı yaşıyorum. Benzer durumu yaşayan var mı? Bunun çaresi nedir?
V
10 yıl
Polo Kontak Kapatınca Gelen Ses
2013 Polo Bluemotion aracımda aracı çalıştırıp kontağı kapatıp anahtarı çıkartınca sıkışan bir yayın serbest kalması gibi bir ses çıkıyor. Ses sanki torpidonun o taraflardan geliyormuş gibi algıladım. Bu sesi şimdi farkettim. Bu sesin nedeni ne olabilir? Aracı sıfır aldım, araç 50000 km'de şu anda.
V
10 yıl
Otobanda 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı: 4 ölü, 4 yaralı
karayolları ekiplerince yol çalışması nedeniyle İstanbul istikametine doğru yolun bir kısmı ulaşıma kapatılınca, trafik Edirne’ye geliş istikametteki şeritten verildi. İstanbul yönüne giden 22 HH 277 plakalı otomobil, şiddetli yağış nedeniyle kayganlaşan yolda karşı yönden gelen 52 RC 266 plakalı otomobille çarpıştı.

Kaynak

Kınalı-Çerkezköy arasında da yol bu şekilde. Ters istikamete verilen yol dubalarla ayrılmış. Fakat bazı sivri zekalar 5 dk. kamyon arkasında gidemedikleri için dubaların arasından ters yöne giriyorlar. Sonra kaza kaçınılmaz oluyor tabi.

Allah ölenlere rahmet eylesin, yaralılara da acil şifalar versin.
V
10 yıl
Bugün Atlattığım Kaza
Herkese hayırlı bayramlar,

Bugün atlattığım kaza:

Videoyu izlemek için tıklayınız

40 km'lik yolda bunun haricinde bölünmüş yolda kaçırdığı sapağa geri geri gitmeye çalışan 2 araca ve telefonda konuştuğu için sürekli sol şeride kayan başka bir araca daha denk geldim.
Trafikte dikkatli olalım, kurallara uyalım. Bayramlarımız zehir olmasın.
V
10 yıl
Silinebilir
------
V
10 yıl
Akaryakıta İndirim
EPDK, 10-13 Mayıs(dahil) akaryakıt fiyatlarını açıkladı. Benzine 6, motorine 2 kuruş indirim var.
Benzin 4.90, motorin 4.26.

Kaynak

Edit: 10-13 Mayıs günceli
V
10 yıl
Silinsin
Silinsin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.