G

Yüzbaşı
29 Mart 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
7 yıl
1990 Model Swift otomatik vites arıza
, Merhaba arkadaşlar 1990 model Suzuki Swift aracım Hiç bir sorunu yok iken hararet yapması sonucu tamire götürdüm tamirat sonrasında aracın vites geçişleri olmuyor çok yüksek devirde vites atıyor tamirciye götürdüm ilgilenmek istemedi sanki bir şeyleri hatalı bağladılar götürdüğüm Tamirci de ki Çırak roket takılı kalmış gibi bir şey söyledi ustası parçası bulunmaz diye tamir etmek istemedi konu hakkında hakkında bilgisi veya yardımı olabilecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum
G
10 yıl
Elektronik cihaz üretimi hakkında.
Merhaba arkadaşlar.

Kendi tasarladığım elektronik kontrol sistemini pazarlamak istiyorum, fakat öğrenmek isteğim bazı konular var;

* Sistem basit ama ciddi bir ihtiyaç, araştırdım dünya üzerinde yapan yok. Fikrimi başkalarına kaptırmadan nasıl koruyabilirim ( Patent vs. )
* Ücretli çalışıyorum, bu cihazı pazarlamak için şirket kurmam şart mı? Vergi mükellefi olup fatura kesmem yeterli mi?
* Garanti belgesi, satış sonrası destek gibi konularda yapmam gereken bir prosedür var mı ? sorun yaşar mıyım.
* Girişimcilere destek verildiğini duyuyorum Kosgeb e gitsem destek alabilir miyim.

Teşekkürler.
G
10 yıl
Supernline Fiber modem kutusu çalışmam.
Superonline tarafından masa üsütne montajı yapılan modemde 1 hafta içinde 2 defa fiber kablo jakı arızalandı ben de modemi izole etmek için sıva üstü sigorta kutusu kullandım.

[album]
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >[/album]
G
17 yıl
Apadisit ameliyatı ÖNEMLİ!
Cumartesi gecesi arkadaşı buca devlet hastanesinde acil apandisit ameliyatına almışlar, arkadaş pazartesi taburcu oldu bugün sağlık ocağına pansuman için gittiğinde apandisit yeri dışında göbekten aşağıya doğru uzanan 4 - 5 cm civarında bir kesik daha görülmüş drenaj için açılan yara da var acaba doktor başka bişey mi yaptı öğrenci olduğu için yanında yakını da yoktu doktora ulaşmaya çalıştık ama ulaşamadık bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba?
G
17 yıl
Reklamın bu kadarına OHA!
Donaımhaber nerdeyse tek satıra düşecek.


< Resime gitmek için tıklayın >
G
17 yıl
Kanitzer Veya Kanittser Nedir?
Arkadaşlar clio 2 aracım rölantinde iken titreme yapmaya başladı servise götürdüm test cihazı kanitser devresinde hata yazıyordu, hatayı düzelt yaptı eleman kaputun içinde sağ farın altında üzerinden bir boru ve bir kablo çıkan bişey var oralarla oynadı düzeldi ama şimdi tekrar aynı şeyi yapmaya başladı,

İlginçtir araba çalışırken oradaki kabloloarı söküyorum hiçbir değişme olmuyor üzerinden çıkan yakıt borusuna benzer borunun içi de boş,

Bu parça nedir ve ne işe yarar bilgisi olan var mı?
G
17 yıl
SQL Sorgusu YARDIM
Arkadaşlar merhaba,


Şirkette kullandığımız program MsAcces veri tabanı kullanıyor ben bu veritabanından Satış temsilcilerinin günlük satışlarını IIS özerinde basit bir asp sayfası ile listelemek istiyorum ancak aşağıdaki tabloyu nasıl düzenleyeceğimi çözemedim.

Mevcut tablo
***ÜRÜN***TARİH***SATIŞ MİKTARI***SATIŞ TEMSİLCİSİ***

SELECT URUN_SIRA.AD, TBLFATURA.TXTTARIH, Sum([DBLMIKTAR]*[DBLCEVRIM]) AS MIKTAR, TBLSATISTEMSILCISI.TXTSATISTEMSILCISIADI 
FROM ((TBLFATURA INNER JOIN TBLFATURADETAY ON (TBLFATURA.LNGFATURANO=TBLFATURADETAY.LNGFATURANO) AND (TBLFATURA.BYTFATURATUR=TBLFATURADETAY.BYTFATURATUR)) INNER JOIN TBLSATISTEMSILCISI ON TBLFATURA.TXTPLASIYER=TBLSATISTEMSILCISI.TXTSATISTEMSILCISINO) INNER JOIN URUN_SIRA ON TBLFATURADETAY.LNGSTOKREF=URUN_SIRA.LNGREF
GROUP BY URUN_SIRA.Kimlik, URUN_SIRA.AD, TBLFATURA.TXTTARIH, TBLFATURADETAY.DBLNETFIYAT, TBLSATISTEMSILCISI.TXTSATISTEMSILCISIADI
HAVING (((TBLFATURADETAY.DBLNETFIYAT)>0.01))
ORDER BY URUN_SIRA.Kimlik;



BEN BU TABLOYU

ÜRÜN***TARİH***SATIŞ TEMSİLCİSİ 1 SATIŞ MİKTARI****SATIŞ TEMSİLCİSİ 2 SATIŞ MİKTARI...

Gibi Her Satış Temsilcisinin Aynı Tarihli Satışlarını Ayrı Kolonlarda Yazdırmak İstiyorum.
Her Satış Temsilcisi İçin Ayrı Sorgu Yapıp Bunları Tek Sorguda Birleştirmeyi Denedim Ama Ürün Çeşidi Ve Tarih Çok Kalabalık Olunca Sorgu Kilitlendi.

Umarım Yapmakl İstediğimi Anlatabilmişimdir.

Teşekkürler
G
17 yıl
Ev güvenlik sistemi ama nasıl?
Arkadaşlar resimde görünen bölgeyi korumak istiyorum yani çizgi ile belirtilen kısıma birisi yaklaştığında alarm çalacak lazer pointer ile yapöayı düşündüm ama gece görünmesini istemiyorum IR alıcıda mesafe fazla olduğu için olurmu.

Şu anda PIR sensör kullanıyorum o da cama yaklaşınca bile çalışıyor.


Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
G
18 yıl
Oto Teyp Lcd Ekran
Arkadaşlar Elimde bir adet kamasonic ks2009 model oto mp3 player var ama ekran kırık bu ekranı nerden temin edebilirim veya bu teybin kafası ayrı satılırmı?

< Resime gitmek için tıklayın >

Teşekkürler, saygılar.
G
18 yıl
Exchange server yardım
Merhabalar Exchange server ile şirket mailimizi barındıorıyoruz 4 gündür exchange durmadan dışarıya maikl atıyor genelde tw uzantılı adreslere kuyrukta 50,000 civarı mail var server de internet de kilit durumda bunu nasıl engellerim sanırım birileri bizim serverden mail bombardımanı yapıyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.