A

Yüzbaşı
05 Ocak 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
153 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
sade basit dayanıklı çamaşır mk.si
Merhaba,

Anne babamın kullandığı 30 yıllık Arçelik çamaşır makinesi çalışmayı bıraktı ve yeni bir makine için tavsiyelere ihtiyacımız var.

Biraz yaşlandıkları ve çok teknolojik özelliklerde kafa karışıklığı yaşamaları muhtemel olduğu için ekstra özellikli birşey istemiyoruz.

başlıkta da belirttiğim gibi;

Sade, kullanımı basit ve dayanıklı bir çamaşır makinesi bakıyoruz.

Kendileri haliyle 30 yıldır tık dememiş bir ürün kullandıkları için yine Arçelik istiyor.
Kullanacakları alan kırsal olarak adlandırılacağı için servisi yaygın olması şart tabi.

Arçelik veya belirttiğim tanımlara uygun başka tavsiyelere de açığım.

Teşekkürler şimdiden hepinize.
A
4 yıl
32-40\" Full HD TV Tavsiyesi
Merhaba,

Kendi TV mi burada TV konusunda uzmanlaşmış arkadaşların verdiği bilgilerden faydalanarak almıştım.

Şimdi yeni bir tv alma zamanı.

Annem babam köyde uzun süredir 37 ekran küçük tüplü tv kullanıyorlardı.

Emektar TV leri bozulmuş ve yeni bir tv almak hasıl oldu.

Yaşlı olduklarından dolayı ekstra özellikli birşeye gerek yok zaten kullanmayacaklar.

Dolayısıyla

* 32-40" (Salon küçük olduğu için büyüğüne gerek yok)
* Yaygın Servis Ağı (Köy yerinde olacakları için önemli)
* Full HD
* Kullanımı ve menüsü basit (Kurulumu kolay yapılacak, menüsü anlaşılır, kumandası sade. öyle üzerinde bin tane küçük tuş olan veya sadece üç tane tuş olan harekete duyarlı kumandaları kullanmakta zorlanabilirler)
* Kolay arıza çıkarmayacak dayanıklı
* max 1500-1600 TL bütçeye bir TV bakıyorum.

Biraz araştırdım aslında arçelik servisinin baktığı Altus, Grundig gibi tv ler var bu fiyatlara, başka önerisi olan veya gözümden kaçan birşey var mı acaba diye buradanda fikirlerinizi almak istiyorum.

A101 de axen & bim de dijitsu falan var ama bu paneller çok mu kalitesiz?

Şimdiden teşekkürler.
A
6 yıl
2013 Ford Focus Trend Benzinli Otomatik ANKARA
2013 Model Ford Focus 3 Trend Benzinli Otomatik
116 bin Km de Beyaz renk
Kazasız, tramersiz.
Tamamı Ankara Otokoç servis bakımlı, otokoçtan plakayı verip tüm yapılan işlemlerin dökümü alınabilir.
Sol iki kapı çizikten dolayı boyanmış.
İkinci sahibiyim.
İlk Sahibi Arçelik bölge müdürü ve çoğunlukla uzun yolda kullanılmış.
Ben tanıdık bir arkadaş vasıtasıyla Ankara Göral otodan almıştım.
Yurtdışına çıktığım için satıyorum.
65 bin TL istiyoruz.
araç ANKARA da.
A
7 yıl
Focus III icin jant kapağı boyuyorum :)
Bu gri renkli plastik jant kapaklarından hatta standart klasik birbirinin aynı tasarım ve renkte olan tüm jant ve kapakları çok sıkıcı ve itici gelmeye başlamıştı ki kendi jant kapağımı boyama fikri her geçen gün daha da cazip geldi ve bu aralar bolca da vaktim olduğundan işe koyuldum.

Öncelikle internette biraz araştırma yaptım bu işlemi yapan başka birileri var mı diye, ancak kayda deger birşey bulamadım, birkac tane oldukça basit ve acemice düşünülmeden yapılmış işler vardı ancak benim istediğime yakin bile değildi.

Her neyse işe koyuldum ve kendi orjinal jant kapaklarımı riske atmayarak (çünkü altı-üstü plastik olan bu jant kapağının tanesi ford bayiinde 65 tl idi) şaşmaz sanayide ford parçaları satan biryerden pazarlikla 4 tanesini 55 liraya focus lll icin kapak aldım. Aldığım yer boyayacağımı duyunca abi olmaz yapma etme dediysede vazgeçmedim tabi. :)

Sonrasında nasıl boyayacağımı düşünerek sanayiden geri dönerken yolun sağında kaporta hasarlı bir aracı boyamak üzere macun çeken ve zımparalayan bir usta gördüm ve hemen yanına yanaştım.
Jant kapağının bir tanesini elime alıp biraz sohbet ettikten ve meramımı anlattıktan sonra beni yakınlarda ki araçlar için boya hazırlayan bir işyerine yönlendirdi. Iki dk sonra tarif ettiği dükkanda yine elimde jant kapağı ile soluğu aldım. Ne yapmak istediğimi tam olarak anlattım ve tesadüf orada bulunan birkaç boya ustasıyla da fikir alışverişi yaptıktan sonra yol haritam ortaya çıktı.

to be continued
A
7 yıl
2006 Renault Scenic Otomatik Vites Geri Kaçırır mı?
Arkadaşlar 2006 model Scenic privilege benzinli otomatik bir araç alacağım bugün aracı test ettim.

