M

Yüzbaşı
09 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
217 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
Aracımın Ekranı ve Klima Kontrol Paneli Çalındı
Gece 2 de kapının önüne bıraktığım aracımı,sabah işe giderken bulduğum hal fotograflarda ki gibidir.Ne gören var ne duyan sağ kelebek camını parçalayıp girmişler ve amatörce ekranı ve klima panelini çalıp götürmüşler.Daha dün bmw konusunu okurken bugun başıma geliyor.İşin kötü tarafı ise kaskom ekranı karşılamayacak aracım joy model olduğu için ekranı daha önce taktırmıştım.Kasko yaptırırken arada ki o cuzzi miktarı verip aracınıza daha sonra taktırdığınız parçaları garanti altına alın benim durumuma düşmeyin.Oturdum polis bekliyorum 8:20 den beri yer İstanbul/Güngören.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
M
8 yıl
Hafif bir kaza yaptım ortalama maddi hasar hakkında bilgi almak istiyorum
Biraz önce dikkatsizliğim ve dalgınlığım neticesinde hafif bir kazaya karıştım fotoğraflardan görüldüğü üzere kapı ve çamurlukta çok ufak bir ezilme ve boya atması var,çamurluk bayağı içine göçmüş vaziyette bunlar için ne gibi işlem yaptırmam lazım ? Çamurlukta ki göçük çekme işlemi ile düzeltilir mi yoksa boya gerektiriyor mu ? Kaskomun mini onarım hasarıyla karşılayabilir miyiz ? Göçük düzeltilirse şayet ezilmeyi pek önemsemiyorum boya atan yeri rötuşla geçiştirebilirim. Bu konularda biraz tecrübesizim fahiş fiyatla mağdur olmak istemiyorum.< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
M
10 yıl
Iphone 6 Plus Farklı Bir Ölüpiksel Sorunu
Arkadaşlar merhaba,kullanmakta olduğum plus da ölüpiksel sorunu mevcut yalnız diğer ölüpiksellere benzemiyor veya benzetemedim ilk defa böyle bir durumla karşılaştım bir de size danışayım dedim.Fotograflarda göründüğü üzere sol alt köşesin de bir nookta büyüklüğün de ölüpiksel var yalnız bu piksel kaybı fotograf geçişlerin de gözüküyor yani komple siyah yapıyorum ekranı gözükmüyor lakin farklı bir fotografa geçiş yaparken belirmeye başlıyor aşırı derece belirgin.Aynı şekilde instagram da çok net belli oluyor orda gözüme çarptı zaten.Ekranı komple beyaz yaptığım da ise yine belirttiğim gibi küçük bir siyah nokta var.Daha önce bu tarz bir problemle karşılaşan arkadaşlardan yardım bekliyorum zaten 14 gün iade hakkım mevcut apple storedan aldım ama iade etmek istemiyorum stoklarda sıkıntılı olduğu için bu şekilde kullanıp 1,2 ay sonra değişim yapabilirmiyim acaba ? Veya 14 günden sonra değişim kapsamına girer mi cihaz bunu merak ediyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
M
10 yıl
Telefon Aktivasyonu
Merhaba telefon numaramın sadece son 2 hanesini girmemden ötürü 5 kez yanlış girilmiştir forum desteğe başvurunuz deniyor 2.el bölümüne konu açamıyorum 3 gün önce forum destekten sorunumla ilgili yazmama rağmen herhangi bir cevap verilmedi lütfen ilgilenirmisiniz.
M
11 yıl
FullHd diye aldığımız televizyon HD çıktı..
26/04/2011 tarihin de Evkur'dan LG 50pt351 model plazma tv aldık alırken Evkur için özel üretim ve full hd diye üstüne basa basa söylemişti satış personeli ve teşhir de ki televizyonun üzerinde full hd diye bilgisayar çıktısı vardı.Tabi o zamanlar aşırı istekli olduğum için fazla dikkat etmedim ve televiyon çok hoşuma gitmişti malum biliyorsunuz kefil yok hemen al git işliyor evkur hiç araştırmamıştım taki bu zamana kadar ve televizyon Hd çıktı full hd değil yani LG Türkiye yi aradım televiyonun full hd olmadığını ve evkur için özel üretim söz konusu olmayacağını söyledilerştelevizyonu kurmaya gelen teknik servisi aradım aynı cevabı aldım evkuru aradığım halen full hd olduğunu söylüyolar usb den 1920x1080p film atın açıp açmadığını sordular daha önceden de denemiştim açıyor yani sıkıntı yok digiturkden de 16.9 1080i görüntü gözüküyor info ya baktığım da yani demek istediğim bu şekilde mi anlaşılıyor bu ? Sonuçta 1920x1080p yi bilgisyar da açıyor full hd olmamasına rağmen.Türketici mahkemesine başvuracağım emin olunca zaten fatura da fullhd diye geçiyor herşey alehime tek korkum evkurun fullhd diye orda da diretmesi ve mahkeme alehime karar alıp avukat masraflarını vs. bana ödetmesi ben bunun full hd olup olmadığını nsaıl anlarım arkadaşlar servisi aradım inceleme raporu vermeleri için servis ücretini boş yere vermemiz için gerek yok dediler tüketici mahkemesi lg ile iletişime geçtiğinde zaten full hd olmadığını anlayacaklar dediler şimdi ne yapmam lazım arkadaşlar fazla da bilgili değilim bu konular da ama haklıysam hakkımı aramak istiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var..
M
12 yıl
İphone 5 çizik giderici
Evet arkadaşlar 3 haftadır kılıfsız,koruyucusuz kullandığım iphone 5 siyah dün alkolün verdiği rahatlıkla istem dışı bir şekilde yere düştü ve o an dünya durdu sanki telefonu yerden kaldırmak istemedim olacakları biliyordum çünkü Allah'tan direkt ters düştüğü için ön tarafında hiç bir çizik darbe izi yok ve arka kısmında da çizikten eser yok yalnız telefonun soyulan bölgeleri olarak bilinen hep şikayet edilen yeri yani tarafları (tam köşeleri) bayağı çizildi bildiğiniz renk attı tek köşesinde 3 santimlik bir soyulma diğer köşeler de hafif çizikler mevcut yeterince açıklayıcı bir şekilde anlatmışımdır umarım konuyu toparlarsak bu çizikleri siyah bir boya tarzı ile kapatmayı düşünüyorum ama metali tutacak birşey aklıma gelmedi bir türlü aradığım şey aslında kalem tarzı gibi çiziklerin üzerinden geçip kapatmak.Çok can sıkıcı bir durum telefondan soğudum resmen yardımlarınıza ihtiyacım var el birliği ile çözebiliriz diye düşünüyorum.Son olarak da kesinlikle kılıfsız veya korumasız kullanmayın en azından bumper takmak gerekiyormuş.

