B

Yarbay
16 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
20 üye
Görüntülenme (?)
179 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
CS:GO Satılık StatTrak M4A1-S Guardian ( 2014 Titan Katowice Holo )
Skinleri oyunu artık oynamadığım için elimden çıkarmak istiyorum. Zamanında hepsini alırken en az çiziklisini, en düzgün şekillisini toplamaya özen gösterdiğim için hepsi kategorisinin en iyilerinden.
Satışı SADECE havale / EFT üzerinden yapıyorum. Takas kabul etmiyorum.


M4A1-S Guardian StatTrak ( Minimal Wear ) Titan ( HOLO ) 2014 Katowice Stickerlı
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Üzerindeki stickerın değeri 1200TL. Tabikide bu parayı beklemiyorum ama sticker bu silahı çok daha değerli kılıyor. 400 TL



AK-47 Vulcan ( Field Tested ) KacaKTV İsimli kullanıcıya SATILMIŞTIR
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Üzerinde sadece 1 noktada çizik var. Tamamen Minimal Wear görünümlü. 85 TL

Huntsman Knife ( Minimal Wear )
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
200 TL


P90 Death By Kitty ( Minimal Wear ) ( Satıldı )
< Resime gitmek için tıklayın >
25 TL

AWP Corticera ( Minimal Wear ) ( Satıldı )
< Resime gitmek için tıklayın >
10 TL

CZ75-Auto Tigris ( Field Tested ) & AUG Chameleon ( Minimal Wear ) ( Satıldı )
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Bunları silahların yanında çam sakızı çoban armağanı vericem.

Ayrıca steam profilimden de göz atabilirsiniz ;http://steamcommunity.com/profiles/76561198068543055/

Alışverişlerde havale ya da EFT hesabıma geçer geçmez skinleri vereceğim. Önce skini ver sonra parayı vereyim tarzı şeyler teklif bile etmeyin.
İyi günler herkese.
B
10 yıl
Cooler Master u3 vs. Zalman ZM-NC2000 ?
Merhabalar. Uzun zamandır tam performans görebileceğim bir notebook soğutucusu bakıyorum. Bu iki ürün arasında kaldım. Daha önceden ikisinden birini kullanmış olan varsa performans açısında yorumlayabilir mi soğutucuları? Teşekkürler
B
10 yıl
HTC One M7 Sim kart okumama hatası
Yaklaşık 6 aydır sorunsuz kullandığım telefonum, bugün durduk yere sim kartı okumamaya başladı. Herşey gayet normaldi, sarjım bitti ve sarja taktım telefon açıldığında sim kartı görmüyordu. 2 Farklı kart denedim ama iş görmedi. Aynı sorunu yaşayan ya da bir çözüm bilen var mıdır?
B
10 yıl
Ranked girerken dikkatli olun
İyi günler. Malumunuz LP kazanımındaki anormallik hala düzeltilmedi ve serverda işler karışmış durumda. Plat 1-2 gamelerde bile plat bannerlı insan bulmak zor. Hatta neredeyse yarısı silver bannerlı. Şu aralar serverda kimse kaybetmiyor, 1maç kazanıp 1 maç kaybetse dahi herkes 20 LP karda. En basit örnek ile, forumda her gün 10 tane plat oldum konusu açılıyor. Diyeceğim odur ki, ranked girerken tüm bunları göz önünde bulundurarak girin, zaten oyun seviyesi aşağıda olan server şu an çocuk kreşi gibi.

Bu arada redditteki konuları bulamadım ancak Riot daha önce bu konu ile ilgili açıklama yapmış, fazlalık LPlerin geri alınacağını söylemişti. Zannediyorum ki divisionlar da geri alınacak.
B
11 yıl
LOL bölümüne kaç mesaj attınız?
B
11 yıl
Fantazi Build ( Smite Akali Rehberi )
Öncelikle, daha yarar ve zarar karşılaştırmasında bir sonuca varamadığım için ranked gamelerde kullanmamanızı öneriyorum.

Neden Smite?
- Smite spelli spell vamp'ten etkileniyor. Bu da late game'e doğru ciddi artış gösteren, kısa cooldownlı healing sağlıyor. Late game'de ortalama bir build ile 50 saniyede 500 hpden fazla healing sağlayabiliyor.

