N

Teğmen
11 Nisan 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
94 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
N
4 yıl
Skoda Önsipariş Sıcak Fırsatı
Geçen haftaiçi gecenin 2.30 da konu açılmıştı. Önsiparişte fiyatlar çok uygundu sanırım ÖTV yanlış hesaplanmıştı. Sabah 9 da gördüm tabi Skoda uyanıp durumu düzeltti. Bir kaç saat sonra konu silindi. Bence Skoda Doğuş bastırıp konuyu sildirdi. Bu konuda bilgisi olan var mı? Skoda araçları iptal etti mi? Mahkemeye falan gitmeyi düşünen var mı?
N
7 yıl
monoFe sahte spigen arsız satıcı
n11 den aşağıdaki ürünü monoFe den aldım. Baya satılmış ve olumlu yorum çok... elime geçti bi baktım sahte... ürün iyi ama ambalajı kutusu falan ben sahteyim diyor. En önemlisi ise ojinallik kodu çıkmadı. Yasal iade hakkımı kullandım ama iadede sahte olduğunu yazdım, insanları aldatmayın dedim. Yüzsüzler ürün orjinal morjinal diyor hala ve utanmadan iademi reddetti ama böyle kalmaz bi daha talep doldurdum. Uzak durun bunlardan benzer ürünü 8 tl den başka yerden aldım. bunlar 30 den satıyor şuanda da 39 tl ye çıkarmışlar.



http://urun.n11.com/arac-kiti/spigen-evrensel-manyetik-arac-tutacagi-tum-cihazlara-uyumlu-P77353340
N
8 yıl
bağlantınız gizli değil
Arkadaşlar google da bile yapıyor.Haberturk ve n11 yarım yamalak geliyor. Bazı sitelerde hiç sorun yok. Chrome da firefoxda explorerda denedim. Hep aynı... Laptopun kendi wifisinden bunları yaşıyorum fakat usb wi fi adaptorle bağlandığımda sorun kalmıyor. Norton vardı kaldırdım kar etmedi. Bi yardım format atmak istemiyorum... Şimdiden teşekkür ederim.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
N
9 yıl
Vodafone aylık 7 gb internet 30 tl
Mediamarktla kampanya yapmışlar. 12 ay taahhüt var aylık 30tl 7gb kota aşımsız 125 tl değerinde cepte wifi de hediyeymiş
http://utf.rdir.medsat.agnitas.de/form.do?agnCI=593&agnFN=fullview&agnUID=A.H.meU.GvRu.BEl24.g74VVbDpuuEG0QICeeTVNg
N
9 yıl
Galaxy S6 Edge\u0027in fiyatı Çakıldı
N
10 yıl
n11 tık hızında çek acele edin Spor ve Outdoor
N
10 yıl
n11 5tl cep kupon
n11 hesaplara 5 tl cep kupon yüklemiş. Hesaplarınızı "cepten" kontrol edin pc den görülmez. Bu gece sona eriyor.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.