T

Yarbay
16 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
142 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
9 ay
Turkcell, IOS 17 sonrası VOLTE ve VOWIFI SORUNU
18 Eylül'de gelen IOS 17 güncellemesi sonrası yurtdışı cihazlarda Turkcell VOLTE ve VOWIFI servisleri çalışmamaya başladı. Turkcell, topu BTK'ya atıyor. BTK ise Turkcell'e. Böyle bir rezillik olamaz. Bir ton para verip telefon alıyoruz arama yaparken şebeke 3G'ye düştüğü gibi bir de internet kesiliyor. Rezalet yemin ediyorum.
T
geçen yıl
Bulgaristan/Yunanistan yaya gecisi
Merhaba herkese,

Herhangi bir sinir kapisindan Bulgaristan’a ya da Yunanistan’a yaya olarak geçme ihtimalimiz var mi?
T
2 yıl
Vodafone bayileri faturasız hat taşıma sorunu
Uzun zamandır Vodafone bayileri faturasıza numara taşımak isteyince 3 ay boyunca başka hatta numara tasiyamazsiniz diyip duruyor. Bu faturasız hat. Baglayiciligi nedir? Göz göre göre insanlara yalan söyleyip duruyorlar.
T
3 yıl
Turkcell E-Sim sorunu
Bir kaç gün önce telefon değişikliği yaptım. Telefonuma e-sim yaptırdım. E sim hattı stabil çalışıyor ama sim kartlı hat sürekli kesiliyor. Aramalar kapanıyor. Şebeke gidiyor. Bir türlü çözemedim. Müşteri hizmetleri de çıkamadı işin içinden. Bir tavsiyeniz var mı konuyla alakalı?
T
3 yıl
Vodafone Ceosuna nasıl ulaşırım?
Bir süre önce birisi Vodafone CEO'sunun mail adresini paylaşmıştı. Kendisine ulaşmam lazım. Bilen var ise paylaşabilir mi mail adresini?
T
3 yıl
Turkcell Kaçmaz 50
1 haftadır köydeyim. Çok fazla internet kullandım. Tam bu pakete ihtiyacım vardı. Uygulamaya girdim. Bir de ne göreyim. Kaçmaz 50 kampanyası çıkmış. Akşam 8'de alınabilecek. İlgilenenlere duyurulur.
< Resime gitmek için tıklayın >
T
3 yıl
Turkcell 60 GB 95TL
Faturasız ikinci hat olarak kullandığım Fenercell Telekom hattımı yeniden turkcelle yasiyacagim. Bugün bu tarifeyi gördüm çok mantıklı geldi. Turkcell için bu fiyat ve içerik gayet iyi gibi geldi.
https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/gnc-firsat-60
T
4 yıl
ulak sahaları hakkında tuhaf bir durum
köyümüze 4 sene önce turkcell evrensel saha 2g anten koydu 900mhz. sinyallerde sorun vardı turkcelli aradık antenleri değiştirdi şu an köyde sorunsuz 2g kullanılıyor. iki sene önce vodafone ve telekom 4.5g eklemesi yaptı istasyonu 800mhz. normalde 800mhz sinyal 900mhzden daha güçlü sinyal yayması gerekmez mi? 4.5g çok az çekiyor istasyon görünmesine rağmen. ortak ulak sahası olduğu için hem telekoma hem de vodafonea talepte bulunduk ama sonuş alamadık. ne yapmamızı önerirsiniz?
T
4 yıl
Türk Telekomun yeni reklamı hakkında?
Dün tvde gördüm. Ülke genelinde son 2 senede çekim noktalarını 2 katına çıkardık. Altyapımizi yeniledik falan diyor. Altyapı yenilemekten kasıt tam olarak nedir. Bu iyileştirme sonrası hattında gelişme olan var mı? Özellikle Karadenizde ne durumda şu anda bilen var mı? İkinci hat olarak kullandığım faturasız bir hattım var. Telekoma taşımaya değer mi? Yoksa turkcelle devam mı edeyim?
T
4 yıl
Vodafone Yanımda Uygulamasında kalan haklarımı göremiyorum.
Vodafone Yanımda Uygulamasında iki tane hattım tanimli. Annemin hattının detaylarını gorebiliyoken babamın hattının detaylarını göremiyorum. Yaklaşık 1 haftadır böyle. Müşteri hizmetleri ilgilenmedi her zamanki gibi. Twitterdan yazdım cevap yazan olmadı. Bilginiz var mı?
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.