S

Yüzbaşı
20 Mart 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
260 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
13 yıl
4 gb üstü dosyalar için veri kurtarma programı önerisi
Arkadaşlar 4gb dan büyük dosyaları kurtarabileceğimiz bildiğiniz bir veri kurtarma programı var mıdır? Benim kullandıklarım hep 4gb üstünde başarısız oldu, çoğunluğuda boyutlarını sıfır gördü.

18.02.2011

Piyasadaki veri kurtarma programlarının büyük bölümünü denedim. Çoğunluğu sıfır görüyor, görmeyenler kurtaramıyor. Sonunda yıllardır kullandığım r-studio programının yeni sürümü indirince sorunu çözdüm 1-2 tanesi hariç hepsini kurtardı. Onlarıda kurtarırdı büyük ihtimalle ama artık uğraşmak istemedim.
S
14 yıl
Cam Balkon Kaplama Öneri ve Fiyat Talebi
Merhaba arkadaşlar,
Evdeki balkonların her ikisinide camla kapatmak istiyoruz. 2 tür sistem var katlamalı ve sürgülü. Yer kaplamaması ve güzel durması sebebiyle şimdilik tercih katlamalı yönünde. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum. Konuyu bakan arkadaşlardan bu işi uğraşan varsa fiyat verebilirse çok memnun olurum. Fiyat olarak bir bauhaus fiyatlarını biliyorum o kadar. Tek cezbeden yönüde taksit avantajı.

Bauhaus fiyatları:

Katmalı : M2 130 lira
Eşikli Sürgülü : M2 160 lira
Eşiksiz Sürgülü: M2 170 lira.

İlgilenen arkadaşlara teşekkürler.
S
14 yıl
Turktelekom kandırma telefonlarına dikkat!
Arkadaşlar telekomdan gelen telefonlar için çevrenizdekileri uyarın. Nisan ayı sonlarına doğru babamları aramışlar. Babam ne olduğunu bile hatırlamıyor. Birşeyler bahsettiler diyor sadece. Bu telefon sonucunda hesaplı hat olan ev telefon tarifesi Ev avantaj (uzun) olarak değiştirilmiş. Mayıs ayı faturasını görünce durumu farkettim. Nerdeyse tamamı Akşam 7 Sabah 7 ücretsiz saatleri arasında yapılan 12 dakikalık bir görüşme için 22,67 lira telefon faturası gelmiş. Şimdi eski tarifeye de geri dönmeye izin vermiyorlar. Kardeşim internet kullanıyor diye de ev telefonunuda kapatamıyorlar. Açıkçası ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Telekom gibi müşterilerini aldatarak yolunu bulan firmalara karşı çevrenizdekileri uyarın. Büyük ihtimalle ev telefonu ve internet iptal edilecek.

Böyle bir mantığa ve Turktelekom'a koca bir
S
14 yıl
Packard Bell DT005-TK Ekran Karıncalanma (Piksel Hareketlenmesi) Sorunu
Arkadaşlar bizde Hızlıal'dan Packard Bell DT005-TK notebook aldık. Daha doğru dürüst kullanılmadı bile ama en basit oyunlarda bile ekranda karıncalanma oluyor, başka bir deyişle pikseller dalgalanıyor. Ama benim kendi notebook'umda hiçbir sorun yok. Bu konuda bir fikri olan birileri var mıdır? Sorunun kaynağı veya çözümü nedir? Sisteme en son driverlarıda yükledim ama bir çözüme ulaşamadık.

Servise mi vereyim yoksa doğrudan hızlıal'a mı göndereyim. Şimdiden teşekkürler.
S
18 yıl
İlginç bir sorun
Sistemimde ilginç sayılabilecek bir problemle karşı karşıyayım, bir türlü çözüm bulamadım. Anakart'ı servise vermeyi planlıyorum ama öncelikle fikir verebilecek olanlar varsa fikirlerini de almak istiyorum.

