T

Yüzbaşı
01 Haziran 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
22 üye
Görüntülenme (?)
62 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
Mi Airdots Wifi sorunu
Mi Airdots(Earbuds) kulaklığım var. Bluetooth ve wifi aynı anda açık olduğunda telefondaki wifi hızı aşırı düşüyor. Çözüm olarak 5ghz modem alın diyorlar ama bu kesin çözüm mü? Aynı sorunu yaşayıp 5ghz’e geçince sorunu düzelen var mı? Veya başka bir çözüm?
T
6 yıl
Modeme VPN kurmak?
Merhaba. Yasaklı sitelere giriş için sürekli bütün cihazlara VPN yazılımları yüklemek ve onları çalıştırmakla uğraşmak istemiyorum. Bir vpn hizmeti satın alsak ve vpn bilgilerini direkt modeme girsek, o modeme bağlı tüm cihazlar bütün sitelere girebilse. Böyle bir yöntem var mı? Nasıl yapılabilir?
T
7 yıl
Fransa Schengen vizesi(Öğrenci)
Merhaba arkadaşlar. Deneyimlilerden veya acente çalışanlarından yardım bekliyorum.

Üniversite öğrencisiyim. İzmir VFS'den Fransa vizesine başvuracağım. Babamı sponsor olarak göstereceğim. Kendi belgelerim dışında; babamın gelir ve iş durumu belgeleri olarak 3 aylık maaş bordrosu, 3 aylık imzalı banka hesap defteri, tapu ve araç ruhsat fotokopisi, vukuatlı nüfus kayıt örneği dışında başka bir belge gerekiyor mu? Bazı sitelerde sgk 4a tescil belgesi, sgk işe giriş bildirgesi, şirket imza sirküleri falan okudum, bunlar gerekiyor mu?(Babam işveren değil çalışan)

Ayrıca 27 Ocak Paris gidişli 3 Şubat Amsterdam dönüşlü uçak bileti aldım. 7 gece 8 gün oluyor. Nasıl bir rezervasyon göstermeliyim sizce?

Teşekkürler.
T
8 yıl
Muslera\u0027ya neden transfer teklifi gelmiyor?
Galatasaraylı arkadaşlar cevaplarsa sevinirim. Madem bu adam bu kadar üst düzey kaleci, dünyada ilk 5 kaleci içinde falan; neden transfer teklifi gelmiyor bu adama?

Barça, Real, Manu, Atletico, Chelsea falan neden teklif yapmıyor Muslera'ya? Hadi onları geçtim Sevilla, Leverkusen, Napoli, Tothennam falan?

Muslera iyi bir kaleci olabilir fakat bu kadar abartılmasını gerçekten anlamıyorum.

Rakip forvet topu 5 metreden Musleranın kucağına vuruyor, tüm Galatasaraylılar "Musleraaaaaaaaağ dünyanın en iyi kalecisi" diye bağırıyorlar.

Ayrıca Olimpiyattaki Beşiktaş maçında Gomez'den ve Töre'den yediği goller açıkça gösteriyor ki bu adam yerden sağ tarafından sıkıntılı.

Youtube'daki en iyi kurtarış videolarına bakıyorum, birkaçı hariç hepsi herhangi bir kalecinin de rahatlıkla kurtarabileceği kurtarışlar. Çoğu zaten üstüne gelen şutlar. Muslera basit bir şut kurtardığı an bile spikerler orgazm olur gibi Muslera diye bağırıyor. Aynısını Volkan Demirel kurtarsa mesela o kadar bağırmazlar.

Anlamak zor gerçekten.
T
8 yıl
Devlet Hastanesinde Diş Beyazlatmak
Selam beyler. Az önce dişçiden geldim. Çürükleri dolgu yaptıktan sonra (heralde) dişin rengi ile dolgunun rengi aynı olmadığı için mutfak çakmağına benzeyen bi aletle mavı ışık tutarak aynı beyaz renge getirdi. Şimdi bir daha gitsem bu beyazlatma işlemini diğer tüm dişlere de yapar mı? Çünkü o beyazlattığı diş beyaz oldu ve diğerleri ona göre sarı kaldı.
T
8 yıl
Sennheiser cx400 garanti belgesi olan var mı?
Arkadaşlar merhaba. 1.5 sene önce sennheiser cx400ii procesion kulaklık aldım. Kulaklığım bozuldu fakat ürünün fatura ve garanti belgesini bulamıyorum. Servise göndermem gerekiyor. Bu kulaklığın faturası, garanti belgesi vs. varsa tüm masraflar bana ait olacak şekilde kargolayacak birini bulabilir miyim acaba? Hatta belli bir ücret bile verebilirim bunun karşılığında.

Teşekkürler.
T
8 yıl
İnanılmaz sinir oldum şu adamı report eder misiniz!
http://steamcommunity.com/id/zzzzwsq/

selam arkadaşlar tam rütbe atladığım maçtan sonra bu adam geldi açmış hilesini her round 5-5 yapıyor öyle bir hack açmış ki. bütün takım reportladık lütfen 1 dakikanızı ayırın da csde report edin şu adamı overwatcha hemen düşsün başka kimseye denk gelmesin.

maçı gotv de de seyrettim maçı hile olduğuna %100 eminim.

arkadaş ekle yanındaki dahası kısmından ihlal bildirimi şüpheli hileci diyerek rapor etmiş olursunuz, teşekkürler.
T
8 yıl
çöp
kutusu
T
9 yıl
DALAK CEMAL?
Böyle biri vardı forumda. Bu adam nerelerde? Mesaj yazıyor mu?
T
9 yıl
10000 mAh Xiaomi Powerbank
http://goo.gl/4Izyke


Sa millet. Linkteki cihazı sıcak geldi. Sizce alınır mı 37 TL falan yapıyor.


Site güvenilirse ve gümrük sıkıntısı olmaz ise almayı düşünüyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.