N

Binbaşı
24 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
92 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
8 yıl
20000 sayfa çıktı almam lazım
Bu ay içinde 20000 sayfaya yakın renkli çıktı almam gerekiyor. Dışarıda bastırmak için 2000 tl istediler. Sizce kabul etmeli miyim yoksa yazıcı alıp kendim mi basmalıyım? Yazıcı al diyorsanız tavsiyeleriniz nelerdir?
N
10 yıl
Beşiktaş Chelsea ile ortak oluyor!
İngiliz devi, siyah beyazlı takımla iş birliği anlaşması yapmaya hazırlanıyor...
Chelsea, Beşiktaş siyah beyazlı takımla iş birliği anlaşması yapmak için görüşmelerde bulunuyor.

Daily Mail'de yer alan habere göre Chelsea, altyapısındaki yıldız adaylarını Beşiktaş'a kiralık olarak gönderecek.

Chelsea, buna benzer anlaşmaları Los Angles Galaxy, PSV Eindhoven ve Vitesse kulüpleri ile de yapıyor.

http://www.goal.com/tr/news/453/transfer-dosyası/2014/10/16/5189603/beşiktaş-ile-chelsea-ortak-oluyor?ICID=FBTUR_141016_chelsea-besiktas
N
10 yıl
Dükkan aboneliği ne işe yarar?
Üyelerin ürün satışı yaptığı dükkanları görüntülediğimizde "Bu dükkana abone ol" şeklinde bir buton var. Bunu ilk gördüğümde aklıma gelen, abone olduğumuz dükkana yeni bir ürün eklendiği yada varolan ürünlerden biri satıldığında bize bildirim gelmesi gibi bir sistemdi. Ancak ne böyle bir sistem var ne de abone olduğum dükkanları görebileceğim bir sayfa. E o zaman ne işe yarıyor bu abonelik? Şuan inaktifse ne zaman hayata geçer?
N
10 yıl
Kandırmayın Beşiktaşlıları
Fikret Orman yönetimini şimdiye kadar destekliyordum özellikle stad ve sponsorluk konularında muhteşem bir iş başarıyorlar fakat yönetici kadrosunda birkaç değişiklik gerektiği çok aşikar. Hadi para yok vs anladım ama bu kadar saçmalığa da tahammül etmek gerçekten zor. Geçen senelerin Arsenal'i gibi olduk resmen, ucuz diye alınan bi ton futbolcu, kaliteli oyuncuların istenildiği halde bir türlü transfer edilememesi, zaten az olan iyi futbolcularımızın da bedelsiz olarak takımdan ayrılması,... Ama en kötüsü, bu takımın "winner" karakteri kayboldu. Anadolu takımları bile hiç korkmadan, çekinmeden oynuyorlar bize karşı. Bu yüzden Ronaldinho transferi önemliydi bizim için, Mesut Özil'in Arsenal'de yaptığı psikolojik etkiyi yapabilirdi. Tamam, denedik olmadı bunu da anlarım ama bu takımın ruhunu geri kazanmak için maç kazanmaya, sezonun son maçına kadar şampiyonluğu kovalamaya ihtiyacı var ve bu kadroyla olacak iş değil.

Bugün 28 ocak, ara transfer dönemi başlayalı neredeyse 1 ay oldu ve Beşiktaş hala transfer yapmış değil. Takımda şampiyonluğu kovalayacak kalitede stoper yok, bek yok, merkez ortasaha yok. İlk 11deki 2 futbolcunla hala sözleşme yenilememişsin, biri dünya kupası hırsıyla oynuyor diğerinin dünya umrunda değil. Madem transfer yapamayacaktın, transfer dönemi başında "Şuan birinci önceliğimiz stadın yapımı, maddi kaynaklarımızı oraya yönlendirmiş durumdayız. Transfer döneminde uygun futbolcu bulunursa takviye yapabiliriz ama bu dönem transfer yapmak zorunda değiliz. Geniş bir kadromuz ve potansiyeli olan birçok genç futbolcumuz var, sakat veya formsuz futbolcularımızın yerine onları kullanmayı düşünüyoruz." diye bir açıklama yapardın, sonrasında da medyaya yaymadan futbolcularla görüşürdün olursa olur, olmazsa olmazdı. Ronaldinho'yla, Tarık'la, Lescott'la, Lodeiro'yla görüştüğünü medyaya duyurup hiçbirini almazsan ve "Taraftarı memnun etmek için transfer yapacak değiliz." diye açıklama yaparsan bu taraftar seni yer. Bu saatten sonra günü kurtarmak için yapılan transferden de hayır gelmez zaten.