Neden Akali?
- Akali genel build'leri itibari ile zaten spell vamp ile kullanılan bir şampiyon. Pasifinden gelen spell vamp'de bu build'e katkı sağlıyor ki zaten Smite dışında normal skillerinin kısa cooldownları ve burst damageleri de yüksek oranlı spell vamp ile uyumlu işliyor.

Neden Lane?
- Kimsenin takımında Akali jungle görmek isteyeceğini zannetmiyorum...

Avantajlar
+ Kısa cooldown'lı healing
+ Lane sustain'inde artış
+ 2 Smite ile baron - dragon çaldırma ihtimalini düşürürken, çalma ihtimali de arttırıyor
+ Başlangıçta risk alarak level 1 counter jungle şansı var
+ Başlangıçta junglerınıza smite ile yardım ederseniz sevinç göz yaşları döker
+ Lane rakibiniz büyük olasılıkla ne yapmaya çalıştığınızı anlamıyor ve anlamaları da epeyce zaman alıyor

Dezavantajlar

- İnsan ignite'ı aramıyor değil arada.

Runes, Masteries

< Resime gitmek için tıklayın >
- %10 Summoner spells cooldownlarını düşürük %3 Spell vamp kazanıyoruz. Ayrıca her smite kullanımında ekstradan 10 gold.

< Resime gitmek için tıklayın >
- E skill'inin physical damage vermesi yüzünden hybrid runelar kullanıyorum. Dilerseniz Ability'den taviz verip spell vamp runelar kullanabilirsiniz.

Build

Başlangıç itemlarınız size kalmış, ben < Resime gitmek için tıklayın > 2x < Resime gitmek için tıklayın > ve 4x < Resime gitmek için tıklayın > kullanıyorum
< Resime gitmek için tıklayın > : Masteries ile birleşince smite'ın cooldown'ını 50 saniyeye düşürüyor, %20 spell vamp ve 40 ability. Verdiği özelliklere göre çok ucuz, en iyi early game tercihi olur.
< Resime gitmek için tıklayın > : Magic pen'e bu build'de çok yer veremediğim için şart
< Resime gitmek için tıklayın > : Bana kalırsa Akalinin core item'ı. Verdiği attack damage hem E skillinin işlevini hem de pasiften gelen spell vamp değerini arttırıyor. Aktif'i ihtiyacımız olan cc'yi bir nebze karşılarken, gelen %20 spell vamp ile birlikte ideal item oluyor.
< Resime gitmek için tıklayın > : Pasifi spell vamp değerini %20 arttırıyor. Verdiği 400 can ve 55 magic resist fiyatına göre özelliklerini işlevli kılıyor. Şart mı? Yoo tercihen kullanılmayabilir.
< Resime gitmek için tıklayın > : Q skill'i ile birleştiğinde inanılmaz burst damage sağlıyor. Düşük cooldownlu skiller ile birlikte güzel işliyor. Şart mı? Değil tercihen değiştirilebilir.
< Resime gitmek için tıklayın > : Combonuzu tamamladıktan sonra üzerinizdeki focustan kurtulmanıza, ya da zor durumda bir düşünecek, nefes alacak zaman kazanmanıza yarıyor.
< Resime gitmek için tıklayın > : Sadece özleyin istedim.

İsterseniz keyif için full Spell vamp build yapabilirsiniz. Level 18'de smite'tan 1200-1300 HP çekmenizi sağlar. Eğlenceli olabilir.

