H

Yüzbaşı
13 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
359586 Gün Cezalı
356318 gün 15 s. 48 dk.
Gönderiler Hakkında
H
9 yıl
Kendime dava açıyorum
Evet iğrenç birisi olduğum için kendime 100 liralık tazminat davası açıyorum. Aile avukatımızla konuştum yarın gel açalım dedi.
H
9 yıl
Halil ve Aykut\u0027un oynadığı Facebook üzerindeki en iyi grafiklere sahip oyunu oyna!
Halil ve Aykut kim
H
9 yıl
wow 7 gün bedava linki ?
sadece bu forumda bulabilmiştim. biri linkini paylaşmıştı. tıklayınca arkadan thunder king resmi mi ne çıkıyordu. hatta ona basınca mop satın almamış olmama rağmen mopa upgrade olmuştu. merak ediyorum o link hala duruyor mudur bilen varmı
H
9 yıl
Yanlış bios güncellemesi ve flash
Yanlış bios güncellemesi yapmışım arkadaşlar. Anakart gigabyte990xa ud3 rev 1.1. NE yapmam gerek????? Bilgisayar açılırken q flasha falan ulaşabiliyorum
H
9 yıl
yüzüklerin efendisi müzikleri neden bu kadar iyi
yüzüklerin efendisi müzikleri neden bu kadar iyi ??
Videoyu izlemek için tıklayınız
H
9 yıl
Logitech G502 yurtdışından alacağım! Bana güvenilir kaynak bulabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar bilen bilir Logitech G502 oyuncu faresi Türkiye'de ki satış fiyatı 200-230 civarlarında oluyor ben ise alibaba ve aliexpressde bu fiyatı 45-60 dolar arasında gördüm 70 doların altında olduğu için vergi de vermeyeceğim ve zarara girmeyecek büyük bir ölçüde. Bana güvenilir kaynak bulabilirse bir arkadaş ben bulamadım pek İngilizce'm yeterli değil, bu konularda da. Eğer alışverişi tamamlayabilirsem güvenli, zararsız bir şekilde 10 Tl göndereceğim paypal üzerinden. Lütfen ciddi cevaplar alayım. İyi günler.
H
9 yıl
Parmağımı soydum hafıf morarmaya başladı
Merhaba dun bu saatlerde sol elımın ısaret parmagını soymustum, parmagım normalden uzun bır sure kanadı kanamayı durdurdum. Sabah kalktıgımda parmagımın soydugum bolgesı morarmıstı tamamen mordu kan toplandı sanırsam orda. Kamı emdım ve tukurdum 2-3 kez tendurdıyot damlattım ve yara bandı sardım. Sımdı ıse morarmaya basladı napmam gerekıyor kangren olur muyum lutfen cevap verın.
H
9 yıl
Bakırkoy meydan cıvarlarında termal macun satan yer arıyorum.
Evet canlar kalıtelı markasına dıkkat edecegım yanı cesıtlılık arıyorum. Termal macun satan yer arıyorum bılen soyleyene tesekkurler.
H
9 yıl
Üstteki bağırsak reklamı
Kaldırın şu iğrenç reklamları gözüm görmesin
H
9 yıl
Disk gözden geçirme ilerlemiyor
Disk gözden geçirme ilerlemiyor. %7'den sonra devam etmiyor. Hata oluştu falan diyor. Sistem geri yükleme de yapamıyor C:'de dosya bozukluğu var diyor. Napacağım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.