I

Binbaşı
31 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
120 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
I
geçen yıl
Ekran kartı (CW sorunu olmayan)
merhabalar
bir durum var. çözerse DH çözer. bu nedenle konu açma gereği duydum.
epeydir forumdan ve dolayısıyla donanım piyasasından uzağım. mevcut ekran kartımı (rx5500 xt) değiştirmeyi düşünüyorum. aklımda 10-14k fiyat aralığında nvidia 3070 ve 3070 ti, amd 6800 ve 6800 xt modelleri var. tercihleri belirleyen en önemli etken coil whine sorunu. ses konusunda biraz hassasiyetim var. kasada sürekli öten bir sivrisinek istemiyorum. bedava olsa bile kullanmam o kartı.
sistem aşağıda. bu durumda hangi kartı almalı ve hangi modelden uzak durmalıyım?

ekran 1080p (full hd şimdilik yeterli)
işlemci intel i5-6500 (dar boğaz muhabbetine girmemek için gerekirse değiştirilebilir)
PSU 80+ 650 w platinyum . (PSU dan memnunum. değiştirmeyi düşünmüyorum)
I
4 yıl
papara hacklendi mi?
İlk kez papara dan para gönderimi ve çekimi yapayım dedim siteye girilmiyor. bir de siz deneyin bu salak site hacklenmiş mi yoksa benim hesabı mı sömürdüler?
bende açılan sayfa


< Resime gitmek için tıklayın >
I
5 yıl
Oyuncu Fareleri Karşıtları Birliği - PROTESTO
4 dolarlık bir fareye 80-100 dolar verdiğin ve ardından çift tıklama sorunu ya da fonksiyonel sağ-sol tuş çakışması sorunu yaşadığın oldu mu? Olmadıysa muhtemelen garantisi bitmemiştir. Çift tıklama sorunu ürünün garantisi bitince başına gelecek. Bundan emin ol.
Ve bu sorun kronik. markaya modele bakmaksızın bütün oyuncu ekipmanlarında başına gelecek. Tedavisi yok. Tek çözümü sana yeni ve daha pahalı başka ürün aldırmak. merak etme 24 ay o pahalı oyuncağınla mutlu olabilirsin. 25. ayda aynı sorun sana saç baş yolduracak.

Bu konu; Bize yıllardır kaliteli, sağlam, ergonomik, fonksiyonel ve estetik sloganları ile kazık fiyatına satılan ve birkaç yıllık kullanımın ardından çöpe giden oyuncu farelerine ve bunları üreten firmalara tepki amaçlı açılmıştır.
Oyuncu fareleri, sloganlarda belirtilenin aksine özellikler taşır.

Öncelikle kaliteli değildirler. 24 ay sonra bozulma garantisi vardır ancak tamir garantisi yoktur.

Bu saydığım ekipmanlar sağlam olmak tabirinin yakınından bile geçemezler tam aksine narin ve kırılgandırlar. Kirden, pastan, darbeden çabuk etkilenir buluttan nem kapar ve hastalanırlar. Adamlar baştan bize hasta ve sıkıntılı ürün satmaktalar.

Ergonomik mi, yeni çıkan 25-30 liralık farelere bir göz at. Hepsi o sözde kaliteli oyuncu farelerine taş çıkartacak kadar ele ve mauspade iyi oturur.

Kullanamadıktan sonra fonksiyonel ve ışıklı olsa ne yazar!

Şu an önümde biri thermaltake threon (200-250 TL), diğeri razer taipan (270-300 TL) olmak üzere iki oyuncu faresi ve yanlarında 15 yıllık crea M8000 (5 TL) model ofis faresi bulunuyor. Bu üç maustan biri sorunsuz çalışmakta tahmin edin bakalım hangisi.

Evet tabi ki crea m8000.

"Aslansın, adamın dibisin, sen oyuncunun kralısın. Sana bu ürün yakışır" gibi tatlı sözlerle cafcaflı, pahalı ve kıytırık ürünlerini sana satan bu sahtekarların yalanlarına kulak asma.

Evet para senin paran ve pahalı oyuncuklar kullanmak senin hakkın. Ama 2 yıl sonra durduk yere bozulunca hakkını araman gerektiğini de unutma. Yenisini almak ve hakkından vazgeçmek işin kolay tarafı. Kolayına kaçma ve hakkını ara.

Gel kardeşim bu çağrıya kulak ver. Birlik olup tepkimizi koyalım. Türlü oyunlarla cebinden parası kıskıvrak alınanlar olarak tepkimizi koyma vakti gelmiştir.

Sorunlu oyuncu ekipmanlarını ve bu ekipmanları üreten markaları

PROTESTO EDİYORUZ


#Logitech, #Thermaltake, #Razer, #Corsair, #Steelseries...



Sen de düşüncelerini paylaşmak ya da sorun yaşadığın bir markaya "nalet girsin" demek istiyorsan mesajını esirgeme.