Fotograflar büyük olduğu için konu perişan olmasın :))

http://b1210.hizliresim.com/12/p/f56xs.jpg
http://b1210.hizliresim.com/12/p/f570b.jpg
M
12 yıl
Geveyli cihazın sürümünü düşürme
5.1 den 5.0 a düşürmek mümkün mü ? 5.0 ifaith Shsh kaydım var ifaith ile orjinal 5.0 sürümün üzerine ekliyorum herşey tamam lakin snowbrezee ve redsnow ile baseband korumak istediğim zaman ipsw hatası alıyorum görmüyolar ifaithin oluşturduğu ipsw yi.Ne yapmam lazım var mı bunun bir formülü yoksa 5.1 ile devam mı ediceğim ?
M
12 yıl
Smartcover mı yoksa Wrapsol gövde koruyucu mu ?
Arkadaşlar ipad2 aldım ve şimdi buna koruyucu lazım sizce hangisi daha mantıklı bir karar olur gönül isterki ikisini birden alıp kullanmak ama şuan ki durum da tek seçeneğim var ilerleyen günlerde ikisi de olucak zaten önceliği hangisinden yana kullanmalıyım ?

http://www.elmaadam.com/?urun-167-Wrapsol-iPad2-Hybrid-Govde-ve-Ekran-Koruyucu-Film.html

http://www.markapon.com/marka/ipad-2-smart-cover-6-renk-secenegi-ve-ekran-koruyucu-hediyeli/114?gclid=CNPa3Jbum64CFecmtAod7m6MKQ
M
13 yıl
İstanbul\u0027da sensör temizliği ?
Sensöre toz kaçmış nasıl olduysa tek lensle kullanmama rağmen.Sensör temizliği yaptırmam lazım daha önce yaptırdğınız,memnun kaldığınız işini iyi yapan ve uygun fiyatlı yer önermenizi istiyorum.Hayyam ve çevresi olursa çok iyi olur.İlk defa temizleticeğim için ne kadar ücret ödemem gerekir acaba fazla para koparmasınlar
M
13 yıl
Çektiğim fotograflar da belirgin izler...
Bugün farkına vardım daha önceleri böyle bir sorun yoktu ve direk göze çarpıyor acaba sorun tam olarak ne ? Nasıl düzelir yardımlarınıza ihtiyacım var panik yapılacak birşey mi ? Canon 60D kullanıyorum 18-135 lensle 135mm de çekilen fotograflarda daha belirgin çıkıyor genel de

http://imageshack.us/photo/my-images/580/img3979ts.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/846/img3982q.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/101/img3983l.jpg/
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.