Yazık, yemin ediyorum yazık. Oğuzhan'ın, Tolga'nın, Atiba'nın, Almeida'nın emeklerine yazık. Önder Özen'in aylardır süren çabalarına yazık. 6 ayda sanki 10 yıl yaşlanmış gibi yıpranan Biliç'e yazık. Harçlığından arttırıp forma alan öğrenciye, kafa dağıtmak için maça gidip sinir stresle eve dönen taraftara yazık. Sevinmek için sevmedik ama bu taraftar bunları hak etmiyor.
N
10 yıl
Hangi 2+1? Edifier X600, M3200, Philips SPA4310, Logitech X553
Başlıkta yazdığım gibi yukarıdaki 4 sistem arasında karar veremiyorum.
Benim için önemli noktalar

  • Ses netliği
  • Farklı enstrümanlardan çıkan seslerin ayırtedilebilir bir şekilde duyulabilmesi (kulaklıklardaki tabiriyle sahne genişliği)
  • Apartmanda yaşadığım için komşuları rahatsız etmeyecek yapıda, yumuşak ve dolgun baslara sahip subwoofer

Yazdığım cihazlara göre beklentilerimin biraz yüksek olduğunun farkındayım ama istediklerime en yakın cihazı almak benim için önemli. Ses sistemini hem bilgisayar hem de TVde kullanmayı planlıyorum(aynı anda 3 cihaz bağlanabildiği için x553 bu konuda bir adım önde). Bunlar arasından seçmeme yardımcı olacak ya da benzer fiyatlarda önerisi olan birisi var mı?
N
11 yıl
Her şey çok açık değil mi?
< Resime gitmek için tıklayın >

Şamil Tayyar: AKP Gaziantep Milletvekili
N
11 yıl
İşte bu yüzden kaybettik ve hep kaybedicez
Biliyorum üzgünsünüz, kızgınsınız. Lige iyi başlayamadınız, yabancı kuralı, Fatih Terim'in olayları falan derken Madrid maçı da tuz biber oldu. Ama cidden saçmalamaya başladınız artık. Oyunculara sövenler, Terim gitsin diyenler. Kendinize gelin lan! Hafta sonu Beşiktaş'a da yenilseniz tesisleri basıp herkesi kurşuna mı diziceksiniz!

Taraftarlık bu değil. Ne olmuş yani yenildiyseniz? Siz bu takımı sürekli yensin diye mi sevdiniz? Metin Oktay'ı sevmekte, anmakta üzerinize yok ama adamı anlamamışsınız ki.
"Bence Galatasaraylılık din gibi, mezhep gibi yerleşmiş köklü bir inançtır. GaIatasaray’ı işte bunun için tercih eder ve GaIatasaraylılığımla her zaman gurur duyarım."
Dün Metin Oktay sahada olsaydı ona bile küfredicek insanlar var içinizde.

Şimdi derin bi nefes alıp sakinleşin. Her takımın iyi ve kötü dönemleri olur. Bazen formda olursunuz, bazen olmazsınız. Bi gün yenersiniz başka gün fark yersiniz. Bunların hepsi futbolun içinde var. Eleştiri yapmayın demiyorum, tabiki kötü sonucun nedenleri sorgulanmalı. Ama her başarısızlıkta asıp kesmeyle bir yere varamazsınız. Sonra Arda geri gelsin, Lucescu geri gelsin vs.