Araçta dikkatimi çeken sey yokuslarda geri kaçırması oldu. Sahibi daha önce otomatik araç deneyimi olmadığından normal olduğunu çok dik yokuslarda otomatik el freni ile kalktığını söyledi. Ama benim içime bir kuşku düştü bu araçlar tam otomatik değil mi?

Yokuslarda geri kaçırma yapar mı bu araçlar.

Birde araç lpg li ve motor %82 çıkmis bu değer normal mi yoksa hiç bulasmamalimiyim
A
8 yıl
Telefon Değiştirme Hakkımın Yenilenmesini İstiyorum
Selam,

Yurtdışında olmam nedeniyle girdiğim telefon numaralarına onay kodu gelmedi. Sonrasında ise numaramı Türkiye telefon numaram ile değiştirmek istediğimde "Cep telefonu değiştirme hakkınız bitti." uyarısı alıyorum.

Cep telefon numaramı değiştirmeme yardımcı olurmusunuz.

Teşekkürler
A
11 yıl
30-35 bine Alınacak En Güncel D Sınıfı
Arkadaşlar merhaba,

30-35 bine kasa motor donanım ve güvenlik özellikleriyle alabileceğim en güncel D sınıfı 1.6 benzinli ve lpg ile uyumlu araç arıyorum. D sınıfı araç alırken çok değer kaybı olur vs. deniyor ancak ikinci el alacağım için satarken çokta değer kaybı yaşamayacağımı düşünüyorum o yüzden dert etmiyorum.

Kendi araştırmalarım neticesinde

en güncel kasa olarak 2008-2009-2010 mondeo 1.6 trend/ titanium bulabiliyorum. Şu anki favorim mondeo aslında, ama tek eksisi iç mekan kalitesi biraz düşük geliyor birde koltuk kısımları avensise accorda göre daha az konforlu, ancak kasa olarak beğeniyorum ve istediğim özelliklere uyuyor genel olarak.

Toyota Avensisin yeni kasasıyla eski kasası arasında hem görsel hem fiyat olarak uçurum var, bütçeme göre eski kasasının 2007-2008 modellerini bulabiliyorum ancak ülkemizdeki toyota hayranlığı yüzünden fiyatlarının şişkin olduğunu düşünüyorum.

Renault Laguna, 2009 model yeni kasa bulabiliyorum, eksiklerine rağmen bence pahalı, arka diz mesafesini ve kasasını genel olarak beğenmedim. Ancak 1.5 dizelide bulunabiliyor bu fiyatlara ama km leri yüksek..

Honda Accord 2006-2007-2008 modellerini bulabiliyorum, donanım olarak oldukça dolular, yeni kasalarının yanına yaklaşamasamda eski kasalarını halen çok beğeniyorum deri koltuk, sunroof, koltuk ısıtma vs. vs.. ancak 2.0 motoru vergi ve yakıt yönünden düşündürüyor..

Passatın 2007-2008 FSI motorlarını bulabiliyorum bu fiyatlara, ancak fsi motorlardaki lpg uyumu sorunu nedeniyle passatı da eliyorum,

audi a4, volvos60, alfa159 un hem fiyat olarak yanına yaklaşamıyorum hem paramın yettikleri 9-10 yaşındaki araçlar oluyor hemde 1.9-2.0 motor seçenekleri ile karşılaşıyorum....

Mevcut durum içinde en ideal D sınıfı Mondeo gibi duruyor..

Gözden kaçırdığım birşeyler olabilir diye birde sizin fikirlerinizi almak istiyorum.

cevap verme zahmetinde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
A
18 yıl
HACKER TÜRK İŞ BAŞINDA
TIKLAYIN VE GÖRÜN

Ankaradan bir arkadaşım büyük bir iş başarmış onun izniyle bunu sizlerle paylaşayım.

Mesajlar güüzell

Yorumları bekliyorum
A
19 yıl
Undergraund 2 yi aynı anda iki bilgisayarda nasıl oynarız?
Umarım doğru bölüme açmışımdır konuyu. Arkadaşlar bende iki pc var kardeşimle birlikte Undergraund 2 yi karşılıklı oynamak istiyoruz, ama bir türlü olayı çözemedik, makineler birbirini görüyor ama oyunun içinde diğer kısımlarını yapamadık, aramadan arattırdım ama birşey bulamadım, bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin.


Şimdiden Teşekkürler
A
19 yıl
COMPAQ EVO800V ADAPTÖRÜ ANRAKADA NERDEN BULURUM
ARKADAŞLAR COMPAQ EVO800V ADAPTÖRÜ LAZIM, ANKARADAN NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİM BİLGİNİZ VAR MI?

TEŞEKKÜRLER
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.