Soruna gelince kasaya elektrik verdiğimde sistem düğmeye basmaya gerek kalmadan hemen açılıyor ya da hiç açılmıyor. Açılmadığında ise düğmeye basmak bir çözüm getirmiyor, bir süre kasanın elektriğini kesip tekrar verdikten sonra açılıyor. Bu sayı sabit değil. Sistem açıldıktan sonra, kasanın elektriğini kesmediğiniz sürece açıp kapanmalarda sorun yaşanmıyor, normal olarak açılıyor. Ta ki kasaya gelen elektriği tamamen kesiyorsunuz, aynı sorun tekrar başlıyor. Kasa açılmadığında ilgimi çeken bir durum ise klavyenin ışıklarının sürekli yanıp sönüyor olması, açıldığında ve açıldıktan sonra elektiği kesmeden kapattığımızda (kasada elektrik olduğu sürece) böyle bir olay olmuyor. Anakartı kasa dışında da test ettiğimde aynı sorun oluyor. Başka kasalarda da aynı sorun oluyor, sorun kesinlikle kasada değil. Bana anakartta gibi geliyor ama eminde olamıyorum. Uzunca bir süredir devam ediyor.

Anakart ve işlemcinin ne olduğunu soranlar için;

Asus A8V Deluxe + AMD 64 Winchester 3500+

Kasayı soran olursa da Aopen A33

Fikir ve görüşleriniz için teşekkürler.
S
18 yıl
Forum Özel Mesaj Alanında Gelen Reklam
Arkadaşlar forumda özel mesajların altında gelen reklamdan kurtulma yolu var mı? Birkaç haftadır özel mesajlara cevap verme resmen işkence oldu. Reklam firefox'ta cevapla ve hepsini cevapla butonlarını devre dışı bırakıyor. Mesaj atana kadar bir sürü uğraşmak gerekiyor. Bunlar yüzünden özel mesajlara cevap vermek bile istemiyorum. Bazen cevap bile vermiyorum. Biraz mantıklı bir reklam konsa olmay mıydı? Buna bir çözüm bulunamaz mı?
S
19 yıl
Digital Fotoğraf Makinesi Servisi
Ankara'da digital fotograf makineleri tamir eden veya bakımını yapan (hp servisi hariç) bir yer var mı? Makine Hp. Yardımcı olan olursa sevinirim.
S
21 yıl
SARI GELİN
Merhaba,

Burada TRT 1'de perşembe'leri 21.30 civarında yayınlanmaya başlayan<font color='navy'>SARI GELİN</font id='navy'> isimli belgesele değinmek istiyorum. Sanırım bu hafta ikinci bölümü idi. Bir önceki bölümde Ermeni lobisinin faaliyetleri ve amaçlarına yer verilirken ve bu haftaki bölümde Ermeni'lerin Birinci Dünya Savaşı sırasında yaptıkları katliamlara yer verildi. Yapılanları duydukça bunun nasıl yapılabildiğine ve yapanları nasıl insan olarak nitelendirebileceğimizi çok düşündüm. Yapılanlara katliam kelimesi bile az kalıyor, çünkü ortada bir vahşet var. Bunlar Birinci Dünya Savaşı sırasında seferberlikten dolayı Doğru Anadolu'daki köylerin boşalmasını fırsat bilip köylerde kalan savunmasız insanları vahşice katlediyorlar ve sonuçta da kendilerinin katledildiklerini iddia edecek kadar da yüzsüz insanlar. Dünya kamuoyunda da böyle bir imaj bırakmayı başardılar, bizler nedense binlerce insanımız katledilmesine karşın hala uyuyoruz.

Bu tür bir program hazırladıkları ve yayınladıkları için TRT'ye teşekkür ediyorum. Bu tür programların sayısının artırılması ve bizlerin bu vatan için ne kadar büyük bir bedel ödediğimizin herkes tarafından bilinmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu tür yayınların bizlerin birleşik bütünleşmemize, tek yürek olup herşeye e her türlü oyuna karşı koymamıza yardımcı olacığını umuyorum.

Herkese bu programı izlemesini tavsiye ediyorum, izlerken yürek dayanmasa da (hatta televizyona bakamasınız bile) gerçeği görmek için izlemek zorunda olduğumuzu düşünüyorum.

[frndsp]
Hoşçakalın.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.