A

Yüzbaşı
14 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
5 yıl
Google Pixel 2 tamir
Google Pixel 2 XL telefonumun sarj portundan dumanlar cikti ve artik sarj olmuyor. Bu telefonu tamir edebilecek kim vardir? İstanbul'dayım.
A
7 yıl
max 8000 tl butce icin hangi tv?
55 inch ya da ustu TV alacagim. Butcem 8000'e kadar. Android, curved vs ozelliklerinden ziyade goruntu kalitesine onem veriyorum. 4K Netflix izlemek icin kullanacagim. Ne tavsiye edersiniz?
A
9 yıl
Honda Spacy Alpha icin kapali kanca ariyorum
Kask kancasi acik uclu oldugu icin canta, torba gibi seyleri iyi tutmuyor. Spacy'e uygun yayli karabina tarzi kapali kanca nerden bulabilirim?
A
12 yıl
Polk Audio Tsi400 ve Pro-ject Carbon icin amfi tavsiyesi
Hi-Fi dunyasina ilk adimimi atiyorum. Tavsiye uzerine once Polk Audio Tsi400 ve Pro-ject Carbon pikap aldim.

Ikinci el amfi bakiniyorum, baktikca kafam karisiyor. Vincent amfi alacaktim ama forumda bazilari Polk ile uyumsuz olabilecegini soylemis. Vocal Jazz ve nadiren de olsa old school ve progressive rock dinliyorum. Hangi amfiyi tavsiye edersiniz? Vincent sp-331mk +31mk olur mu? Ya da Vincent 236mk? İkinci elde butcem 4000 TLye kadar.
A
12 yıl
Güç değil temiz ses istiyorum. Pikapli bir ses sistemi için öneriniz?
Arkadaşlar boşanmamın üzerinden 1 yıl geçtikten sonra kesenin ağzını açıp kendime ev döşüyorum. Çok şükür, bütçe sorunum yok. 42 yaşına kadar eşek gibi çalışarak yaptığım birikimi artık kendim için harcama zamanı geldi. Müzik zevkimi şimdiye kadar kaliteli portatif sistemlerle giderdim. Kaliteli FLAC kayıtları iyi DAC ve kulaklıklarla dinledim. Stereo sistemler konusunda bir fikrim yok. Yardımınıza ihtiyacım var.

Apartmanda oturduğum için güçlü bir sistem şart değil. Pikaptan çalacağım klasik rock (rainbow, deep purple, led zeppelin gibi), vocal jazz, senfonik alternative rock (marillion), pink floyd vs dinlemek istiyorum. Plakları ve gerekirse sistemi ABD'den alma imkanım var. Sesi fazla açmadan doygun, sıcak, temiz, odayı dolduran şekilde müzik dinlemek istiyorum. Sıfırdan bir pikaplı sistem için ne önerirsiniz?
A
17 yıl
Lacie harddiskin teknik servisi?
Selamlar,

Belcika'dan iki ay once aldigim Lacie marka harddisk kablosunun kisa olmasi nedeniyle yere dustu ve artik calismiyor. Tum cabalarima ragmen Turkiye'deki teknik servisinin kim oldugunu ogrenemedim. Tum online alisveris magazalarinda satilmasina ragmen hicbiri teknik servisi konusunda yardimci olamiyor. Bir bilen varsa ve bana adresini iletirse cok sevinirim.

Tesekkurler,
Mehmet
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.