Ayrıca protestoyu sosyal medya ve paylaşım platformlarında paylaşalım ve sesimizi duyurmaya çalışalım. Ancak en iyi bu şekilde ses getirebiliriz.
I
6 yıl
25-27 K civarı 3 marka/modelden hangisini önerirsiniz?
Merhaba,
ilk kez araba alacağım. aklımda 3 model var: hyundai getz, fiat punto ve ford fiesta.
bütçem 25-27K civarı. bu nedenle yıl olarak 2004-2008 aralığındaki araçlar çıkyor. daha genç modeller genelde ağır hasar kayıtlı olanlar.
al-sat düşünmüyorum. alıyım sıkıntısız bineyim derdindeyim.

aradığım özellikler: yakıt tüketimi, temizlik-sağlamlık.
boya takıntım yok ama full boyalı aracada pek sıcak bakmıyorum. ağır hasar kaydı olmadığı sürece sorun yok.
tercihen dizel ama dizel de 150K km üstü pek önerilmiyor. 150K km altı olursa dizel önceliktir.
öneriniz nedir ve neden?

teşekkürler
I
6 yıl
İlginç bir oyun
göz atmak isteyen olursa

http://mypuzzle.org/3d-logic
I
7 yıl
İki bot markası arasında kararsız kaldım!!
merhaba,
iki bot markası arasında kararsız kaldım. satın almadan önce konu dışına danışmamak olmaz

ilki greyder:259 TL oluyor kendileri. ama greyder botlarıyla ilgili yine DH açılmış bir eski bir konu mevcut ve markayı biraz hırpalamışlar burada. aradan yıllar geçmiş belki marka kendini geliştirmiş ve eski hatalarını tekrarlamaz diye düşünüyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >

ikincisi: pierre cardin. mevsimlik ayakkabısını almıştım boynerden geçen yıl. ayakkabı hergün giymeme rağmen halen ilk günkü cazibesini koruyor. bu nedenle elim biraz pierre cardin'e doğru kayıyor. ama yinede danışalım. bununda boynerdeki fiyatı 259 TL.

< Resime gitmek için tıklayın >

eğer önereceğiniz klsaik bot markaları varsa 300 TL yi aşmayacak şekilde onlarada bakalım. teşekkürler...
I
7 yıl
Tuhaf deneyimler!!
merhaba herkese,

Şu sıralar geceleri uyku halindeyken tuhaf deneyimler yaşamaya başladım.
dün gece susuzluktan kavrularak uyanmıştım. çay-sigara yapıp biraz nete takıldıktan sonra geri yattım.
normalde sırtüstü yattığımda horladığım için sırtüstü uyumam. ama dün yatağa uzanınca öylece uyuya kalmışım. ama uyuduğumun farkıdayım. yarı uykulu-yarı uyanık bir vaziyette kendimi kentin ışıklı caddelerinde yürürken gördüm. rüyadayım ve rüyada olduğumun da farkındayım. öylesine yürüyordum.

normalde rüyada renkleri görmem, şekiller siyah beyazdır ve bulanık olur. dün geceki deneyimde renkleri olduğu gibi görüyordum. tanımadığım bazı insanlarla karşılaştım. hatta bir tanesinin yüz hatlarını saç şeklini ve saçının renk tonlarını net hatırlayabiliyorum. gördüğüm kişiyi gerçek hayatta tanımıyorum. muhtemelen televizyonda gördüğüm dizi karakterlerinden biridir.
o sırada renkli led ışıklarla aydınlatılmış merdivenlerden inmeye başlıyorum. bir anda hoşlandığım ve çıkma teklifinde bulunduğum kadını görme isteği oluştu ve kadın caddenin karşısında belirdi. tam ona doğru yaklaşırken gürültülü bir sesle (kendi horlama sesim) titreyerek uyandım.

buna bezer şeyleri daha önceki günlerde de yaşadım. gördüğüm nesneler ve gezdiğim mekanlar gerçektekilerle birebir aynı. bazen geçmişteki anılara flaş geçişler oluyor. anı bir anda canlanıp kayboluyor. sanki geçmişteki kendimi dışardan seyrediyormuşum gibi bir his.

sizce tüm bunlar lucid dream olayları mı? yoksa ben kafayı sıyırmaya mı başladım?
I
7 yıl
flaş oyun yazabilen ve javascripte hakim genç arkadaşlar!!
merhaba konu dışının zehir gibi yetenekli genç sakinleri;
güçlü finansörler tarafından desteklenecek bir proje üzerinde çalışmaktayım.
bu projede flaş oyun tarzı uygulamaları yazıp gelişterebilecek,
javascripte hakim genç arkadaşlara yer vermeyi düşünmekteyim.
eğer projede görev alarak okul-iş artakalan zamanlarda ekstra gelir elde etmek isterseniz benimle pm den irtibata geçiniz.
teşekkürler....
I
7 yıl
BİM\u0027e alt komşu olmak
Bodrum katta bir daire tuttum. Kutsal Bim'in alt komşusu olma şerefine erişmiş bulunmaktayım
Tavana bir delik açıp geceleri le cola party vs ihtiyaçları karşılayacağım.
ancak bimin soğutucusu yada kliması herneyse gürültülü çalışıyor. geceleri onun uğultusunu dinlemek zorunda kalacağım
I
7 yıl
HTC 816 G goruntu ve arka kapak garanti sorunu(cozuldu)
merhaba
htc 816g de goruntu tümden gitti. bildirim ışığı yeşil yanıp sonuyor ama ekranda goruntu yok sadece simsiyah ekran. ve hiçbir şekilde mekanik tuşlar yanıt vermiyor.
arka kapağı açıp bataryayı çıkarıp taksam garantisi gidermi?

edit: sensörden kaynaklı bir sorunmuş. çözüldü

çözüm
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.