Maça Dönersek
1- Karşınızdaki takım Real Madrid'di. Hani dünyanın en büyük 3 takımından biri olan Madrid. 2 kanat oyuncusunun fiyatı sizin tüm takımdan daha pahalı olan Madrid. Ancelotti gibi İtalya, İngiltere ve Fransa'da şampiyonluk yaşamış, 2 kere de Şampiyonlar Ligi kazanmış bir hocası olan Madrid.
Yenilmez mi? Tabiki hayır. Geçen seneki maçta olduğu gibi doğru taktik, iyi ve formda oyuncular, inanç, hırs ve birazcık şansla Madrid de yenilir. Ama olmadı, sağlık olsun.

2- Fatih Terim taktiksel hatalar yapmıştır. Bunu kendisi de kabul edip özür diledi zaten. Eminim bu maçtan gereken dersleri çıkarıcaktır. Milli takım onu etkiliyor olabilir, bu durum yönetimin alıcağı kararlara bağlı. Ama 3 sene önceki Galatasaray'ı bu seviyeye getiren adamın bu kadar çabuk istifasının istenmesi çok anlamsız.

3- Kadro ve taktik konusunda gereken düzenlemeler yapılacaktır. Bunu herkes görebiliyorsa, oyuncularla sürekli beraber olan teknik heyet de görüyordur bence.

4- Artık şu yabancı hakkı muhabbeti bitsin lütfen. Çok saçma bir kural olduğuna ben de katılıyorum ama 2 sene öncesinden belliydi bunun geliceği, AB statüsü için bastırırken bi yandan da kötü ihtimale karşı birkaç Türk oyuncu alınabilirdi. Transfer dönemi bitmiş, lig başlamışken hala 6+0+4 demenin bir anlamı yok.

Sonuç
Türk insanı inanılmaz sıcakkanlı, duygusal ve başarıya aç. Bu nedenle taraftarların hepsinin ortak sorunları var.
1- SABIRSIZIZ!
2- İyi oynadığı bir maçla oyuncuyu kral yapıp kötü oynadığında yerin dibine sokuyoruz.
3- Futbolun her zaman kazanmak olmadığını unutuyoruz.
Ve bunlar çözülmeden bu ülkedeki tüm başarılar şans olucak.

Not: GS bölümü olduğu için onlara yönelik yazdım ama bu durum tüm takımlar için geçerli aslında. 4 hafta kazandık diye Beşiktaş'ı şampiyon, Gökhan Töre'yi Messi ilan edenler, Volkan Şen kötü oynayınca ana avrat küfredenler vs. En kötü yanı da düzeliceğine inancım hiç yok. E niye yazdın bu kadar yazıyı derseniz ben de bilmiyorum. Zaten kimsenin de zahmet edip okuyacağını sanmıyorum.
N
11 yıl
Converse - Adidas kalıp farkı
Daha önce hiç converse kullanmadım ama kalıpları büyük diyorlar deri modeller için de bu geçerli midir? Aşağıdaki modeli almayı düşünüyorum normalde adidasta 43 1/3 giyerim bunu 43 mü 42,5 mu almalıyım?
< Resime gitmek için tıklayın >
N
11 yıl
Fotoğrafı nasıl bu hale dönüştürürüm?
Elimdeki bir fotoğrafı nasıl aşağıdaki hale getirebilirim? Ve bunu duvar stickerı olarak baskı alabileceğim bir yer biliyor musunuz?

< Resime gitmek için tıklayın >
N
12 yıl
Öğrenci evi için dekorasyon
Üni öğrencisiyim ve evde kalıyorum ama son zamanlarda ev çok boş ve sade gelmeye başladı sanki yaşlıymış gibi hissettim kendimi. Özellikle duvarlar falan bomboş duruyor (çivi çakmamız yasak). Ucuza alabileceğimiz yada yapabileceğimiz güzel fikirler bekliyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.