H

Binbaşı
18 Mayıs 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
51 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
4 yıl
chrome dan instagrama giremiyorum
pc üzerinden chrome dışındaki tarayıcılarla instagrama giriyorum ama chrome dan bir türlü giremiyorum. chrome u kaldırdım yeniden yükledim ama nafile.
< Resime gitmek için tıklayın >

Ekran görüntüsüde ekledim.
Diğer tarayıcılarda bu sertifika sorunu oluşmuyor.
Aylardır çözemedim, çözecek arkadaş bekleniyor :)
H
5 yıl
Amd 7860k Apu
Merhaba arkadaşlar,
Ekran kartım bozulduğu için bu işlemciye sahip olan anakartımın onboardına bağladım ekranı, beter bir performans veriyordu, videolar bile kırık kırıktı. Sonra iyi bir ekran kartı aldım , işlemcinin performansını araştırırken bu işlemciyle ekran kartı olmadan battlefield 4 ü medium ayarlarda oynarken görünce şaşırdım. Şimdi diyorumki elimdeki ekran kartını satıyım tekrar, bu işlemcinin grafik setiyle yoluma devam ediyim. R240 ayarında falan demişler.

Sorum şu ben bu işlemcideki apuyu nasıl kullanırım. https://www.amd.com/tr/support/previous-drivers/apu/amd-series-processors/amd-a10-series-apu-for-desktops/a10-7860k-radeon-r7-series

buradaki 580mb lık driverda mı çözüm?
H
5 yıl
Pc ye opera kurduktan sonra instagrama giremez oldum
Vpn desteği olduğu için opera kurdum ancak artık instagrama giremiyorum. Vpn i kapatıyorum, bütün vpn programlarınıda kaldırdım ama facebooka girebildiğim halde instagram açılmıyor. nete telefon üzerinden pc ile bağlanıyorum. farklı bir telefonlada bağlansam giremiyorum. proxy ayarlarınıda otomatiğe aldım ama yok açılmıyor. pc instagram tarafından bloklandı mı? sorun nedir onuda bilmiyorum. kaldım öyle
H
5 yıl
Ankara Düğün Fotoğrafçısı
Yaklaşık 4 yıldır ankara da düğün fotoğrafçılığı yapıyorum.

Lafı hiç uzatmadan, sitem;http://fotografcicagatay.com/

Ankara dış çekim mekanları v.b. hakkında bloğum;http://fotografcicagatay.com/blog

ve fiyatlarımız; http://fotografcicagatay.com/paketler

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
H
6 yıl
Infinix note4 tavsiye eder misiniz?
Bu telefonu babam afrikadan almış. Telefon hakkında hiç bir forumda ne bir yorum nede bir öneri görebildim :) Türkçe kaynak neredeyse yok. Telefonu elime aldım gerek işçilik kalitesi olsun gerekse kamera çok hoşuma gitti. Özellikle kameranın akşam performansı şaşırtıcı derece iyi görünüyor. Ekranda çok güzel akıyor. Fiyatı 130$ mış, afrikadan gelen bir telefonu burada sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilir miyim? tek pasaporta tek telefon mu kayıt ediliyor?
H
7 yıl
Kamera bozuk, QR kodsuz Whatsapp Web nasıl kullanılır?
Kamera bozuk, QR kodsuz Whatsapp Web nasıl kullanılır? Başka bir yolu yok mu?
H
8 yıl
Ati r7 250 OC 2gb dd3 Ekran Kartı Renkli Çizgi Sorunu [ÇÖZÜLDÜ]
Arkadaşlar pc ye bugün bu ekran kartını taktım. Grafik tasarım yaparken renkli çizgiler çıktı ve dondu.

Power da regular 200w peak 250w yazıyor.

Sistemde şunlar var
asus h61m-k
i3 3320(3.30ghz)
r7 250 OC 2gb dd3
4gb ddr3
8gb ddr3
dvd rom
1tb harddisk
bide ufak kasa fanı


Ekran kartımı bozuk güçmü yetmiyor?

Şu sitede hesaplama yaptım sonuç bu, (bi kısmını salladım tam ne olduklarını bilmiyorum)

http://outervision.com/power-supply-calculator

Load Wattage: 231 W
Recommended UPS rating: 500 VA
Recommended PSU Wattage: 281 W
H
8 yıl
Bilardo masası nasıl terazilenir?
Arkadaşlar bilardo masamız çok akıyor, nasıl terazilenir? webde herhangi bir bilgi bulamadım, ayaklarda delikler var, demir çubuk geçirip döndürmeli mi?
H
8 yıl
1960-2006 arasında zamanda yolculuk yapan rus
Arkadaşlar zamanda yolculuk yapanlarla ilgili iddialar ve bolca fotoğraflar var ama hepsininde anti tezi mevcut. Aşağıda izlediğim videodaki adamın öyküsü çok enteresan. 1960 da fotoğraf çekerken ışık patlamasıyla kendini 2006 yılında bulduğunu iddia ediyor ve onu bulanlar onu psikoloğa götürüyorlar. İşin ilginç yanı da bundan sonrasının gerçek kayıtlar olduğu olması. Videodaki adam sanki zamanın etrafında durduğunun farkındaymış gibi sürekli saate bakıyor ve odadaki mekanik saatler gerçekten duruyor(dijital kameranın saati hariç)
Adamın adını zorda olsa buldum. "Sergei Ponoromenko" (rusça olduğu için ilk başta bulamadım, fotoğrafları aratarak "Сергей Пономаренко " ismine ulaştım, kiril alfabe çevirici ile "Sergei Ponoromenko" olduğunu buldum)
İlgili video aşağıda. Türkçe bilgi yok, ispanyolca bi kaynakta sahtekar olabileceğinden bahsetmişler o kadar. Diğer bilgiler hep rusça ve araştırması zor

https://www.youtube.com/watch?v=ZEaem7XAT14
H
9 yıl
İnternete 1-2 gblık dosya yükleyip istediğim zaman indirme linkini silmek istiyorum
Arkadaşlar ben bir eğitim videosu yapmak istiyorum ve bundan kazanç sağlama durumum var, ancak dosyayı wetransfer ile birine göndersem o kişi istediği kişilere bu linki atabilir. Bunun önüne nasıl geçerim, yani dosyayı göndereyim ama karşıdaki indirince silebileyim. Dosyayı her defasında yükleyebilirim, upload hızım çok iyi.
Teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.