T

Yarbay
15 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
35 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
10 yıl
Hangi oyun türleri/firmaları daha çok kazanıyor ?
Arkadaşlar lol dota wow gibi oyunlarmı yoksa activision ubisof gibi büyük firmaların far cry 3 far cry 4 bf 3 bf 4 tarzı oyunlardanmı daha çok kazanıyor ? Hep merak etmişimdir
T
10 yıl
Ekran kartı yeterlimidir ? Bi el atın beyler
Beyler sistemim:

Anakart: ECS G31T-M7
İşlemci: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 2.50GHz
Ekran Kartı: ATİ Radeon HD 2400 Pro
Ram: 4,00 GB DDR2
İşletim Sistemi: Win 7 32 bit

Arkadaşlar biliyorum sistem berbat 6-7 yıllık bilgisayar bu ilk bilgisayarım.Problem şu ki oyun oynayamıyorum en dandik oyunlarda bile kasıyo herşeyi low yapıyorum çözünürlügü 640 yapıyorum anca öyle oynuyorum tabi bunada oynamak denirse simdi bu pc ye yeni saglam bir ekran kartı alsam BF 3,Black ops 2,Crysis 3,Cod Ghost gibi oyunları mediumda oynayabilme şansım varmı ? Var ise nasıl bir ekran kartı almalıyım ? Ekran kartının yanında değiştirmem gereken başka bir bileşen varmı ve sadece ekran kartı değiştirip son model oyunları mediumda oynama şansım var ise ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe şuanlık pek önemli değil tabi uçmayalım çünkü sadece ekran kartıyla düzelicek bir durumsa neyse parası veririm.

Teşekkürler,cevaplarınızı dört gözle bekliyorum...
T
10 yıl
Beyler bu motorun modeli ne ?
T
13 yıl
FIFA 2010 GAME FACE HAKKINDA
çözüldü..
T
14 yıl
50 cc ye ehliyet gerekiyor mu?
Şimdiden teşekkürler arkadaşlar..
T
14 yıl
iphone ile pc den aramalara cevap vermek
Arkadaşlar merhaba Nokia nın pc suite programı gibi telefon bluetooth ile pc ye bağlıyken ve telefon çaldığında pc den msn iletisi gibi bir bildirim çıkıyor.. Arayan kişinin adı soyadı ve telefon numarası gibi.. iphone için böyle bir herhangi program varmı yardımcı olursanız sevinirim.. Devamlı pc başında tasarım yaptığım için mouse ile o çıkan iletiye tıklayıp direk cevap vermek benim için çok işe yarar bir şey, Şimdiden teşekkür ederim.. Selamlar..
T
15 yıl
SWF Mail Formu
Arkadaşlar merhaba, swf içinde bir mail formu var mail yazıldığı zaman hotmail sunucusuna gitmesi için gerekli action script kodlarını bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilecek varmı ? Şimdiden teşekkürler.. Saygılar..
T
15 yıl
SMF FORUM GÜVENLİK AÇIĞI
Arkadaşlar merhaba bir forum kurmuştum 3-4 yıldır sorunsuz kullanıyordum yalnız son 1-2 aydır devamlı saçma sapan üyeler üye oluyor bu sanırım güvenlikle alakalı bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
T
15 yıl
SMF FORUM GÜVENLİK AÇIĞI..
Arkadaşlar merhaba bir forum kurmuştum 3-4 yıldır sorunsuz kullanıyordum yalnız son 1-2 aydır devamlı saçma sapan üyeler üye oluyor bu sanırım güvenlikle alakalı bu konuda yardımcı olurmusunuz ?
T
15 yıl
hıper 425w psu hd4830 kaldırırmı ?
slm arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.