Oynanış, Rakamlar, Yararlı bilgiler

- Oyuna pasif ve masteries'den gelen %9 spell vamp ile başlıyoruz. Bu da 63 saniye cooldownlı, 490 damage'li smite'tan 45 civarı HP çekmemizi sağlıyor.
- Level 7-8 civarında Spirit of the Spectral Wraith item'ı bitmiş oluyor. Bu da 50 saniye cooldownlı 700 damage'li smite'tan elimizdeki %29 spell vamp ile 203 HP demek.
- Oyun bitiminde yani 18 levelda yukarıdaki itemlarla beraber %68 spell vamp ile 50 saniyede 1000 damage'li smite'tan 680 HP demek. Çok.
- Üzerinizde ward bulunmasını tavsiye ederim. Her fight sırasında smite atıcak minion bulamayabilirsiniz. Bir jungle kampına ward atıp smite ile hp alabilirsiniz.
- Annie Tibbers, Malzaharın çükübiği ve Heimer'in kuleleri üzerinde smite kullanılabiliyor. Oyunda heimer görürseniz kullanırsınız.
- Takımınızda Shaco jungle varsa işlevli bir taktik ortaya çıkıyor. Bulunduğunuz lane'e yakın olan jungle campına ( Blue ya da Red ) 4 ya da 5 jack in the box bırakırsa sizin smite'ınızın yardımı ile orda olmadan jacklere bir campı kestirip takımın yardımı ile diğerini aldığında oyuna double buff ile başlayabiliyor. Level 1 shaco mid ganki = kill.
- Üzerinizde ignite varsa aşırı zor durumda değilseniz smite ile hp çekmek için ignite'ın geçmesini bekleyin. Gelicek Hp'nin yarısını boşa atmak istemezsiniz.
- Neredeyse canı azalmadan bu build ile solo baron yapabiliyor. Ama aşağı yukarı 1 dakika sürüyor...


< Resime gitmek için tıklayın >
Yukarıdaki itemlar ile full build statları bu şekilde oluyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
Smite akali oynadığım 7-8 oyunda şans eseri 2 kez pentakill aldım.


Normal game'ler için eğlenceli, ranked için riskli bir build. Bir hatam olduysa kusura bakmayın artık.

Özet : Smitela hp çekiyon qnq
Dip not : Hayır şakacı akali değil.
B
11 yıl
Logitech G35 noise cancelling hakkında
İyi günler. Yaklaşık 3 gün önce ürünü aldım. Ses konusunda hiç bir sıkıntım yok tam da beklediğim performansı aldım ancak mikrofon hakkında bir problemim var. Ürün özelliklerinde noise cancelling olmasına rağmen klavye mouse hatta televizyon ve sokaktaki köpek havlaması dahil tüm sesler konuşmanın diğer ucundaki arkadaşlarıma gidiyor. 75 Liralık creative 3d alpha'dan aldığım mikrofon performansını alamadım yani işin özeti. Bu problemi yaşayan ya da çözümüne dahil bir bilgisi olan var mı aranızda? Yabancı forumlarda okuduğum kadarı ile bir çok kişi bundan şikayetci ve software problemi olduğunu düşünüyorlar. Hatta noise cancelling software üzerindeki ses efektleri seçildiğinde aktif oluyor. Yani uzaylı sesiyle konuşursam temiz bir skype görüşmesi yapabilirim
B
13 yıl
Yardıma ihtiyacım var
İyi akşamlar. Olayı özetle geçiyorum, babamın telefonunu kendi bilgisayarıma bağladığımda itunes babamın bilgilerini silip benim telefonumu ona kopyaladı. Numaralar mesajlar silindi. İş telefonu olduğu için bir şekilde geri edinmem gerekiyor o bilgileri bunu nasıl başarabilirim?
B
14 yıl
Monitör\u0027ümün Renk Ayarları Bozuldu
Merhaba. Yeri burası mıdır bilmiyorum ama eski ctr monitörümün renk ayarları birden bozuldu. İşin garibi osd den ne kadar uğraşsam bir türlü ayarlayamadım. Osd de sadece mavi ve kırmızı ayarı var kırmızı'yı kısarsam masmavi, maviyi kısarsam kıpkırmızı oluyor. Herşeyi denememe rağmen bir sonuç olamadım. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Sorun bilgisayarda değil monitörü 3 farklı bilgisayarda denedim. Monitörün renkleri de tamamen kaymış değil çünkü osd ekranını açtığımda ordaki renkler gayet normal. Şimdiden teşekkür ederim.
B
14 yıl
Monitör\u0027ümün Renk Ayarları Bozuldu
Merhaba. Eski ctr monitörümün renk ayarları birden bozuldu. İşin garibi osd den ne kadar uğraşsam bir türlü ayarlayamadım. Osd de sadece mavi ve kırmızı ayarı var kırmızı'yı kısarsam masmavi, maviyi kısarsam kıpkırmızı oluyor. Herşeyi denememe rağmen bir sonuç olamadım. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Sorun bilgisayarda değil monitörü 3 farklı bilgisayarda denedim. Monitörün renkleri de tamamen kaymış değil çünkü osd ekranını açtığımda ordaki renkler gayet normal. Şimdiden teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.