V

Çavuş
11 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
V
11 yıl
Dün seninle yarışan,Bugün herkes perişan
Golleri attın şampiyon oldun
Durduramaz kimse en büyük sensin diye
Cimbom'um yarim sarı kırmızım benim
Dün seninle yarışan bu gün herkes perişan

Cimbom Galatasaray Galatasaray şampiyon
Cimbom Galatasaray Şampiyonum Cimbom'um
V
11 yıl
2 sene ,17 derbi,1 mağlubiyet
Ligin üstünden buldozer gibi geçtik. O bir mağlubiyetide içerde Fenerbahçeye karşı ezici üstünlükle götürdüğümüz maçta gerçekleşti.

Başkana Yönetim kuruluna Hocaya futbolculara teşekkürler
V
11 yıl
Patrick Vieira : Harika bir stat,harika bir gece
pic.twitter.com/1AOMPt2KoU

https://twitter.com/OfficialVieira
V
11 yıl
Nuri Şahin : Dortmund soyunma odasında Galatasaray konuşuldu.
Milliyet Gazetesi'nden Nevzat Dindar ile röportaj gerçekleştiren Nuri Şahin'in açıklamaları şu şekilde:


Kulüp performansı ve Milli Takım performansı arasında fark var mı?
“Kimi futbolcu kulübünde iyi oynar, gelir milli takımda oynayamaz. Belki benim hakkımda da böyle düşünebilirler. Herkes istediğini veremiyor. Ortam da önemli. 2014’e gidemezsek bile o zaman oturup düşünmemiz lazım. Bizim Türk futbolunda neyi değiştirmemiz lazım. Başka ülkelerden neleri örnek almamız lazım. İspanya niye Dünya Şampiyonu oluyor? Avrupa Şampiyonu oluyor üst üste iki kere? Almanya neden her turnuvada zirveyi zorluyor? Almanya 2000’de Avrupa Şampiyonası’nda gruptan elendi. İlkokuldan başladılar, ailelere mesaj gönderdiler. İlk meyvesini 2010’da aldılar. Benim zamanımda okulan giden çocuklardı oynayanlar. Bunu rağmen mutlu değiller. Kupa kaldırmak istiyorlar. Örnek alınacak çok ülke var. Bizim ülkemizde potansiyel var. Çifte pasaport yok artık. Herkes kendi için karar verecek. Dinliyorum ‘Almanya olmazsa Türkiye için oynarım’ Yanlış olan bu. İlkay da mesela Türk. Almanya Milli Takımı’nı seçmiş. O’nu eleştiremeyiz. Bazı futbolcular var ‘Almanya, Hollanda olmazsa Türkiye için oynarım’ diyor. Tepki gösterdiğim nokta bu. Ya Türk’üm ya da değilim. Ya Türk Milli Takımı için oynarım ya da oynamam. Mesut da kararını Alman Milli Takımı’ndan yana kullandı. Eleştirmem doğru olmaz.”
Milli Takım’da gurbetçiler-Türkiye’dekiler şeklinde bir bölünme olduğundan bahsediliyor. Bu nereden çıkıyor?
“Hamit ağabeyi bir kenara koyarsak, ben Milli Takım’a geldiğim zaman en yakın olduklarım Mehmet Topal, Arda ve Caner. Bunların 3’ü ne Almanya’da yaşadı, ne de Almanya’da büyüdü. Öyle ayrım falan yok bizim aramızda. Zaten sahaya çıkıldığı andan itibaren tek düşünceniz üstünüzdeki milli formadır.”
Sercan Sararer’in Türkçeyi bilmemesini nasıl karşılıyorsun?
“Babası Türkçe’yi öğretmemiş. Sercan ne yapabilir ki? Babası çok iyi bir insan ve her maça da gelir. Kendisine ‘Sen niye çocuğuna Türkçe öğretmedin?’ diye sordum.

"Soyunma odasında Galatasaray’ı konuştuk"

