W

Kurmay Yarbay
07 Ocak 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
29 üye
Görüntülenme (?)
925 (Bu ay: 13)
Gönderiler Hakkında
W
4 ay
KEF LS50 META Hakkında
Kef LS50 Meta dinleyen arkadaşlara bir şey danışmak istiyorum. Şu an Monitor Audio Silver 2 kullanıyorum, aslında ses renginden memnunum hoparlorlerin. Stand ihtiyacım doğdu ve stand araştırırken LS50 Meta hoparlörler gozüme çarptı. Tasarimi cok hosuma gitti, biraz araştırınca yorumalarin da hep olumlu oldugunu okudum. Sizce Silver 2 ile ne gibi farkliliklari vardir? Gecis sonrasi memnun kalmama gibi bir durum soz konusu olabilir mi bilemiyorum.

Bluesound Powernode N330 kullaniyorum, oldukca memnunum. Kanal başı 80w cikisa sahip amfim. Ozellikleri asagidaki gibidir:

Processor: ARM® Cortex™ -A53, Dört Çekirdekli, çekirdek başına 1.8GHz

Yerel Örnekleme Hızları: 192 kHz'e kadar

Desteklenen Ağ Dosya Paylaşımı: Sunucu Mesaj Bloğu (SMB) 200.000 dosyaya kadar

Yerel Örnekleme Hızları: 192 kHz'e kadar

Bit Derinlikleri: 16 - 24

Performans: SNR -100Dba THD+N, %0,008

DAC: 32-Bit, 384kHz

Diferansiyel Çıkış tasarımı

Amplifikasyon: HybridDigital™

Nominal Güç Çıkışı: 80W x 2 (8 Ohm)

IHF Dinamik Güç: 220W (4 Ohm) / 130W (8 Ohm)
W
geçen yıl
1080p Sistem Tavsiyesi
Arkadaşlar 1080p de kullanmak için gaming kasa almak istiyorum. Pc donanımı konusunda pek bilgi sahibi değilim. 1080p için darboğaz gibi dikkat etmem gereken durumlar varmış, o yüzden anlayan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. 1080p - Ultra ve 144-240hz almak istiyorum. Bilmiyorum yeterli mi ama ayırdığım bütçe 25k civarı..

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
W
4 yıl
Stereo Amfi Tercihi
Kararsiz kaldigim bir konuda yardimci olursaniz cok sevinirim.

Monitor Audio Silver 2 kullaniyorum arkadaslar, Stereo amfi konusunda kararsiz kaldim. Daha önce Powernode 2 kullanmistim, kompakt ve guzel bir cihazdi. Seceneklerim arasinda Powernode 2i de var. 5* almis, guzel bir network player.
Sadece bir cihaz alip, hoparlorlerimi baglayip, butce dahilinde muzigi en dogal hali ile dinlemek istiyorum. Tavsiye edeceginiz secenekleri de alabilirim.. Subat ayi icerisinde Abd’den de alma imkanim var.. Su an aklimda olan modeller:

Yamaha R-N803D (100W)
Bluesound Powernode 2i (60W)
Marantz PM7000N (60W)
Cambridge Audio CXA81 (80W)

Monitor Audio Silver 2 Spec:
Frequency Response
40Hz - 35kHz
Sensitivity (1W@1M)
88dB
Nominal Impedance
8 Ohms
Power Handling (RMS)
120W
Recommended Amplifier Requirements
40-120W
Bass Alignment
Bass reflex - rear ported
HiVe®II port System
Crossover Frequency
2.0kHz
Drive Unit Complement
1 x 8" RST Bass/Mid driver
1 x 1" (25 mm) C-CAM Gold Dome tweeter
W
5 yıl
Back 4 Blood ( Xbox )

Left 4 Dead Geliştiricisi Co-op Zombi FPS Oyunu Back 4 Blood'ı PS4, Xbox One ve PC için Duyurdu






Yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ve Left 4 Dead ile Evolve geliştiricisi Turtle Rock Studios, yeni co-op zombi birinci şahıs nişancı oyunu Back 4 Blood'ı PlayStation 4, Xbox One ve PC için duyurdu. Herhangi bir oynanış görüntüsü veya ekran görüntüsü paylaşılmadı. Çıkış tarihi de açıklanmadı.

Soru & Cevap:

1) Şu anda piyasada olan ve gelecekte çıkacak AAA zombi ve co-op nişancı oyunlarına karşı nasıl başarılı olmayı planlıyorsunuz?

Köklerimize geri döneceğiz ve aynı zamanda onlar üzerinde yenilikler yapacağız. Yerine getirmemiz gereken çok iş var ancak daha önce yaptıklarımızı aşmak için her şeyimizi ortaya koyacağız.

2) Fiyatı ne kadar olacak?

Fiyatı henüz kesin değil ancak premium, AAA bir oyun olacak.

3) Mikro ödemeler buluncak mı?

