S

Yüzbaşı
07 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
167 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
Superonline Fiber Abonelikte Dikkat Edin!
yaklaşık 1 hafta önce siteden "TV+ Evden Cebe Taşan Paketler Kampanyası 25 Mbps sınırsız kotasız" linkine tıklayarak aramalarını bekledim, 1 gün geçmeden aradılar ve 99,9 TL lik belirttiğim pakete üyeliğimi gerçekleştirdim. 09 Mart Cumartesi kurulum için geldiler, kabloları bi güzel döşediler, interneti kurdular ve sözleşmeyi inceleyerek imzaladım, aradan 1 gün geçti baktım hızım 100 Mbps değil (paket içinde ilk 1 ay hız 100 Mbps ekstrası da var) aradım niye hızım 100 değil, demez mi telefondaki kişi sizin paket bunu kapsamıyor diye, bir baktım internetten "TV+ ile esnek fiber kampanyası" tanımlanmış, inceleme başlatılmasını istedim, bu olay arkadaşımın başına da zamanında gelmiş, bence bunu daha fazla para almak için yapıyorlar, ben farkına varmasam o ay faturam en az 115 tl gelecekti. fazladan mobile aylık 2 gb interneti de alamamış olacaktım.

Yeni üyelik gerçekleştirecek olan arkadaşlara uyarım, sözleşmeyi zaten her şeyi bitirdikten sonra imzalatıyorlar, bir dakika deyip internet hesabım uygulamasından mutlaka tarifenize bakın. dikkatli olun, etrafta çok kurt var.
S
7 yıl
PS4 VR\u0027da Görmek istediğimiz oyunlar
İlginç bir konu açtığımın farkındayım

Bugüne kadar çıkmış oyunlar içerisinde sizce hangi oyunun Vr versiyonun yapılmasını istersiniz?

ilk yorum benden gelsin. Ben Alien Isolation'un yapılmasını isterim, inşallah dileğim kabul olur
S
11 yıl
İphone telefona cevap verememe sorunu
Herkese merhaba

internette araştırma yaptım ama belirgin sonuca varamadım. Elimde Iphone 4s 6.1.3 jailbreaksiz var. bazen (7 8 aramadan biri) karşıdan arama geldiği zaman kilit ekranını açıp cevap veremiyorum (oku sonuna kadar sürüklüyorum ama ok en sonda kalıyor ve açılmıyor) ve karşı tarafın kapatmasını bekledikten sonra ancak arayıp ulaşabiliyorum. bu sorun bazen mesaj geldiği zaman da oluyor, (bir süre geçmesini beklemem gerekiyor) bu sorunu yaşayan ve bu sorundan kurtulan var mıdır? varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
S
12 yıl
Motor Storm oyunu 3DS\u0027ye gelirse....
tabi bu oyunun 3dsye gelmesi hayal olsa da en azından 3 boyutlu videosunu 3ds konsolunuzdan HD kalitesinde izlemek istiyorsanız bana mailinizi özelden atın nasıl izleneceğini anlatayım.
S
12 yıl
3ds resim ve videolar
3ds sahipleri için bilmeyenler olabilir:http://colorslive.com/ sitesinden bilgisayarınıza mpo ve jpeg formatında kaydettikten sonra sd kartınıza yüklerseniz, 3ds konsoldan 3 boyutlu olarak resimlere bakabilirsiniz. gerçekten mütfiş hazırlanmış profosyonel resimler var. tavsiye ederim. mutlaka bakın

bir de 3ds için video nasıl hazırlanır onu da kısaca anlatıyım, internetten "side by side" ya da "top-bottom" formatında videoyu indirin. 3DS Video v1.32 programını indirip (ücretsizdir) çalıştırın, input video type: side by side ya da top bottom seçili olsun, diğer ayarları da isteğinize göre yapabilirsiniz (mesela çift dilli filmlerde ses dosyası seçebilirsiniz, ses düzeyini artırabilirsiniz) convert dedikten sonra sd karta atıp izleyebilirsiniz (bazen format uyumsuzluğundan çevirdiğiniz video 3ds de gözükmeyebilir, bunu 3ds programından önce video dosyasını aviye çevirerek halledebilirsiniz.)