Türkiye Ligi’ndeki kaliteyi nasıl buluyorsun?
“Temposu düşük diğer liglere göre. Kendini geliştiren bir ligimiz var. Drogba ve Sneijder’den sonra bizim soyunma odasında bile Galatasaray konuşuldu. Artık ‘Türkiye’ye gidersem paramı alabilir miyim?’ endişesi taşımıyor oyuncular. Güven veriyor. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Avrupa’daki başarıları da çok önemli.”
Galatasaray’la eşleşseydiniz neler hissederdin? Real Madrid karşısındaki şansı nedir?
“Elenirsek, Galatasaray’ın kupayı kazanmasını isterim. Çeyrek final kuraları çekilirken eşleşmek istememiştim. Galatasaray’ın zor bir kura olduğu ortada. Galatasaray’ın ve Fatih Terim’in Real Madrid’e bir sürprizi olacaktır.”
Hamit’i nasıl yorumlayacaksın?
“Şampiyonlar Ligi’nde iki Manchester maçında da UEFA tarafından maçın adamı seçilmiş bir oyuncudan bahsediyoruz. Bayern Münih ve Real Madrid’te top oynamış bir insandan bahsediyoruz. Türkiye’de bu kariyeri gösterebilen başka bir oyuncu gösteremezsiniz. Ama Schalke maçında şanssızlığını yendi, bu da beni sevindirdi. Önemli ve büyük bir ameliyat geçirdiğini de unutmamak gerekir. Bel fıtığı olup futbola dönemeyen futbolcular var.”
V
11 yıl
Manchester United taraftarı olsaydınız
Ne düşünürdünüz arkadaşlar ?

Manchester grubu lider bitirerek Madride eleniyor
Galatasaray ikinci çıkarak Schalke yi eliyor

Bu arada Schalke Şamp.Ligindeki ilk mağlubiyetini aldı dün
V
11 yıl
Bursaspor Genel Menajeri : Aziz Yıldırım hakemlere baskı kurdu
Devre arası oyuncuları ve hakem triosunu karşılayıp. '' Ben federasyon falan dinlemem sizin hakemliğinizi bitiririm '' demiş.

Kaynak Lig tv
V
11 yıl
Yeni pc ve virus programı
Soru size saçma gelebilir ancak bu konularda çok cahil olduğum için sormak zorundayım.

Bugün laptop aldım. Kurulumu yeni yaptım ve şuan görebildiğim Windows Defender diye bır program var. Bu virüs programı mıdır ? Yeterli midir ? Ayrıca bir virüs porgramı kurmalımıyım ? Olacaksada hangisini kurmam gerekir sizce
V
11 yıl
Avrupa Kulüpler Briliğinden önemli karar
Avrupa Kulüpler Birliği Europol'ün başllattığı bahis şikesi operasyonunun ardından Katar'da bir toplantı yaptı. 53 ülkeden 207 üyesi bulunan Birlik, söz konusu toplantıda, şike yapan kulüplerin üyelikten ihraç edilmesine karar verdi. İhraç kararı, doping ve ırkçılık yapan kulüpleri de kapsayacak.



Avrupa Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Michele Centenaro, yaptığı açıklamada "Sorumluluk sahibi bir kurum olduğumuzu göstermek için, daha sert düzenlemelere gitmenin görevimiz olduğunu hissettik" dedi.

FENERBAHÇE HARİÇ ÇÜNKÜ...
Centenaro, bu kararın geçtiğimiz yıl şike davasından yargılanan Fenerbahçe'yi kapsamadığını sözlerine ekledi. AP haberinde, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın şike davası nedeniyle hapis yatmasına karşın Fenerbahçe Kulübü'nün Türkiye Futbol Federasyonu tarafından aklandığını hatırlattı.

3 Temmuz'da başlatılan şike davası sürecinde Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 1 yıl tutuklu yargılandıktan sonra serbest bırakılmıştı. Mahkeme, yargılama sürecinin ardından Aziz Yıldırım'a 6 yıl 3 ay hapis cezası vermişti. Dava süreci şu anda Yargıtay'da devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu ise "Şike sahaya yansımamıştır" kararıyla Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu tescil etmişti.
V
11 yıl
Schalkenin 3 yıldızı....
Huntelar-Afellay-Farfan..

kitlersek iş biter
V
12 yıl
Balotelli de Galatasaray dedi
UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. hafta maçında Galatasaray TT Arena'da Manchester United'ı 1-0 yendi. Manchester City'nin haylaz golcüsü Mario Balotelli'nin maçın ardından attığı tweet olay oldu.


Manchester City'nin golcüsü Mario Balotelli'nin Galatasaray-Manchester United maçının ardından attığı tweet, Manchester United taraftarını kızdırdı.

Manchester United ile Manchester City arasındaki çekişmeyi bilmeyen yok. Manchester City'nin haylaz ismi Mario Balotelli, maçın ardından attığı tweet ile yine dikkatleri üzerine çekti.

Mario Balotelli, attığı tweette "Welcome to Hell!" yazarken bir de fotoğraf ekledi. İtalyan golcü, Manchester United'ın rakibi Galatasaray'a destek verdiğini gösterdi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.