Şu anda yapabileceğimiz en iyi, en eğlenceli ve en heyecan verici oyunu yapmaya odaklanmış durumdayız. Çıkış sonrası içerikleri daha sonra düşüneceğiz fakat eğer DLC, mikro ödemeler gibi içeriklerimiz olursa da bunu topluluğun iyi hissedeceği şekilde yapmak istiyoruz.

4) Bu Left 4 Dead 3 mü?

Hayır. Back 4 Blood bizim yepyeni orijinal IP'miz. Left 4 Dead'deki gibi çok sayıda zombi vuracaksınız fakat Back 4 Blood'ı benzersiz kılan pek çok yeni şey olacak.

5) Bu bir battle royale oyunu mu?

Hayır

6) PVP olacak mı?

Evet

7) Campaign modu olacak mı?

Evet

8) Bize söyleyecek çok az şeyiniz olmasına rağmen oyunu neden bu kadar erkenden duyurdunuz?

Back 4 Blood çok iddialı bir proje ve bu projede bize katılmak için en iyisinin en iyisine ihtiyacımız var. Bağımsız bir stüdyo olarak, oyun sektörüne büyük bir şey üzerinde çalıştığımızı bildirmek için erkenden duyurmak zorundayız. Eğer video oyun işindeyseniz ve Güney Kaliforniya'da geliştirilen yepyeni bir AAA IP'ye gerçekten katkı sağlamak istiyorsanız, bir göz atmanızda fayda var. İş ilanlarımız burada ve gelecek sene daha da artacak.

Ayrıca sizden geçmişte yaptığımız oyunlarla ilgili düşüncelerinizi ve gelecekte beklediğiniz şeyleri de duymak istiyoruz. Topluluğumuzu tanımaya ve onlarla etkileşime geçmeye bayılıyoruz ve bunu ne kadar erken yaparsak o kadar iyi.

Bsc
W
5 yıl
Xbox Live Whatsapp Grubu
Merhaba arkadaslar,

Son indirimlerden sonra forumda Xbox One X kullanici sayisi oldukca artti. Online oyunlarda kolay bir sekilde takim arkadasi bulmak icin bir Whatsapp grubu olusturacagim. Pubg, Halo, Cod, Battlefield, Fifa, Geow, Horizon, RS:Siege ve diger oyunlarda anlik olarak haberleserek, birlikte oynayabilecegimiz arkadaslar bulacagiz. Genel sohbet ve oyun muhabbeti gibi seyler konusulmayacak. Örneğin 3 kisi Siege oynuyorsunuz ve 2 kisiye ihtiyaciniz var, Whatsapp grubuna Siege icin iki kisi aradiginizi yazacaksiniz ve katilmak isteyen arkadaslarimiz oyuna dahil olacak.. Fifa, Pubg, Geow, Halo...vs de ayni sekilde..

Arkadaslar konunun tek amaci anlik oyuncu bulmak, sohbet kesinlikle olmayacak. Sohbet icin hepimizin dahil oldugu yeterince grup var. Dolayisiyla siyaset, futbol vs.. bu tur seyler de konusulmayacak..

Bu Whatsapp grubuna dahil olmak isteyen arkadaslar bana pm yoluyla telefon numaralarini gonderebilirler. Zamanla Discord ile yolumuza devam etme dusuncemiz de var, ama oncelikle yeterli kisi sayisini Whatsapp ile toplayacagiz..
W
6 yıl
Microsoft E3 2018
Microsoft, E3 2018 basın konferansı tarihini ve saatini duyurdu.

Microsoft'un E3 2018 basın konferansı 10 Haziran Pazar günü TSİ 23:00'da (1:00 p.m. PT / 4:00 p.m. ET) başlayacak ve muhtemelen yine 90 dakika civarında sürecek.

Microsoft bu yılki E3 basın konferansı tarihini duyuran ikinci şirket oldu. Geçtiğimiz ayın başında Bethesda Softworks E3 2018 basın konferansı tarihini TSİ 11 Haziran 05:30 (10 Haziran 6:30 p.m. PT / 10 Haziran 9:30 p.m. ET) olarak açıklamıştı.




E3 2018 ( Microsoft )




https://mixer.com/Xbox






"Electronic Entertainment Expo veya kısaca E3, her yıl Amerika Birleşik Devletlerinde gerçekleşen bir video oyunu fuarıdır. Oyun sektöründeki ünlü şirketler katılır (Nintendo, Sega, Sony, Microsoft, Ubisoft, Electronic Arts vs.). Bu firmalar fuarda kendi konferanslarında yeni oyunlar ve konsollar duyururlar. 2006 yılında fuar halka açıkken 2007'de sadece basına özelleştirildi. Ardında 2009 yılında tekrar halka açık hale getirildi.

1998 yılından itibaren her etkinlik sonrasında, fuarda tanıtılan oyunlara Oyun Eleştirmenleri Ödülleri dağıtılmaktadır."