yalnız bazı videolar gözü bozacak şekilde düzenlenmiş olabiliyor, bunlara dikkat edin, bu konuda sorumluluk kabul etmiyorum.
S
15 yıl
D-SMARTTA LİG TV KISA SÜRELİĞİNE ÜCRETSİZ İZLE
FARKETMEMİŞ ARKADAŞLAR OLABİLİR, DİGİTÜRKÜN ŞİFRELEME MERKEZİNDE SORUN OLMUŞ DÜZELENE KADAR D-SMARTI OLANLAR LİG TVDEKİ MAÇLARI İZLEYEBİLİR, (AYRICA Bİ KAÇ DİGİTURK KANALI DAHA VAR)

KAÇIRMAYIN.
S
15 yıl
Apple Stordan tüm uygulamaları ücretsiz indirme
Arkadaşlar Yeni İpod aldım ve JB 3.0ı kurdum, bu işlerde yeni olduğum için ne gibi faydalar var tam anlayamadım. dün apple stordan yaklaşık 15-20 ücretli program ve oyunu ücretsiz indirdim , daha sonra apple durumu çaktı ve bana güzel bir fatura çıkardı (yaklaşık 37 dolarlık) tabi bendeki sanal kart limit sıfır olduğu için o şekilde kaldı, şimdi ücretsiz uygulamaları da indiremiyorum. bu sorunu çözmenin yolu var mı? (Cydia ve Intallous programlarını tam çözemedim, bu programalrın içindeki uygulamalarla crack yapılır sanırım ama malesef şu an öğrenme aşamasındayım)
S
15 yıl
Telekoma Darbe Yaşasın SKYPE
Arkadaşlar biraz önce Skypeden Türkiye'ye yapılan ücretlerde % 78e varan indirim olduğu ilgili mail geldi, (heralde tüm skype kullanıcılarına gelmiştir) artık dakikası 0,024 € 'dan (bu da Tl bazında 5-6 kuruş ediyor) konuşabileceğiz.
S
15 yıl
Ps3üm dolu değil ama Boş yer az
herkese merhaba
umarım doğru yere konuyu açmışımdır. hemen sorunumu belirtiyim. bir dükkandan 2.el 80 GB PS3 aldım. içinde 3-5 tema ve 4-5 save dosyası dışında başka bir şey yok, 74 GBlık diskimin 52 GBı boş diyor, 20 Gblık kısımı ne oluşturuyor onu anlayamadım, bunu hangi uygulamaların kapladığını bilmem mümkün mü? format atsam boş alan yüksek gözükür mü? (format attığımda tüm updateler dahil tüm her şey silnir mi)

cevap için şimdiden teşekkürler.
S
16 yıl
Harddiskim 130 GB\u0027tan fazlasını göstermiyor-çözüldü-
herkese merhaba,

AMD 64 Bir bilgisayarım var. 320 GB SATA Disk ve 200 gb IDE Diskim takılıydı, format atma kararı aldım ve bilgisayar windowsun içine windows kurdu, ve asıl sorun Tüm disklerimi 130 GB gösterir oldu (mesela 200 GBlık disk 2 partion: biri 40 GB, diğeri 150 küsür GB olması gerekirken bu ikinci kısmı 90 GB olarak gösteriyor)elimde 160 GBlık var onu da taktım, 130 GB göstermeye başladı, ve işin ilginç yanı, bu diskleri harici olarak Laptopumda bakınca 130 GB olarak göstermeye devam ediyor, olması gerek kısımları nasıl açığa çıkarabilirim, yardımlarınız bekliyorum

şimdiden çok teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.