C

Yüzbaşı
31 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
9 yıl
ALÜMİNYUM ÜTÜ MASASI
alüminyum ütü masası kullanan arkadaşlar varmı acaba. diğerleri zamanla paslanıyor evin içinde görüntü kirliliği yapıyor. kullananlar varsa memnunlarmı,tecrübelerini paylaşırlarmı, nerden kaça aldılar? bu konularda bilgi rica ediyorum. bence forum okuyanlarına önemli katkı olacaktır.
C
10 yıl
aksesuar müzik mp3 vs
arkadaşlar! ben yeni 2012 mazda3 imp.at sahibiyim. tavsiyelere ihtiyacım var. mesela mp3 aux la bağlandığımda kalite düştüğü gibi direksiyondan da kumanda edemiyorum nasıl aşabilirim? mazda 3 kauçuk paspas verdiler sağolsun ama ben bej kauçuk ve havuzlu paspas kullanmak istiyorum f/p nerden bulabilirim? arkaya oturduğumda sanki egzos dumanı kokusu rüzgarın etkisiyle klima çalışmadığı her yeri kapalı olduğu halde geldi. bunu uzatma krom egzos önlermi?önlemezse nasıl önlerim? bagaja taşyünü koyarak kısmi yalıtım yapacağım taşyününü nerden bulabilirim? başka nasıl etkili yalıtım yapabilirim? kilitli bijonlar gerekirmi? mazdanınmı yoksa piyasadanmı alıyım? şu an aklıma gelen bunlar sizlerin de faydalı olacağına inandığınız yararını gördüğünüz tavsiyelerinizi bekliyor teşekkürler edşiyorum!!!!
C
11 yıl
FIRIN TEMİZLİĞİNDE KATALİTİK ÖZELLİĞİ NE KADAR İŞE YARIYOR!
Arkadaşlar fırın temizliğinde katalitik özelliği ne kadar işe yarıyor? 2-3 yılda bir değiştirmek gerektiğini düşünürsek diğer temizlik -pirolitik vb- özellikleri işe yarıyorsa tabi dahamı öne çıkıyor? bilgisi tecrübesi olan arkadaşların bana ve başka forumdaşlara faydalı olacağı düşüncesiyle ve fırın alırken hangi özelliklere dikkat etmemiz açısından bağımsız bir başlığın daha faydalı olacağı düşüncesiyle yardımlarınızı katkılarınızı esirgemeyin lütfen!!!
C
11 yıl
EN SESSİZ ÇAMAŞIR MAKİNESİ
ARKADAŞLAR SADECE YIKAMA DEĞİL SIKMA SESİ DAHİL 58-60 LT DEN FAZLA TAMBUR HACİMLİ AEG-ELEKTROLUX, SİEMENS-BOSCH, MİELE ÇAMAŞIR VE KURUTMA MAKİNALARINDAN EN SESSİZİ HANGİSİDİR DESİBEL OLARAK BELİRTEBİLİRMİSİNİZ. TABİ KULLANIYOR,BİLİYORSANIZ YIKAMA PERFORMANSI DA
C
12 yıl
BEYAZ EŞYA TERCİHİNİZ NE OLURDU? NEDEN?
arkadaşlar bütçe gözetmeksizin -ya da fazla abartmayalım bütçe 10.000-12.000 tl yi geçmeksizin-buzdolabı,çamaşır yıkama,çamaşır kurutma,bulaşık makinalarında tercihiniz ne olurdu? birden fazla -aynı ürün dalında-tercihinizi de belirtebilirsiniz! nedenleriniz ve makinada beğendiğiniz özellikleryle yazabilirseniz beyaz eşya alacaklara yeni evleneceklere katkısı olur.
C
12 yıl
forum ölmüş
beyaz eşya konusunda eski canlılık ve katkı yok. üstadlar başta candoğan herkes artık hayat kavgasından veya özel durumdan olsa gerek yazı yazmıyor görüş belirtmiyorlar. belki beyaz eşyada söylenecek söz kalmadı.
C
12 yıl
miele ürünleri
arkadaşlar forumda miele ürünleri hakkında kullanıcıları ve konuya hakim uzmanlar tarafından görüşlerini - ve + larıyla fiyat olarak performans olarak temizlik olarak görüşlerini açıklamalarını bekliyorum. faydalı olacağına inanıyorum!
C
13 yıl
lg mi boschmu miellemi?
çamaşır ve bulaşık makinelerinde lg mi alman üretimi bosh mu miellemi ? artı ları ve eksileri ile fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar! lg sessiz bosch dayanıklı gibi yorumlar vardı fakat bir arkadaş da lg nin çamaşır yıkamasını annesinin beğenmediğini hatta eski çamaşır makinelerinin daha beyaz yıkadığını yazdı. böyle olunca makinenin 1.işlevi eksik kafadan kaybediyor! fakat başkalarıda tavsiye ediyor bu ve benzeri konularda tartışarak karar verecek arkadaşlara yardımcı oluruz diye düşünüyorum. seçeneklere aeg-elektrolux ü de ilave edebiliriz!
C
13 yıl
acil! 1.50 ile 1.66ghz fark tam olarak nedir?
acil! 1.50 ile 1.66ghz fark tam olarak nedir? yeni netbook alacağım da bu farkın neleri etkilediğini bilmek istiyorum. yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
C
13 yıl
istanbulda çok iyi oto yıkama ve cama lazer uygulama
istanbul anadolu yakasında markalı olmayan iyi iç dış temizlik yapan yer arıyorum! bir de cama lazer uygulatan varmı trafik bu konuda sorun çıkarıyormu uygulama yaptıranlardan bilgi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.