W
6 yıl
Stereo İçin Bookshelf Tavsiye
Arkadaşlar Bluesound Powernode 2 kullaniyorum, uygun bookshelf seciminde kararsiz kaldim. Sizce ne tercih etmeliyim? Simdilik Monitor Audio Silver Rx6 ile kullaniyorum ve hoparlorleri tam olarak besleyemiyorum dogal olarak. 26m2 de kullanacağım, genel dinleyiciyim. Metal dışına tür ayırt etmiyorum fazla.

Dynaudio Emit M20
Focal Aria 906
MA Silver 100
QAcoustics Concept 20 veya 3020


Bu hoparlörlerden biri veya başka tavsiyeleriniz olursa öğrenmek isterim. Tek isteğim sesin berrak ve açık gelmesi.

Amfi özellikleri:

Power Output
HYBRIDDIGITAL™ AMPLIFIER, 60 Watts x2 into 8ohms

Native Sampling Rates
32 - 192 kHz

Bit Depths
16 - 24

Performance
SNR - 110dB
Distortion, THD+N - 0.020%
W
7 yıl
Call of Duty 2018 Günümüzde Geçebilir



Call of Duty: WWII henüz çıkışını gerçekleştirmedi ancak bir sonraki senenin oyunu hakkında ilk ipuçları ortaya çıktı.

World at War ve Black Ops oyunları ile tanıdığımız Treyarch, 2018'de çıkacak olan Call of Duty oyununu geliştiriyor ve yeni açılan bir iş ilanında "ateşli silahlar ve modern askeri teknolojiler hakkında derin bilgi sahibi" gereksinimi mevcut. Henüz resmi olarak doğrulanmasa da bu bilgi Treyarch'ın modern yani günümüzde geçecek bir oyun üzerinde çalıştığını işaret ediyor.

Call of Duty: WWII 3 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bsc
W
7 yıl
Far Cry 5 (Xbox)
Far Cry 5 Resmi Olarak Duyuruldu






Ubisoft, Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 5'i resmi olarak duyurdu.

Oyun, şirketin mevcut mali yılı içerisinde çıkış yapacak yani Far Cry 5 31 Mart 2018 tarihinden önce çıkış yapacak.

Ubisoft Far Cry 5 duyurusunu yukarıda görebileceğiniz görseli paylaşarak yaptı ve herhangi bir bilgi vermedi. Oyun hakkında daha fazla bilginin E3'te gelmesi bekleniyor.
W
7 yıl
Halo 6 (Xbox)
< Resime gitmek için tıklayın >



Halo 6, Master Chief'e Odaklanacak



343 Industries stüdyosunun başı Kiki Wolfkill ile Halo serisinin yönetmeni Frank O'Connor, hayranların Halo 5: Guardians'a olan tepkisi hakkında ve Halo 6 planları hakkında konuştu.

Halo 5: Guardians 2015'te çıkış yaptığında inceleme editörleri tarafından olumlu eleştiriler aldı ancak hayranların bir kısmı hikaye modunda Master Chief'in nispeten eksik olması sebebiyle oyundan pek tatmin olmamışlardı. O'Connor, GamesTM dergisi ile yaptığı röportajda bu konu hakkında yorum yaptı.

Frank O'Connor,

"İnsanların Halo 5'te Master Chief'in hikayesini istediğini fark ettik. Oyunu kesinlikle şaşkınlık getireceğini umduğumuz bir yolla pazarladık, ancak bazı hayranlar daha fazla Master Chief istedikleri için büyük bir hayal kırıklığına uğradı."

O'Connor açıklamasının devamında serinin odağının artık yeni karakterler getirmek veya oynanabilir karakter sayısını arttırmak olmadığını belirtti, bunun yerine amaçlarının "oyunun dünyasını biraz daha gerçekçi ve cazip hale getirmek" olacağını da ekledi.

Bu da bir sonraki Halo oyununun Master Chief'e odaklanacağını ve sadece onunla oynayacağımızı işaret ediyor.

Halo 6 henüz resmi olarak tanıtılmadı.


Bsc


Halo 6 E3'te Olmayacak



Microsoft'un önemli markalarından Halo'nun yeni oyunu E3'te olmayacak.

Halo serisinin geliştiricisi 343 Industries'in topluluk yöneticisi Brian Jarrard Reddit üzerinden yaptığı yorumda Halo serisinin bir sonraki oyununun E3'te olmayacağına ilişkin bir açıklamada bulundu. Ancak Brian Jarrard 343 Industries'in E3 için "küçük bir şeyi" olacağını da belirtti.

Halo 6 şu anda geliştirilme aşamasında ancak oyun hakkında pek bir bilgimiz yok. Geçtiğimiz ay yapılan bir açıklamada Halo serisinin yönetmeni Frank O'Connor, Halo 5: Guardians'ın aksine Halo 6'da Master Chief'e odaklanılacağını belirtmişti. O haberin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Microsoft E3 2017 basın konferansı 12 Haziran 00:00'da başlayacak.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.